Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2018 05:56 - доказано е съществуването на Бог на всички нива
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 8341 Коментари: 13 Гласове:
12

Последна промяна: 04.02.2019 14:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                             В.Миронова

Хората отдавна търсят изцеление в църквата, в гробовете на благословените. Оказва се, че  биофизиката дава обяснение:

- В древното източно учение директният текст казва, че човек не може да умре, той е безсмъртен, - казва Валентина Миронова. - Той е живял тук в света на протеините в продължение на определен брой години. След това идва моментът на износване на тялото, човекът го напуска и отива на ново енергийно ниво. Човешката структура не се ограничава само до едно тяло, но все пак има най-малко седем енергийни нива. Интуиция, вдъхновение,просветление се връщат към тях ... Нашето съзнание прониква в тази гигантска енергия .

Теорията за безсмъртието на човешкото съзнание предизвиква много критики, само защото няма синтез на водещите открития. Не всеки човек, още по-малко учен, признава съществуването на нещо друго, извън приетата рамка. Авангардът на световната физика доказва съществуването на Бог на всички нива. Не става дума за някой, който седи на облак, размахва крака ... Във всеки от нас има много сериозна божествена част и сега говоря като учен. Тази божествена част е "тихата" ДНК. Тя се нарича "отпадъчна", защото не се вижда под микроскоп и не се разлага на компонентите си. Тя се проявява само на нивото на магнитните полета. Но ние я използваме, въпреки че не  знаем. Човекът има огромна сила на лечение , регенерация. Случаите на спонтанно изцеление от сериозни заболявания са редовни! Генетичният апарат на всички живи организми работи според универсалните закони. Ето защо Св. Огън се спуска, затова Великденската утрин винаги е слънчева и водата в деня на кръщението Господне променя структурата си. Огромен брой хора чакат това, вярват в него, знаят, че това ще бъде така. /Разговорът проведе Алис Ксеневич/


                                           Скритата сила на човека


Тя е скрита от науката. И откритоа у дома си за всички. Върхът на това е съзнание.
Съзнанието се нарича "човешки фактор", когато  говорят за бедствия, причинени от човека. И "неконтролираното разпространение на резултатите" в експериментите. Какво е съзнанието? Математика, физика и химия в същото време.

Нашият свят е престанал да бъде линеен. Магнитното поле на Земята е отслабено от 80-те години на миналия век; спектърът на слънцето се премества от жълто до бяло. Ние сме свързани с планетата от едно поле, а процесите в нашите организми са идентични. Въпреки това, човекът е толкова отдалечен от науката, че първоначалното значение е изгубено за научни изследвания. Когато учените казват, че "никой не знае това", те означават нещо различно от "тяхната" тема. Основата на науката, представена в разединение и разделение, се провали, когато се изискваше синтез. Необходимо е да се разбере, че няма отделни местни промени в отделните части. Всичко се променя. Веднага .

Какъв е физическият организъм? Учените в атома са преброявали 11 измервания. За какъв тип триизмерен организъм можем да говорим? Светът е холографен в картогра-фирането на първичната творческа проява на различните лещи на пространствените състояния на материята. Резултатът от научния експеримент зависи не само от обекта, но и от съзнанието на наблюдателя.

Един от основните елементи на съзнанието е ДНК. Той засяга частиците от светлината и променя тяхното поведение, защото самият е изтъкан от светлина. Чувствата и емоциите променят формата на тази молекула. Чувствата оказват влияние върху структурата на ДНК (собствените и чуждите), независимо от разстоянието и времето. Биографията става биология. Когато учените изхвърлят догмите и разберат, че човек буквално е изтъкан от светлина , резултатите ще ги зашеметят.

Вселените са атомно поле на предаване, разпространява се чрез клетъчни средства. Енергията, която свързва всички заедно, се проявява чрез особености. Най-интензивната форма на интензивна енергия е клетката. Умът на клетките, като ума на човека, не може да бъде оспорен. Хората са едно цяло, предавано от клетъчни вибрации. Тайната е в мозъка - мозъчният генератор. Колкото повече работи, толкова по-силна е произведената енергия. Това е раждането на електромагнитни полета, проектирани навън.

Несъзнателната сила на човек е колосална и разрушителна -  въпрос за човешкия фактор . Човек носи честота, наречена телепатия, действаща чрез магнитен потенциал. Добрите намерения трябва да са в ядрената единица, първоначалното фокусно място. В религията ядрената единица се нарича "сърце". Всяка материя има свой собствен енергиен канал, свързан с неутралния потенциал на нашата жизнена сила ( религията нарича това "дух" ).

Човекът на енергийната равнина е уникален дизайн, който функционира едновременно с вълновите близнаци, работещи като динамични лещи и контролирани от мисълта; винаги в синтез на вихрови движения. Силата се определя от каскадните химико-физични процеси във водната среда на тялото; водата е най-силният горивен оксидатор с колосална памет, изтъкана от звук. Звукът на човешкото тяло - 570 трилиона херца.

Законите, които защитават структурата на човека, принадлежат към акустиката . Всички вибрации на тялото са трансмисионна резонаторна среда. Например  реч, саморазвити вибрации; основният фактор за заразяването на кръвта, до промяна в генния код. Медиаторът при предаването на високи вибрации в тялото е кръв, а ролята на червените кръвни клетки тук е основната. Еритроцитът е достатъчно проучен, но реакциите с висока честота в неговите дълбочини не се вземат под внимание. Мозъчните биоритми, хипофизата, епифизната жлеза - започват със  силата на вибрационното излъчване на еритроцитите. Всеки има няколко обвивки със собствени закони на действие. Ядрото се състои от три слоя: оксидация, редукция и ядрени каскади. Еритроцитът не винаги следва потока на кръвта - той може да спре, да се върне назад или да изчезне. И прави всичко това с помощта на своя вълнов колега.

Ядрените и биологичните процеси се заместват взаимно . Органичните вещества подлежат на квантова физика, частиците произвеждат нови киселини. Например, муонитът на олиговата киселина е активно производно с кратък живот, което силно електрифицира пространството. Откъде идват муоните в кръвта? Те се записват в космическите лъчи, които идват до нас. Преди това те не са взели под внимание тяхното влияние върху органичната материя. Те обаче използват мигновени и незабележими, но важни ядрени каскади.

Студеният ядрен синтез се среща в ядрото на червените кръвни клетки. Синтезът на принципа на несигурност на Хайзенберг и постулатите на химията са краткоживеещи двойни муонати с ароматен пръстен, многоизмерни формации от няколко части. Проявява се по всички слоеве на еритроцитите едновременно. Това е кратък живот, който осигурява докинг на различни молекули. На места, където кръвният поток се нарушава, ароматните муони създават мостове. Муонатите не са абстрактни топки, те са  силна концентрирана енергия.

Органичните молекули имат свободни електрони и започват реакция. За свързването на "физиката" с "химията", вълновите близнаци от молекули, имащи свойства от двете страни, работят. Всички елементарни частици са ядра на бъдещи химически молекули. С участието на свободните радикали се раждат ароматни муонати на каскадно привързване. Тези реакции се случват в  "тънка" част от ДНК, наречена "отпадък". Сгънатата или "отпадъчна" ДНК е додекаедрон. Еритроцитите в три измерения -  додекаедърът в топката. Ето защо той е свързан с ДНК, а не с ген. ДНК молекулата е сложна новост на комбинации от "плътна" и "тънка"  динамика.

Проектът "Геном" не е завършен, интердисциплинната физика е пряко свързана с биологията. Когато тялото се движи до по-високо енергийно ниво , скритите механизми на клетките се активират. Трансмутацията започва с преориентирането на мозъчните клетки. Те се научават да разпознават сигнала, който не се основава на опит, а "тук" и "сега". Това е нов начин да се обучават клетки, които използват ума си . При съзнателно поведение, химията на веществото се променя,както  всички химически реакции. Лимбичният мозък губи приоритет в организацията на човешкото инстинктивно поведение. Хипоталамусът, мозъкът на хормоналната система, променя структурата на командването. Епифизиалното съзнание започва и не зависи от сексуалния инстинкт. Хипофизната жлеза произвежда хормони с нова структура и свойства.

Пример за това е тестостеронът, половият хормон. Под въздействието на космическите токове, той губи своята стабилност и метилови радикали, придобивайки вертикално измерение и формата на течен кристал. Сексуалните хормони се превръщат в друг вид енергийна стимулация - творческа. Човекът отива до нивото на сферична YASNO- "в електронното Дение." Това и denie, слух, обоняние, допир, чувство, знание. Хипоталамусът с хипофизната жлеза дава на клетките команда "младост / живот", а не команда "опасност / смърт".
Като цяло, нито едно протеиново-нуклеиново тяло, без потенциала на съзнателната клетъчна адаптация, намаше да оцелее в сегашните огнени потоци.

Макс Планк откри съществуването на Божествената матрица, откъдето произхождат звездите, ДНК и животът . Един от алгоритмите се крие в организирането на електро-магнитните полета на планетата и човека - токовете на полярната йоносфера и мозъка са в много отношения сходни. Това, което се считаше  за триизмерно, се разглежда сега при условията на 11- измерения. И това са напълно различни открития на Единството на Човека и Вселената и друга, одухотворена или хуманизирана наука.

СЪЗНАНИЕТО е ключът към разбирането на многоизмерността. Тялото има електромагнитни инструменти, но има определен "праг". Квантовият скок, който се говори и записва, е преодоляването на този "праг", който отделя света от съседните измерения. На атомно ниво има мигновени реакции, които ни възстановяват, независимо от позицията, окупацията и политическите възгледи. Хората са същества на Светлината, което е много повече от физическо тяло. Тялото е пронизано със златна мрежа, всеки от нас е местна ноосфера (биоценоза). Съзнанието е свързано с "огъня" на космоса чрез "огъня" на клетките, завръщайки се към безсмъртието.

Защото ние сме съставени от същата материя, като изрязаните облаци от протостар. Несъзнателната сила на хората се проявява в много измерения наведнъж, скоростта на обработка на информацията е моментна. Механично пренаписване на тази сила чрез кодиране на гените няма да работи - тялото се актуализира всяка секунда. Всичко зависи от осъзнаването или духовността . Трябва да знаете силата си; защото е възможно да се произвежда отрова с реч (или мисъл), създавайки внезапни спадове на кръвното налягане в тялото и събеседника, нарушавайки хармонията.

Най-високото творчество се проявява чрез съзнателното прилагане на закона "времето е изкуство", като естетическо проявление. Инстинктът (лимбичен мозък) е функция на този закон, като "несъзнателния" ред на телепатията. Преходът на биосферата от безсъзнание към съзнателен ред е "квантов скок" - резултат от ускоряването на термо-химичната ядрена трансформация на елементите. Импулсите, взети от  колега, отиват към сърцето, възприемани като интуиция . Всичко се случва в съответствие със Съзнанието на Времето, с чиято помощ се увеличава потенциалът на всеки човек. По този начин Природата осъзнава това, което преди това е било в безсъзнание, разширявайки планетарния живот в космическото съзнание.

Знанието ни прави съзнателни и интегрирани. Време е да погледнем отново познатите символи, например кръста . Фактът, че е основното нещо в религията, основното нещо във физиката. За кръста, в допълнение към други значения, също  моделът на ядрото на атома на хелий , роден в дълбините на звездите, в тази ядрена единица. В сърцето.

Затова познайте себе си. И света.

P. S. В светлината на последните открития е решено, че силата на човек е сравнима със силата на черната дупка. Напрежението на всяка клетка на човешкото тяло е приблизително 75 волта. В нашето тяло има 6 милиарда клетки, т.е. 6 x 109 . Оказва се, че общият енергиен потенциал на нашето тяло е 45 х 10 10 волта. Тази стойност няма аналози в природата и в техническите творения на хората. При сравняването на тази стойност с най-мощните астрофизични обекти става ясно, че най-голямата величина на напрежението на електромагнитното поле в черна дупка е 10 10и по-нагоре. Квазарите, пулсарите и т.н. имат по-ниско напрежение, нещо между синхрофострон и черна дупка.

По този начин силата на човешкото тяло е сравнима с най-мощния обект на Вселената. Достъпът до тази власт е възможен само в случай на съответното състояние на съзнанието, т.е. разбиране на процесите, протичащи във вашето емоционално-умствено тяло (мисъл).

Как живеем в ежедневието, какво мислим за обкръжението ни, за настоящите събития, т.е. дисциплината на мисълта и състоянието на хармонично отношение към света, ни приближава до овладяването на тази сила. Случаите на спонтанно самолечение имат същите корени.


копие и превод от  http://vrata11.ru/shkola/tvorchestvo/alkhimiki-dushi-i-tela/2011-03-15-14-49-46





Тагове:   Бог,   сила,   съзнание,   ДНК,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - силата на човешкото тяло е сравнима с най-мощния обект на Вселената
20.12.2018 09:26
Защото човек е създаден с Божията мисъл!
Чудесен материал, бвен!Има нужда от такъв анализ в днешния бездушен свят.
Поздрави и Светли празници!
цитирай
2. wonder - Обичам да те чета! Акценти пре...
20.12.2018 10:45
Обичам да те чета!
Акценти прекрасни:
1. Най-високото творчество се проявява чрез съзнателното прилагане на закона "времето е изкуство", като естетическо проявление.
2. Звукът на човешкото тяло - 570 трилиона херца.
3. Напрежението на всяка клетка на човешкото тяло е приблизително 75 волта. В нашето тяло има 6 милиарда клетки, т.е. 6 x 109 . Оказва се, че общият енергиен потенциал на нашето тяло е 45 х 10 10 волта. Тази стойност няма аналози в природата и в техническите творения на хората.

Човекът на енергийната равнина е уникален дизайн, който функционира едновременно с вълновите близнаци, работещи като динамични лещи и контролирани от мисълта; винаги в синтез на вихрови движения. и т.н.

Чудно!
цитирай
3. bven - На 1:bojo12345, благодаря за отзива!
20.12.2018 10:49
Вече много книги започват с текста, че ние сме изтъкани от Светлина!
Защо не можем да схванем този простичък факт?!
Любов и благодарност и светли христови дни!:))))
цитирай
4. bven - на 2: Благодаря ти, wonder:)))
20.12.2018 10:52
Ние сме уникални във всичко и Божествени по замисъл и изпълнение...Всичко останало е в нас и зависи само от нас!
Светли празници!
цитирай
5. lexparsy - Благодаря ти за това припомняне ...
20.12.2018 13:12
Благодаря ти за това припомняне което съпричастно споделям във всяка дума от написаното.
Аз се увличам от "науката" достатъчно за да знам че тази част от нея, която ни е обяснена от велики умове се прекланя пред Творението на Твореца.
Хе :-) сетих се че бях написал и поетично доказателство как основния закон във визираната ни физика - Ентропията, е доказателство че за да може освен това да се прдрежда света красиво трябва да има и Творец :-)
Бъдни празници ти желая.
цитирай
6. bven - Винаги си добре дошъл, lexparsy!
20.12.2018 13:43
За съжаление материалистичната наука, шестваща в нашите учебници, криеше вярата на великите умове на човечеството - от Платон до наши дни - в Бог като велика творяща сила. Това е толкова загнездено в умовете, че днес, когато физика, химия и биология звучат като непознати думи, трудно проблясва искрата за Божественото рождество на Човека.
Понеже съм учила доста по химия, си спомням, че дори обясняваха как някога, в далечното бъдеще, според ентропията , ще настъпи край на на света. Като че сега няма податки за такива събития, но в центъра им стои не физично явление, а унищожителния ум и дейности на човека:(((.Езотеричната наука поне обяснява фактите, а Пазителите на времето се грижат нашата древна история да не се забравя. Пък каквото е писано за всички.
Да носим вярата в себе си и Светлината на света!
Щастливи Христови празници на теб и семейството ти!
цитирай
7. starforlife - Моля Автора и Домакин тук да ме извини, но ще си позволя една реплика към коментиращата под номер 2:
20.12.2018 14:52
Уондър, един път писа постинг с подобни ГЛУПОСТИ и абсолютно невярни неща - драснах тогава "контра"-постинг и ти деактивира своя...
Стига с тези пълни глупости бре, моето момиче. Смешно е.
Гледай си "възвишеностите", но не намесвай физични и еклектротехнически неща в изказа си, защото пишеш глупости, на които всеки 7-мокласник с успех над 4 би се смял.
цитирай
8. batogo - !!!:))) Поздравления за чудесния материал, Бвен!
20.12.2018 17:10
Бог е Цялото, а ние сме частици от Неговият Вселенски Дух-Разум-Съзнание. Бог е в нас, ние сме в Бога и колкото по-ясно го осъзнаваме, толкова по-голяма ще е радостта ни от Живота - този съвършен процес на Осъзнаването.
Светли дни по Рождество Христово, защото То е раждането на Истината за човеците.
цитирай
9. missana - Ако ми бъде позволено имам една малка бележка относно императивната
20.12.2018 17:52
форма на заглавието. На този свят нищо не може да бъде доказано абсолютно. Просто защото, за да докажем нещо ние се осланяме на предположения, наричани аксиоми, които обективно погледнато са си чисти хипотези. Една от знаменитите две фундаментални теореми на логика Курт Гьодел може да се преформулира и така:

"Както и да фиксираме понятието доказателство, то ще съществува логическа теория Т и твърдение A в нея, така че нито A нито твърдението non A могат да бъдат доказани."

А това на простичък език означава, че съществуването на Бог е недоказуемо. Да го оставим тогава на вярващите. Просто съвременната цивилизация е стигнала стадия на Неверния Тома от каноничните евангелия.

Лека вечер и весели празници!
цитирай
10. bven - на 8: благодаря за оценката и радостта ти от поднесения материал, batogo!
21.12.2018 09:22
Имаме нужда от тези истини и зареждане в предколедните празници. Все пак е добре да си спомняме, че всички сме деца на Бога/Космически създател и сме братя, заедно с другите хора на Земята и другите планети. Защото приемането на вярата в Бог разширява съзнанието и променя усещането към света. Това дарява голямата радост да си жив и да допринасяш за хармонията и баланса във Вселената.
Светли и благотворни Христови дни!
цитирай
11. bven - на 9: missana, ако погледнеш в замисъла на Създателя на тази Вселена, ще откриеш много
21.12.2018 09:46
и прекалено логични дори за логистите факти. Защото дори днешната наука догонва кодираните събития в Библията(колкото и да са скривани и изтривани). Все пак ние като Божествени създания не трябва да се надяваме само на това ,което виждаме, понеже зрението ни е недоразвито за това, което не виждаме. Всички вярваме в нещо, така че по-добре да носим вярата в сърцето и да живеем Тук и Сега. Много хора не вярват , че има ток - не се вижда, нали? - но токът се използва навсякъде:)))
Определено въпрос на начин на съществуване и израстване в еволюцията на един живот..
Благодаря за коментара и поднесените факти.
Хубави празнични дни!
цитирай
12. missana - Съвършено вярно!
22.12.2018 14:03
bven написа:
на 9: missana, ако погледнеш в замисъла на Създателя на тази Вселена, ще откриеш много и прекалено логични дори за логистите факти. Защото дори днешната наука догонва кодираните събития в Библията(колкото и да са скривани и изтривани). Все пак ние като Божествени създания не трябва да се надяваме само на това ,което виждаме, понеже зрението ни е недоразвито за това, което не виждаме. Всички вярваме в нещо, така че по-добре да носим вярата в сърцето и да живеем Тук и Сега. Много хора не вярват , че има ток - не се вижда, нали? - но токът се използва навсякъде:)))
Определено въпрос на начин на съществуване и израстване в еволюцията на един живот..
Благодаря за коментара и поднесените факти.
Хубави празнични дни!


Ние не можем да видим микроскопския свят /освен с подходящи продължения на сетивата си и до до известни граници, кореспондиращи на най-последните ни научни достижения/. И въпреки това този микроскопски свят съществува и дори управлява макроскопския. Моето изказване беше в смисъл, че не можем да се доверяваме на никакави "доказателства", защото всички доказателства следва да бъдат поставяни в кавички. Светът има както свойството да изглежда логичен, така и свойството да изглежда нелогичен и тук сме поставени пред избор, който можем да наречем и свободна воля.

Весели празници и да носим вярата в нас - последната ни защита от многобройните адвокати на дявола!
цитирай
13. bven - missana, всяко същество е микрокосмос в макрокосмоса:)))
23.12.2018 09:52
Всеки човек вярва в нещо, дори и несъзнателно. Не винаги доказателствата са убедителни, но в определен момент изглеждат логични. Затова освен вярата, имаме и интуиция, която посочва истината. Както са умирали хора, вярващи в кръглата Земя, така и сега се вярва, че Земята е плоска, с много доказателства за това. Но личните вибрации на всеки определят неговото място в еволюционния план и ние нямаме право да влияем и налагаме своето убеждение, особено насилствено. Както не може да се промени вярата на всеки от нас.
Затова - да носим вярата в нас и да пожелаваме на всичко и всички във Вселената Светлина и Любов!
Да са ни честити Коледните и Новогодишни дни!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833654
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава