Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2018 08:48 - КАЗВАХА НИ, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ГОЛЯМ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ В СТРАНАТА- БЕЗ „БСП” ИЛИ БЕЗ „УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ” НА КОСТОВ В СОФИЯ- ДОКАЗАХМЕ, ЧЕ МОЖЕ..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 3371 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАЗВАХА НИ, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ГОЛЯМ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ В СТРАНАТА- БЕЗ „БСП” ИЛИ БЕЗ „УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ” НА КОСТОВ В СОФИЯ- ДОКАЗАХМЕ, ЧЕ МОЖЕ..!

Вчера,„Формацията”изненада София и големите градове- защото блокира държавата за часове и показа, че може да контролира-„улицата”. След скандалите с Вицепремиера Валери Балевски (Симоенов)и с ВМРО на Каракачанов- за търговията с български документи- българските медии извършиха поредното си престъпление- не отразиха нищо за блокадата на страната и протеста.

  Ангел Джамбазки от „ВМРО”- новата „звезда на Статуквото”(в опит да се брандира, като „Геле Консервативното”, с Бареков- кумецът на Бойко Яшаров/Борисов/),започна да ни обяснява, че сме с„БСП и ДПС”,след като,очевадно не сме„от умните и красивите”на Костов,които завладяха улиците на София, досега- след 2013 г. Но на Протеста в Неделя, 11.11.2018 г., ги нямаше нито едните, нито другите- нито „патреОтите” на Гелето(„търговците в Храма”), нито „дъртите и оядените от порциони”- на „БСП”и„ДПС”,нито„умните и красивите”на Радан, Лозан, Бойкикиев и Сорос. Дори Слави Трифонов и неговия скрит „партиен строител”от Задкулисието- Николай Цонев, от „Протеста на майките на деца с увреждания”- бяха доста изненадани и се опитаха да подменят и спрат- Протеста на „гневните млади хора”. „Статуквото” и медиите се издадоха- с кого са в България..- оказа се, че всичко, което ни се предлага, досега, им е било удобно, а това, което е неудобно се подминава и „не се забелязва” от никого. Не отразиха и не се коментират -Протестите от Неделя- въобще.

 Заражда се нова вълна- на очевадната„АлтернативаЗаБългария”- млада, буйна, мощна и засега непоколебима-с идеята за „Пълна Промяна” и даване път на младите хора- на поколението, на между 20 и 40 годишните, които не искат повече „лъжи на Статуквото”.

 Бойко Яшаров(Борисов/Живков/)очевадно е в много сложна ситуация-„Патреотите”му са, вече дискредитирани и„отстреляни”,а„умните и красивите”ги няма- като нова евентуална патерица. Ако се коалира с „БСП” или „ДПС” ще лъсне комунистическата еднаквост на тези партии. Слави Трифонов и Николай Цонев(другите потенциални „ортаци” на Премиера- все още ги няма на политическия хоризонт). А „АлтернативатаЗаБългария” набира сила и е тук, вече осезаемо- но не иска Бойко и го подиграва- „..като Тиква и Педераст..”!

В България се случва нещо ново и то не се разбира от медиите и„старите”в„Статуквото”, затова не се отразява или коментира. „Формацията” залива и завзема улиците- тя е новата „Сила”, която не търси съюзници- а само- отвърждаване. Тя се зароди- през 2013- 2016 г. и е пълна с хора, които не искат повече да бъдат лъгани- както през 2013 г. Идва времето за смяна на поколенията, а сегашното не иска да си отива- и стои-„като-са-последно”, въпреки пенсионната си възраст.

„Лудите- млади” не искат, а „Старите” не могат- това ни напомня класическата революционна ситуация. Предстои съставянето на „Алтернативата” и появата на „нейното Правителство на улицата..”, защото- „БСП” и „ДПС”(„уж Опозицията” в Народното  събрание), дори не смеят да посочат- свое „Правителство в сянка”- толкова са „опозиция” или алтернатива, а „ДПС” има трима министри в Кабинета „Борисов-3”- Порожанов, Караниколов и Желязков.

„АлтернативатаЗаБългария” настъпва и тя излиза от улицата и на улицата, овладява държавата.

Николай Гацев, за „Формацията”- и от „#АлтернативаЗаБългария”,       София 12.11.2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - И се получи нещо познато-
12.11.2018 11:32
изпърдяхте се на чист въздух и се прибрахте. Скок на място. До скоро!
цитирай
2. nikolaigatzev - Бойко е страхува от мен- значи съществувам!
12.11.2018 13:40
Баце Бойко е велик Яшар!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758986
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031