Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2007 09:02 - Цветен хороскоп - според деня на раждане
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 2782 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.11.2007 04:21


13.11 21:13 - Цветен хороскоп - според деня на раждане Цветен хороскоп 
Автор: sensation 

Шведски цветен хороскоп

imageПеруника
1-10 януари
Това са упорити и педантични хора. Изключителни професионалисти, които умеят да използват дори недостатъците и пропуските си. Излъчват сигурност и печелят доверието на всички. Имат много приятели, които с радост им помагат. В любовта подходящи партньори са им нежната Теменужка и грижовното Лале. За партньори в бизнеса да изберат Белия имел, който ще ги стимулира в работата.


 


imageАмарилис
11-20 януари
Трезвомислещи и интелигентни. Практични, но и пресметливи. Преценявате разумно рисковете, които може да се поемат. Имате строг характер и това отблъсква някои хора, но сте взискателни и към себе си, което ви прави търсени специалисти. В любовта сте верни и страстни. Чудесни любовници сте за Теменужката, Глухарчето и Момината сълза. Здравецът, Шипката и Жасминът са отлични бизнес партньори за вас.


imageГербер
21-31 януари
Практично настроени хора. В професията си имате много високи изисквания, но пък сте и непостоянни. Въпреки това, винаги постигате целите си. Имате неустоим чар, който ще ви отваря вратите навсякъде. Щедри сте до крайност, което позволява да ви използват. Вашите добри приятели са Орхидеята и Паричката. Слънчогледът ви е отличен бизнес партньор, а стабилно семейство може да създадете с Азалията.


 


imageГлухарче
1-10 февруари
Непостоянни. За това до вас на всяка цена трябва да има някой да ви подкрепя. Служебните си отношения ще можете да изпълнявате успешно, само с помощта на солидни приятелства. Чудесни приятели за вас са Карамфилът и Гладиолата.Бизнес партньор може да ви бъде Еделвайсът и рационалният Амарилис. Вашата истинска любов търсете сред представителите на зодия Лилия.


 


imageПаричката
11-19 февруари
Талантливи творци, винаги в добро настроение. Вашият оптимиъм е заразителен и се пренася на околните. Затова всеки търси компанията ви. Като недостатък може да се приеме прекаленото ви суеверие и това понякога ви пречи. Стъписвате се лесно пред трудностите. Имате нужда от малък тласък, за да се справите. Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът. Но истинската  ви любов е Орхидеята.


 


imageЛале
20-28(29) февруари
Силната ви интуиция граничи с телепатия. Тя никога няма да ви подведе и вие винаги се доверявате на усета си. Любовта ви е трудна, на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията ви и е трудно да задържите до себе си постоянен партньор. В бизнеса си се пазете от Шипка, която може да ви подведе. Единствено Перуниката може да запази любовта ви винаги при себе си, тъй като с нея никога няма да ви е скучно.


 


imageМимоза
1-10 март
Вашата изключително силна фантазия ви подтиква към непрекъснати промени. Непостоянни сте в работата си, в интересите си и в любовта си. Това е така, защото сте много чувствителни и лесно нараними. Пазете се от Орхидеята, защото тя е прекалено жестока за вас. Семейство бихте могли да създадете с Нарцис, Камелия и Перуника - те ще ви създат всички условия да се чувствате щастливи и доволни.


imageТеменужка
11-20 март
Лековерни, скромни и тихи хора, вие сте търсени приятели. Всеки би искал да е във вашата компания, защото излъчвате спокойствие и уравновесеност. Вие сте отлични творци, но това ви е по-скоро хоби. Предпочитате работата, която ще ви обезпечи материално. Добре е да намерите колега Нарцис, на когото ще можете винаги да разчитате. Но интимните си партньори ще намерите сред представителите на зодиите Жасмин и Маргарита.


imageЛютиче
21-31 март
Много сте амбициозни и често се издигате до върховете на професията. В любовта търсите сигурност, постоянство и спокойствие. Тези претенции ще ви направят непостоянен партньор, но това ще е докато откриете своята идеална половина. Чудесни приятели са ви Гарденията и Карамфилът. Вашата голяма любов ще намерите при страстния Слънчоглед или красивата Гергина.


 


imageХортензия
1-10 април
Лесно постигате успех. Сръчни, пресметливи и консервативни и затова не си избирате лесно партньор. Справяте се с всеки проблем. Талантливи сте, но настроението ви се променя през броени минути. В любовта търсите страст и подчинение. Първото ще ви даде Гладиолата, но тя е много агресивна и това няма да ви допадне. Потърсете партньор сред Слънчогледите или Цинията.


 


image


 


Люляк
11-20 април
Щастието и силата ви помагат да реализирате всяко начинание. Много всеотдайни хора сте и сте готови да помогнете на всеки. Разумни сте и никога не поемате ангажимент, който не можете да изпълните. Притежавате огромен чар и винаги сте заобиколени с много приятели. Най- подходящи партньори в живота ви ще бъдат представителите на Водната лилия и Гладиолата.


 


image


 


Камелия
21-30 април
Имате властен характер. Издържате на всякакви изпитания. Привлича ви творчеството, но по-добре се изявявате в обществения сектор. В любовта си търсите постоянство и спокойствие. Никога не подценявате развлеченията и обичате да се забавлявате. Идеалните ви партньори са чувствените и нежни представители на зодиите Мимоза, Теменужка или Маргарита.


imageБожур
1-10 май
Решителни хора, изпълнени с енергия и идеи. Вашите мнения и решения са най-рационалните и много от близките ви хора често искат съвет от вас. Колегите ви уважават, защото сте стриктни и изпълнителни. Приспособявате се лесно към всякакви условия. В любовта сте щастливи, но най- големият ви враг може да се окаже болезнената ревност. Шипка, Маргарита, Здравец и Лотос ще ви донесат хармоничен брак.


 


 


imageМомина сълза
11-21 май
Много честни и открити хора. Имате големи амбиции и достатъчно сила, за да ги осъществите. Тези ви качества ви правят отличен работник и можете да успеете във всяка област от живота. Водната лилия и Фрезията ще запалят у вас буйна страст. Те са подходящи за брак, защото са романтични и нежни. Бихте изневерили с Гергината, защото ви привлича властната й натура.


image


 


Роза
21-31 май


Талантливи и чаровни същества, посветени на изкуството и ценящи всичко изискано и възвишено. Невероятно упорити в работата си. Открити сте и това ви създава добри връзки в обществото, които винаги успявате да използвате. Щастлив брак може да имате с Цинията и Гладиолата, а интелигентността на Лалето ви дава чудесен приятел.


 


image


Азалия
1-10 юни


Конфликтни хора сте, защото винаги на преден план изтъквате собственото си „Аз”. Тово ви печели много врагове, но не винаги се забелязва, защото компенсирате с чар и обаяние. Всички ви смятат за интересни компаньони. Слънчогледът, Зюмбюлът и Герберът ви обещават щастлив брак. Към останалите Зодии не поглеждайте, защото ще се изкушите да ги използвате, без да ги обичате.


 


imageЛилия
11-20 юни


Постоянни, упорити и амбициозни хора, които посвещават живота си на науката и непознатото. Вашата чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности, но силния ви характер ги преодолява. Азалията може да ви бъде предан помощник, с който да споделяте научните си виждания. С еротични чувства ще ви заплени Глухарчето.


imageШипка
21-30 юни


Често давате съвети на околните. Напътсвате ги, като демонстрирате мъдрост и разбиране. Но не можете да помогнете само на себе си, защото сте нерешителни. Страхувате се да не допуснете грешка и сте неуверени. Обичате красотата и изяществото. Имате много приятели. Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това напълно ще ви удовлетвори.


 


imageЖасмин
1-10 юли


Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и разпологате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличати всички със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Но с истинска любов ще ви дари Шипката.


 


imageМаргарита
11-20 юли


Лесно се приспособявате към всички ситуации. Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства. Привличат ви професиите, които изискват сръчност в ръцете. Успехи имате и във финансовата област. Лесно постигате целите си и се откроявате над другите. Камелията и Теменужката ще ви даряват със страст и разбиране, а с Белия имел и Мимоата ще имате краткотрайни връзки.


 


image
Карамфил
21-31 юли


Вие сте решителни и постоянни личности. Добре се чувствате, когато работите с много хора около себе си. Не обичате да ви обръщат внимание. Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето. Влиятелни приятели, които до ви помогнат да се издигнете в йерархията, са Гергина и Здравец. Нежност и разнообразие в любовта ще получите от Глухарчето. 


imageСлънчоглед
1-10 август


Честността и чарът ви привличат хората около вас. Но вие избирате за приятели само тези, които могат да ви бъдат полезни. Практични сте и много талантливи. Никаква трудност не може да ви сломи и да ви спре да осъществите замисленото. Можете да флиртувате с Хортензията и Гербера, но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията. Само тя може да ви разпали.


imageЦиния
11-20 август


В професионално отношение притежавате изключително голяма амбиция и силна воля зя реализация. Звездите ви дават изключителен шанс, от които да се възползвате. Чудесни лидери сте. В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са партньори, които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце. Орхидеята, Маргаритата и Розата ще направят живота ви хубав.


imageГардения
21-31 август


Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуални връзки и занимания. Винаги ще се притичате на помощ и ще направите възможното да подкрепите приятелите си. Мразите колективните занимания, защото държите да бъдете забелязани и да сте единствени. Обичате да ви свалят. Орхидеята, Лютичето и Фрезията ви дават силна страст и високо интелектуално съдържание на отношенията.


imageВодна Лилия
1-10 септември


Печелите доверие и имате трайни приятелства. Вие сте практични хора, но и разчитате много на интуицията си. Обичате творческата работа. Отлично ще си сътрудничите с Туберозата и Люляка. В любовта си имате щастливи мигове и разочарования. Цинията, Момината съла и Теменужката са вашият голям шанс.


 


imageЗдравец
11-20 септември


Търсите непрекъснато ново поле за изява, тъй като сте много мъдри и амбициони същества. В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване, но свободното си време посвещавате единствено на себе си. Прекалено сте доверчви и лесно може да ви излъжат. Вярност и преданост ще ви даде Амарилисът, а страстни нощи и трайни чвства ви свързват с Карамфил или Божур.


imageЕделвайс
21-30 септември


Еделвайсът завладява всички хора около себе си със своя чар, въпреки непостоянството. Затова приятелствата му са нетрайни, но пък много. Добре знае цената си и винаги постига успех, като изполва предимствата си. В контраста с Нарциса той може да открие вярно приятелство. А в любовта търси романтика, развлечения и веселие. Тях може да намери при Глухарчетата и Перуниките.


imageГергина
1-10 октомври


Вие сте красиви, но и много потайни хора. Никой не знае какво мислите и чувствате. Чудесно се реализирате в областта на модата, където ви помагат вашата изтънченост и вкус. Не предприемайте рисковани начинания, защото може да пострадате. Прекомерната ви гордост може да се окаже пречка при контактите с останалите. Идеални партньори в личния ви живот са Лотосът и Азалията.


imageЗюмбюл
11-20 октомври


По природа сте капризни  непостоянни, но оригинални и практични. Вие сте много горди и не ви липсва желание да се наложите над другите. Това може да ви пречи в контактите с колегите. Много силно ви привлича Мимозата, но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна. Чудесни приятели са ви Еделвайсът и Лотосът. Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадте една отлична любовна връзка.


 


imageФрезия
21-31 октомври


По характер сте непоследователни. Заемате се ту с едно, ту с друго. Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно. Сдържани сте и никога не показвате чувствата си. Имате силен характер и обичате да властвате. В любовта търсите спокойствието и тишината. Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти нрава ви. Нетрайни ще бъдат връзките ви и Гарденията и Момината сълза.


image


 


Тубероза
1-10 ноември


Много острият ви ум и силна амбиция са качествата, които ви извеждат на върха. С каквото и да се захванете, влагате цялото си усърдие и постигате целта, която сте си набелязали. Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост. Ще трябва да положите доста усилия, ако искате да да я преодолеете. В любовта търсите приятелство и доверие. Ще ви ги предложи Водната лилия.


 


imageНарцис
11-20 ноември


Вие сте като ръбат камък-агресивен характер, със силна воля и инат. Когато пред вас е поставена задача, мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко. Постигате желанията си с  успех, въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете. В любовта търсите нежност и страст. Можете да ги получите от Теменужката. Мимозота ще се опита да ви подчини и връзката няма да просъществува дълго.


 


imageОрхидея
21-30 ноември


Умни, до болка прями хора. Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Това ви осигурява колкото и приятели, толкова и врагове. Няма проблем, който да не можете да решите. Ловки търговци. Склони сте към изневери и многобройни любовни приключения. Тези ви качества ще могат да изтърпят само Слънчогледът и Гарденията. При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните.


image


 


Гладиола
1-10 декември


Смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре. Вашите организационни способности могат да спечелят хората. Ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си. Отлични ваши саратници ще са Жасминът и Цинията. Вашият твърд характер ще се смекчи в прегръдките на Гарденията.


 


imageЛотос
11-20 декември
Мечтаете за пътешествия, промени и новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Пътуванията за развлечение са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесни партньори могат да ви бъдат веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да се поддадете.


 


image


Бял имел
21-31 декември
Търпеливи, кротки и упорити хора. С помощта на тези качества осъществявате всичките си мечти. Мекият ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора, които искат да ви помогнат. В любовта не знаете какво искате. Привлича ви нежната Маргарита, но  също така и смелата Перуника. Пазете се от Шипката, защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.
Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 6224467
Постинги: 1845
Коментари: 9955
Гласове: 77443
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031