Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2021 07:36 - мъжете според източния хороскоп
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1139 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

„СТРАСТЕН ЛЮБОВНИК”, „СТРОГ ГОСПОДАР”, „БЕЗПОМОЩЕН РИЦАР” ИЛИ „НЕОБЯЗДЕН ЖРЕБЕЦ”?

„Мъжете са простолюдието на лъжата, жените са нейната аристокрация.“

                                                                                                          Джон Рей


Мъжете Плъх, Маймуна и Дракон са перфектни любовници.


Те са странни, непредсказуеми представители на мъжката половина от човечеството. Тези господа са извън всякакви общоприети норми и правила, че определено може да се каже, че изключението от правилото е норма за тях.

Мъжете от тези три зодии са темпераментни и своеволни, избухливи, но и бързо им минава. Умеят да взимат решения, здравомислещи са. Освен това са енергични, лесно възбудими, прями и резки.

Любовта е сферата, в която те се проявяват най-пълно. Тези мъже могат да обичат всички жени на света и да проповядват любов на цялото човечество, но могат и да посветят целия си живот на една-единствена жена.

За тях няма загадъчни и хладни жени – те не обръщат внимание нито на възрастта, нито на националността, нито на социалното положение и външния вид на своята избраница.

Представители на зодия „страстен любовник” са: Байрон, Александър Лок, Петър І, Сент-Екзюпери, Джек Лондон, Чехов, Л. Толстой, Леонардо да Винчи, Шекспир, Жул Верн, Максим Горки, Имануел Кант, Жак-Жак Русо.

Мъжете Кон, Тигър и Куче са властолюбиви.



Те се ориентират много по-бързо в общото течение на живота, отколкото в любовните дела. Цялото внимание на тези три зодиакални знака е посветено на работата и кариерата, а любовта за тях е начин човек да си отдъхне. По отношение на обществения живот възможностите на господата Кон, Тигър и Куче за безгранични. Те завладяват върховете на властта, мъдростта и философията.

За тези мъже най-важното е да парализират чуждата воля и да подчинят на себе си останалите хора. В техните разбирания волята не е груба сила, а способност да предугадиш последствията от постъпките си, умение да предвидиш бъдещето и да му повлияеш. Тези представители на силния пол винаги довеждат делата си докрай и обикновено са победители. От тях стават прекрасни ръководители.

Те са мъжествени, силни и независими, правят всичко така, както им харесва.

На дамите, чиито сърца са завладени от подобни господа, няма да им е леко, но пък могат да бъдат сигурни, че винаги ще бъдат обезпечени, тъй като всичко в семейството ще бъде добре планирано.

Безграничната жажда за власт на представителите на трите зодии обаче не им гарантира, че ще бъдат предпазени от неприятности в любовната сфера. Често те се влюбват в нереални жени – в своя идеал, който е плод на въображението им.

Техният любовен път ще бъде изпълнен със загуби и разочарования, тъй като нерядко тези мъже се опитват да превъзпитат своите жени, така че да отговарят на собствените им стандарти. Любовта на тези господа е сляпа, а свръхувлечението им може да бъде пагубно. Жените до тях трябва да бъдат техни партньори и помощници в кариерата – само тогава представителите на трите зодии ще бъдат щастливи.

Представители на зодия „строг господар” са: Карл Велики, Теодор Рузвелт, Ленин, Чърчил, Шарл де Гол, Робеспиер, Молотов, Хрущчов, Леонид Брежнев, Труман и др.

Мъжете Петел, Змия и Бик са рицари





Мъжете от този тип имат хладен ум и горещо сърце. На бойното поле нямат равни на себе си, но нямат силна воля. Тяхната безусловна бойна отдаденост често е съпътствана от безпомощност в живота. Те не са подходящи за политици, тъй като са слаби. Логическият им ум, който им дава предимство при сложни обстоятелства, е и основата на техните комплекси за малоценност и постоянните им съмнения в себе си.

Мъжете от това зодиакално трио са мислители и надарени личности. Притежават превъзходни умствени и физически качества, което често ги прави тщеславни и егоцентрични. Те не бива да бъдат прекалено хвалени, нито пък прекалено критикувани – трябва да им се дава винаги реална оценка. Възможностите на мъжете-рицари са безгранични и то във всяка област. Те могат да станат пълни нищожества или да достигнат високи върхове. Трябва им само някой, който да ги води към правилния път и да ги поддържа морално.

За тези зодиакални представители ролята на спътницата в живота е огромна. Тази дама ще има безгранично поле за действие, тъй като ще бъде водещата фигура в семейството. По правило мъжете от тези зодии са изключително дейни и активни, но нерядко тяхната активност е хаотична.

В любовта мъжете от тази тройка продължават своята бойна практика, съчетавайки висока потенция, високи амбиции и притаена дълбоко в душата неувереност в себе си. Техният любовен живот е изпълнен с тревоги, разочарования и тегоби, но и с възхищение към прекрасния нежен пол. За мъжете-рицари любовта е битка. Те трудно ще подминат хубава жена, тъй като повече от всичко ги привличат извънредно красивите представителки на нежния пол. Своите избраници тези мъже носят на ръце и без да се замислят ще им отдадат живота си, но и ги ревнуват.

Колкото голяма е страстта им, толкова убийствена е и студенината им, затова жените до тях трябва да са изключително търпеливи и разбиращи.

Представители на зодия „безпомощен рицар” са: Наполеон, Александър Македонски, Суворов, Кутузов, Хитлер, Сергей Михалков, Мао Дзе дун, Линкърн, Ворошилов.

Мъжете Заек/Котка, Глиган/Свиня и Коза/Овца са красавци.



Мъжете, родени под тези знаци, притежават вътрешно усещане за своята красота и хармония. Те постоянно се грижат за своята външност. Мисленето им е интуитивно, съзерцателно, те имат способността да ползват както своя, така и чуждия жизнен опит. Те са реалисти и прагматици. В ежедневието си те имат точен разчет за всичко, здрава мисъл и твърдо стоят на краката си.

Тези мъже не обичат да говорят много, но са мното любознателни, много четат и винаги са добре информирани. Господата от това зодиакално трио са ярки индивидуалности, талантливи и честолюбиви.

Дамите често биват привлечени от тях, защото освен че са красиви, мъжете от тези зодии са и спокойни, уверени в себе си. Те обаче са Донжуановци, така че не може да се разчита дълго на техните чувства. Освен това би било глупаво да се мисли, че точно тези „красиви жребци” ще бъдат мирни, слаби мъжлета, покорни на женската воля. Точно обратното – те са неуправляеми, а гневът им е разрушителен.

Най-добре е да се занимават с финанси или пък с нещо друго, което изисква хармония и съвършенство. За ръководители не ги бива, но пък като изпълнители са незаменими.

Представители на зодия „необязден жребец” са: Стендал, Ален Делон, Марчело Мастрояни, Михаил Горбачов, Оноре дьо Балзак, Йосиф Сталин, Рокфелер, Рейгън, Хемингуей.

Превод от руски: Анна Димитрова/http://psihobg.com/?p=1852













Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867080
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава