Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2021 20:34 - Престъпността по света, контрабанда за милиарди долари
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 3161 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


                                               ВАШИНГТОН
огромна престъпност - наркотици, амфетамини, екстази

Вашингтон е град на богати и бедни.
Съществуват два града Вашингтон. Единият е изключително красив, с внушителна архитектура, музеи от световна класа, статуи, паметници на героите от миналото — Линкълн, Джеферсън, Вашингтон, град на зелени паркове, цъфнали череши и кристален въздух.

Другият е цитадела на бездомните, градът с най-високата престъпност в страната, кълбо от "змии и гещури" - обири и убийства.

Сексуалността има няколко разновидности. Хомосексуалните отвличат малки момчета, принуждават ги към разврат, наркотици и пиянство.

Във всички големи американски градове е така. Животът на бедните никак не е лек. Бедните пълнят затворите, болниците не ги искат, благотворителността е само за пред пресата и медиите. Парите никога не отиват там за където са били предназначени.
Разводите не са редки, но причината за това е църквата. Църковният брак е свещен съюз между брачните партньори - докато смъртта не ги раздели. В криминалните хроники се срещат случаи на смърт по непредпазливост или пък смърт поради съмнения за невярност изневяра. И поради това разводите са едва 21%. Най - много смърт има в бедните квартали на градовете, дори и в затворените комплекси, където се предполага, че смъртността би трябвало да е невъзможна. Похотливостта при мъжете е в по - голям процент, отколкото при жените. Похотливостта не избира пол, раса или религия. Похотливите мъже не могат да контролират своята сексуалност. Те са като лудите психопати, за да осъществят своята похотлива извратена амбиция, те губят своята работа, важен политически пост, губят доверието на избирателите и понякога губят и живота си. Това е предпоставка за голямата престъпност в големите градове на Америка и по - точно САЩ.

Лобистите, тарикатите, които използват чрез пране на парите си, прибягват до спешни мерки, за да лансират своя избранник на висок пост. Повечето президенти на САЩ са избрани по този начин - подкупване на този който трябва в подходящия момент и дори медиите да се мъчат да попречат на тези лобита, резултатът е минимален.
Наркотиците са още едно перо към смъртните случаи, които нито ФБР нито която и да е полиция може да контролира в поносимите рамки.

Един от най - силните наркотични средства е метилендиоксиметамфетамин - така нареченото "ЕКСТАЗИ" . В голяма доза той е смъртоносен.

АНАТОМИЧНА СПРАВКА
при употреба на свръхдоза " екстази "

1. Дилатирана и хипертрофична кардиомиопатия

А. Кардиомегалия (750 г)

Б. Лява вентрикуларна хипертрофия; сърце (2,3 см)

В. Конгестивна хепатомегалия (2750 см)

Г. Конгестивна спленомегалия (350 мг)

2. Остра опиатна интоксикация

А. Остра пасивна конгестия, всички вътрешности

3. Токсикология

4. Мозъчен кръвоизлив

Заключение: (причина за настъпилата смърт) Дилатирана и хипертрофична кардиомиопатия

Остра опиатна интоксикация





Гласувай:
6


Вълнообразно


1. dalida - Екстази, уж бил забранен в Америките, но в действителност се разпостранява незаконно
07.06.2021 06:22
чрез т.н. картели - организираната престъпност,
знае се, че милионерите не са забогатели като спестяват от закуски, нали?
Контрабандата става единстево ако НЯКОЙ НА ВИСОК ПОСТ който има огромно влияние стои зад тази престъпна търговия с наркотици - проституция и продажба на незаконно оръжие - и се получава това, което навсякъде се нарича - КОРУПЦИЯ. САЩ, АРЖЕНТИНА, БРАЗИЛИЯ, ЛИБИЯ, ХОНКОНГ, ЧИЛИ, КУБА, РУСИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, и къдели още не - корупцията е начин за печелене и пране на пари.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031