Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
01.04.2020 20:03 - Жестока цензура за всяка дума срещу карантината
Автор: dobrinst Категория: Други   
Прочетен: 7402 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 01.04.2020 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


В наши дни човек трудно може да разбере коя новина е истина и коя е фейк. Но когато цензурират мнението на компетентни хора, започваш да се чудиш дали нещо не се крие. Всъщност направо мислиш, че е точно така, и почти сигурно ще улучиш.

Отначало повярвах за новата болест, за мерките, за всичко. После обаче видях, че във Фейсбук цензурират мнението на световни светила в микробиологията и вирусологията. Не един-два, а много пъти забелязах да трият клипове с техни изказвания против карантината. Нормално бе да се запитам защо. Нима не са точно това хората, които разбират и би трябвало да имат думата? Доценти и професори се чудят на истерията, обяснявайки че коронавирусът с нищо не е по-особен. Даже е по-безобиден в сравнение с други вируси, които са минали незабелязано. От грип всяка година се разболяват и лекуват стотици хора само в България. От свински грип е имало починали, но никой дума не е обелил. Да не говорим за лекарските грешки, усложненията и други разпространени причини за настъпване на смърт,  минаващи за нормални, без да правят впечатление. А сега ни удавиха в океан от терор, глоби и халюцинации заради зараза, която ще мине и замине без дори да се нареди сред големите проблеми в исторически план.

Това е мнението на науката. А кой твърди обратното? Разни министри, техните протежета, чиновници. И един генерал, който в началото успокояваше хората, че няма нищо страшно, но после започна да разправя ужаси, сякаш някой насила го бе принудил да обърне позицията си. Cъжалявам, не мога да се оттърва от усещането, че тези хора на държавна хранилка изпълняват нечия поръчка.

Всеки ден гледаме Мутафчийски по телевизията, а в същото време цензурират научни работници, които цял живот изучават вирусите.  Кой има сметка да не знаем истината? Кой иска да излъже хората? Кой ще пълни гуша от изкуствено създадената истерия?






Гласувай:
7



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobrinst
Категория: Други
Прочетен: 25435
Постинги: 5
Коментари: 7
Гласове: 59