Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2007 07:37 - Алкохолeн зодиак
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.12.2007 10:59


Алкохолeн зодиак
imageimage        
Автор: Avangard
Номер: #482736
Категория: Разное
Дата создания: 23.12.2007 - 19:54:50

Посмотреть плэйкаст в новом окне
ШЕСТ ГРЕШКИ ЧОВЕШКИ:

1. Заблудата, че личният напредък се постига чрез потъпкване на другите.
2. Склонността да се тревожим за неща, които не могат да бъдат променени или поправени.
3. Твърдението, че нещо е невъзможно, защото ние не сме способни да го направим.
4. Отказът да оставим настрана дребнавите си предпочитания.
5. Пренебрежението към развитието и усъвършенстването на духа и липсата на навика да четем и да учим.
6. Опитите да натрапваме на другите своите убеждения и своя начин на живот. 
                                                                                                                                               Марк Тулий Цицерон

НЕЙНИЯТ ИЗБОР
Четиво за мъже

 

 Събота вечер, той, тя, музика, звън на чаши...
Да надникнем какво има в нейната чаша? Любопитно ли ви е?
Нейният избор може да ви подскаже доста неща
.

Ако тя си избере портокалов сок...
Това е сериозен ход. Една жена, която не пие, е по-опасна от един тайнствен, неразгадан мъж. Такива жени искат да държат всичко под контрол и гледат на мъжете отвисоко, като на деца. Те самите отдавна са пораснали и не се занимават с такива глупости като пиенето.

На сутринта тя ще разкаже колко сексуално сте прегръщали тоалетната чиния. И този разказ ще бъде толкова унизителен, че направо ще ти се прииска да повториш всички вчерашни подвизи в троен размер. По всяка вероятност тя не получава от пиенето никакво удоволствие или бързо я хваща. А пък очевдно й се иска да ти направи добро впечатление. Това вече е нещо.

 

Ако пожелае единствено шампанско...
Естествено, всяка втора жена, въодушевена от играта се оглежда за шампанско.
Или защото според нейната представа така трябва да се държи истинската жена (такива са повечето), или защото е твърде добър познавач в тази област (такива почти няма). Поръчвайки си шампанско като на кино, тя вече се е издала до последните подробности. Не е оригинална дори в тази проста работа, във всичко останало тя едва ли ще се прояви така, че да събуди интерес. Ще кърши ръце като героинята от една мелодрама, ще се съблича като героинята в друга "сапунка", но дотук, защото останалото в мелодрамите не показват. Това обещава такава смъртна скука, че ще поискате веднага да й кажете: Чао, бейби...

Ако жената избере вино...
Твърде вероятно е, да имате късмет с избора си. Вашата избранница се владее добре. Наясно е с чувствените удоволствия. Тя има нежни ръце, изразителен поглед и красив глас. Опитва вкуса на живота, без да се стеснява от жаждата си. За това как би се държала с вас в спалнята може да се досетите по типа вино. Колкото по-силно е то, толкова по-напориста и агресивна е жената, ако й харесва по-сладко вино, тя е по-мека и податлива. Ако предпочита сухо вино, може би й харесва малко повече драматизъм...

Ако примижава във възторг от гъстия, сладък ликьор...
Госпожицата всячески се опитва да ви покаже колко изтънчена натура е. Ще ви измисли сладникаво обръщение и редовно ще ви се оплаква от фризьора си. Ако сте готови да направите живота й толкова сладък, колкото е съдържанието на чашката й, действайте смело...

Ако си поръчва силни алкохолни коктейли...
Вашата компаньонка ви обърква всички карти. Нейната непредсказуемост още много пъти ще ви смущава. Именно с нея обаче в спалнята вие ще опитате всичко, което е възможно. Госпожиците, които предпочитат лонг-дринки, са доста неуверени натури. Желанието да се омекоти градуса е равносилно на желанието да се намали яркостта на живота. Често пъти те се страхуват от самите себе си, да не говорим за новите запознанства. Затова пък лесно се поддават на възпитание. От тях като от пластилин може да оформите желаната любовница. И за какво ви е?

Ако госпожицата, която сте поканили на среща пожелае бира...
Забравете за романтиката: тя изобщо няма намерение да влиза в любовни отношения с вас. Поне в близко време. Затова пък желанието да изпиете по бира заедно означава, че вие сте я заинтересували като личност. Остроумна и любопитна, тя е интересна не само под завивката. Да я завоювате без интелектуален потенциал е трудно. Но дори ако не се получи любовна връзка, вие ще се сдобиете с добър приятел, което е може би дори по-добре.

Ако пие коняк...
Коняк избират жени, достатъчно самотни...
В повечето случаи такава жена плаши. А в действителност тя търси онзи, с когото не трябва да бъде силна и независима. Тя има много чувства, в секса е необуздана и отчаяна. Преди да флиртувате с нея, помислете дали са равни силите ви. Любителките на уиски или водка са или реалистични естетки, или алчни глупачки. На първите, които знаят цената на алкохола и мъжете, не си струва да им показвате дори палец, ще ви захапят цялата ръка. Вторите - изобщо не са достойни за вашето внимание...

Ако тя ви казва, че й е все едно какво ще пие...
Ами напийте я. Трезва или не, след два часа тя ще е в леглото ви, но дали ще получите удоволствие от това, е друг въпрос. Възможно е, да злоупотребява с алкохола или просто иска да пийне за смелост. Един съвет: По-добре я оставете на мира.

Тази, която ви трябва...
Какъв отговор страстно искате да чуете в отговор на вашия въпрос: "Какво ще пием?" Ами да - това е репликата "Оставям да изберете Вие". Тя ви оставя правото на избор и всъщност иска да научи кой сте вие не по-малко, отколкото вие искате да научите същото за нея. Тя е готова за приключения, има добре развито чувство за авантюризъм, но без бой няма да се предаде. Провървяло ви е! Сега вие сте на ход. Направете го достойно.

 

Любовник според календара

   Понеделникът е тежък ден, петък (особено, ако е и 13-ти) - още повече. Всеки месец ни причаква 13-то число (независимо какъв ден от седмицата е), няма да споменаваме за "черните" вторници или разни там ужасни четвъртъци. Може да се каже, че почти същото наблюдаваме и по отношение на личните отношения. Тъкмо се отпуснеш и наум вече благодариш на съдбата, че си срещнала "мъжа на своите мечти" и... Оказва се, че си попаднала отново не в твои води... 
   За да се избегнат подобни недоразумения и разочарования в бъдеще, вслушайте се какво съветват цифрите. Когато се запознавате с някой мъж, първото, което трябва да си изясните, е на коя дата е роден. И това съвсем не е за да го зарадвате с поздрав или подарък. Просто това ще ви помогне да установите доста точно дали изобщо си струва да започнете връзка с този човек.
  
Научавайки датата, на която е роден, Вие лесно може да пресметнете определящото число на Вашия (или все още не Ваш) нов познат и може би бъдещ партньор. Необходимо е само да съберете цифрите от неговата дата на раждане. 
   Например, ако Вашият нов познат е роден на 1 юли, няма какво толкова да се замисляте и да смятате - неговото определящо число е единица. Ако е роден на 25-ти, събирате 2 + 5 и получавате определящо число 7. Има и две изключения - не трябва да се събират цифрите, ако той е роден на 11-ти или на 22-ри.

   И така...
   Какъв е Вашият номер 1 (роден на 1-и, 10-и, 19-и, 28-и)?
За да разберете докрай този мъж, трябва да притежавате едва ли не пророчески способности и да използвате кристална сфера. Просто така, вие никога няма да разберете какво се върти в главата му. И все пак, едно подсказване: той съвсем не е толкова безобиден, какъвто се опитва да се представи пред Вас. Бъдете нежни с него и Вашата връзка ще бъде романтична и красива. Тези момчета знаят точно какво искат от живота. 
  Така че, ако се нуждаете от водач, то номер 1 е напълно подходящ за Вас. 


  Номер 2 (т.е. родените на 2-и, 20-и, 29-и) е непоправим романтик. Не го карайте да бърза, той се наслаждава на играта, наречена любов. Шампанско, еротичен масаж и незабравими усещания в леглото - това със сигурност ще го имате.


  Номер 3. Изобретателен и очароващ. Но ако се решите на връзка с мъж, роден на 3-ти, 12-ти, 21-и, 30-и, трябва да знаете, че неговото обаяние няма да бъде само за вас (уви!)! Ще Ви се наложи да се научите да го делите с околния свят.
 

  Роденият на 4-ти, 13-ти, 31-и съвсем не е романтичен. Вместо цветя, той по-скоро ще Ви донесе от пазара домати. Не чакайте от него да Ви поднесе гривна или друг накит, но с него можете смело и дори трябва да влизате в "Наш дом". Ако живеете с този мъж, във вашия дом кухненските кранове никога няма да капят, вратите няма да скърцат... и т.н. Ако и Вие сте практична особа, търсете мъж с определящо число 4. 
 

Номер 5 (всички родени на 5-и, 14-и, 23-и) е истински сексуален гангстер. Всичко, което може една жена да получи в леглото, Вие ще го получите именно от него. 
  Но се пазете: всичко му омръзва бързо, така че, за да го задържите, трябва да сте винаги една крачка пред него.


  Номер 6 (родени на 6-и, 15-и, 24-и). Още един романтик. Той ще Ви изучава дълго, за да подбере най-подходящото ключе.
  Ако искате да Ви носят цял живот на ръце, този мъж е за Вас. Но понякога съвършенството уморява повече от порока.
 

   Казват, че седем е едно щастливо число, но от този умник много скоро ще се уморите. Ще ходи с мрачна физиономия, сякаш го храните само с лимони. Ако обаче му обърнете внимание за това, той ще бъде крайно учуден: просто тези мъже(родени на 7-и, 16-и, 25-и) никога не се замислят да изразят чувствата си. Струва им се, че щом живеете заедно, значи всичко се разбира от само себе си.


   Номер 8 (всички родени на 8-и, 17-и, 26-и) не се бори за количество. В живота той предпочита да действа според принципа: "по-добре малко, но хубаво". Затова пък общуването с този мъж ще Ви подари не само физическо удоволствие, но храна за ума.
 

  Този номер 9 (родени на 9-и, 18-и, 27-и) е наистина един самоотвержен и отзивчив доктор Охболи от местен мащаб. Той съпреживява заедно с приятелите, познатите, у дома Ви постоянно гостуват негови роднини от всички краища на родината. Просто защото той не може да им каже "не". Понякога заради всички свои благотворителни изяви, може просто да забрави за Вас. 
   Искате ли да сте приятелката на този Велик Хуманист? Тогава той е за Вас.


   На света няма по-нежен мъж от номер 11 (всички родени на 11-и). Той е способен най-неочаквано да Ви отведе нанякъде - в Париж, или във Венеция... Но е чувствителен, раним и много обича той да е пострадалият. Така че, бъдете готови постоянно да го утешавате и търпеливо да понасяте всички удари, с които (разбира се от голяма любов!) той ще Ви награждава.
 

                       Ако в живота Вие цените онзи комфорт, който може да се купи с пари, то номер 22 (родените на 22-и) може да осъществи всички Ваши мечти. Примирете се с това, че в леглото той не е толкова интересен, че настроенията му бързо сменят посоката си, а пристъпите на раздразнителност (особено с възрастта) ще бъдат все по-чести. Простете му всичко това:той е просто финансов гений. 


    Това е. Съвсем не е сложно.
  В годината има 365 дни, някои са успешни за нас и ние искаме да не свършват никога. Други, обратно - носят ни болка. 
  Трябва просто правилно да изберем деня. Същото е и с мъжа: ако общуването с него не Ви носи радост, скъсайте този лист от календара и опитайте с друга дата.

 


  ЗОДИИ И НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ ПАРТНЬОР и други зодиакални съвети
ОВЕН
До 29,5 години за Овена най-подходящите партньори се намират сред хората, родени под знака Лъв и Стрелец. Когато Овенът излезе от тази възраст, той започва постепенно да съзрява, става по-улегнал, по...



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8305125
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031