Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2008 06:21 - Докога медиите ще издевателстват над българския народ с простотии! Иван Айдъла се уреди с шоу по ТВ2. Ставал жиголо. Правил секс с 13-годишни???
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 2402 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 16.04.2008 10:45


 Пледирам към медиите - запазете езика на нашите деди !!!
1 Пледирам към медиите - спрете терора над нас!
2 Пледирам към прокуратурата да се самосезира за педофилия и хулиганство за Иван Ангелов!
3 Пледирам към лекарите - изследвайте момчето за шизофрения или наркотици!
4 Пледирам към българското общество - да каже не на извратеността и опошляването на българското съзнание!
5 Пледирам към участниците от Musiс Idol - потърсете чрез съд отговорност за клеветите и обидите!
Дават 1500 лв. на Ангелов да коментира колегите си
Айтозлията се уреди с шоу по ТВ2, предлага се на по-възрастни дами Иван Ангелов, най-известният айдъл от последно време, започва да води шоу по ТВ2. Предаването ще се нарича "Айтос айдъл". Първото издание е този петък. "Дават ми 1500 лева, как да откажа. Плюс това няма цензура, след 11 вечерта и ще си говоря каквито искам глупости", разказа вчера той пред "Стандарт". Шоуто е документална риалити поредица, в която ще се проследи животът на Иван след изгонването му от музикалното шоу. Първият епизод ще започне със завръщането на Иван в неговия роден град Айтос. В следващите предавания в тв ефира ще се показва как Иван гледа и коментира концертите на своите бивши колеги, както и изявите на участниците в "Пей с мен".
 "Иван Ангелов е оригинален, провокативен и на моменти скандален. Пред нас обаче той заяви, че иска да се промени и да покаже, че има талант и иска да се изявява. Затова решихме да му дадем последен шанс да се докаже. Участието на Иван Ангелов в "Мюзик Айдъл" може да е приключило, но "филмът", в който той е сценарист, режисьор и редактор, сега започва", коментира Борислав Чучков, програмен директор на ТВ2.
 Лудия Макс, както викат на Иван, пристигна в София вчера от родния си Айтос и цял следобед вися в Четвърто РПУ за справка. Той бе задържан и преспа там през уикенда, защото отнел колелото на дете в квартала. "Не се имам за звезда. Я ме виж какъв съм селяк", кикотеше се още той. Иван твърди, че е чакал този миг на слава 4 години и го е подготвял по специален сценарий. Той се похвали как миналата седмица бил с 5 жени, като "здраво се бил напушил". Вчера той подкачаше и минаващите момичета пред полицията със закачливи предложения. "Ще ставам жиголо. Напиши го. За жени над 35 години ще взимам по 1000 лева на час", забавляваше се сам с щуротиите си Иван Ангелов. Иван още не се е изнесъл от хотел "Хемус", където беше отседнал.
 Боряна Колчагова

Иван Айдъла: Елате, богаташки
Изгоненият от Music Idol Иван Ангелов: Никога няма да разбера овчедушието в България  Правил секс с 13-годишни, иска по хилядарка на час
image
фото Борис Цанков
"Не мога да откажа на жените. Те са като цветя и аз си набирам букет от тях. Онзи ден имах "китка" от пет девойки. Забавлявахме се чудесно. Някои бяха 13-годишни, но изглеждаха по-възрастни от по-големите". Това сподели "скандалният" айдъл Иван Ангелов вчера пред "Стандарт". После добави, че е склонен да стане и жиголо, но за дами над 35 ще взима по 1000-1500 лева на час. Той даде показания в Четвърто РПУ и след това пое по своя път. В неговия случай това е Италия. "Правя всички тези щуротии, за да уча оперно пеене. Затова събирам пари и се правя на шут. Аз съм обикновено момче, което показва на младите, че няма норми и граници. Целта ми е да стигна до Бога". Младежът продължава да твърди, че е "най-големият" и имал привилегията от Господ да съди "кривиците" на хората. Сега той ще води шоу по TV2 и ще бъде редом до "приятелят му Азис".

Имиджмейкъри си заплюха Иван от "Мюзик Айдъл" Айтозлията има едногодишен договор и странични изяви ще му донесат финансови санкции, контрират от шоуто [13-04-2008] от Ирина Гигова [5928 прочитания]


Изгоненият от „Мюзик Айдъл” Иван Ангелов може да се превърне в успешен имиджов „продукт” на водещата ни пиар агенция „M3 Communications Group”. Шефът на агенцията, изтъкнатият рекламен специалист Максим Бехар потвърди, че е имал дълъг разговор с кандидат-звездата, но съвместните им планове са останали недоуточнени, тъй като засега Иван няма право на странични изяви извън предвидените от мозъчния тръст на шоуто по Би Ти Ви. Бехар поканил младока по настояване на свои сътрудници, които въпреки екранните му изцепки, решили, че в него „има хляб”. След изгонването си от "Мюзик Айдъл" айтозлията каза в интервю за „Новинар”, че с помощта на новите си ментори ще атакува музикалния гигант MTV. „За MTV не е ставало дума, но това също е идея! – каза Максим Бехар, признавайки, че е готов за още една среща с „айдъла”. Скандалното му поведение не го притеснявало, тъй като в България имало много по-скандални личности, които се прикривали под напудрени изказвания. Според Бехар в държанието на Иван наистина имало доза скандален артистизъм, но от бъдещия проект за него ще зависи как този образ ще се развие, за да продължи да е успешен. Засега от агенцията му не са давали никакви съвети относно поведението на Ангелов. Приоритет в бизнеса на „M3 Communications” е изграждане имиджа на корпорации, а не на личности от шоубизнеса, но скоро те можели да изненадат публиката с разработка в областта на лайфстайла и проектът Иван Ангелов да е част от тази стратегия.

От шоуто „Мюзик Айдъл” уточниха, че Иван има едногодишен договор с тях и всяка „самоотлъчка” би му донесла санкции и неустойки. Освен това той вече е артист на „Вирджиния рекърдс”, с които е подписал договор преди десетина дни. От „Вирджиния” не изключват други пиари да работят с „подопечните” им, но пък регламентът на шоуто не го позволява, освен ако в рамките на въпросната 1 година не бъдат постигнати специални споразумения с „M3 Communications” или други желаещи да се трудят за имиджа на привидно неуправляемия Иван.


 - Иване, вече колко часа си навън?
- Вече 15 часа...
- И какво се случва с теб за тези 15 часа?
- Джиткам си с фенките. Свирки, това-онова...
- Колко са фенките ти?
- Много, много, много.
- А свирките колко са?
- Към 60.
- Добри ли бяха, стараят ли се?
- Ооооо, да. Стараят се, усърдни са – всички бяха добри.
- Радва ли те тази слава?
- Особено добре ми се отразява на мъжкото его.
- Колко е голямо егото ти?
- 19 санта.
- Влязъл си първи в консерваторията, първи напусна и по такъв начин Music Idol?
- Обичам навсякъде да съм първи.
- Умишлено ли беше всичко това, театърът, който разигра?
- Е как мислиш? Правя си пи ар, реклама. Това иска публиката, това правя. Иначе съм много изискан джентълмен - сър, лорд, даже лорТ с "т" накрая.
- След като си сър, ще стигнеш ли сър Елтън Джон?
- Даже ще го мина...
- След колко години?
- След 40 годинки даже ще съм много по-известен.
- Притеснява ли те по някакъв начин известността?
- Напротив, радва ме – казах ти за мъжкото его.
- Появиха се мнения, че именно славата ти изигра тоя лош номер...
- Не, не, не, не... Идеята на всички беше, че съм се държал като примадона. И че съм пречел на всички.
- Вярно ли е?
- Естествено, на мен ми ходи. Отива ми. Нали си най-големият. Тенорче.
- Оперна кариера ли искаш да правиш или поп?
- 10 години от поп музиката ще събираме кинти, после отивам да се обучавам при някой от учителите на Лучано и след още 10 години ще видиш, че ще пея на отбран кръг от 500 масона. И ще се посветя в тайните към Хазяйна. Много неща не знае човек, трябва да се посвети. Наистина не знаем много.
- В Music Idiol имаше много хора, които не те харесваха.
- Не е вярно! Всички ме харесват. Всички са ми приятели, игра е това. Половината от женките съм ги шибал.
- Кои?
- Е, първа беше Пламена. Тя го лапна първа. Норчето на задна.
- Е, добре де – нали имаше игра Пламена – Денислав?
- Е, тя първо лапна моя. После на Денислав. Аз даже му викам – "Тая е курва, братле, остави я!", ама той глупака се влюби. И сега си джитка с нея. Ама аз съм сигурен – сто процента, като не е в Мusic Idol, го лапа на някой друг. Курвата си е курва.
- Кои са добрите певци от твоите конкуренти в Music Idol?
- Нора и Деница. Казал съм го 100 пъти.
- А другите?
- Шнорхели, бе братче. Шнорхели са.
- А от журито?
- Вили Казасян.
- Другите?
- Като певците – шнорхели. Едната е тъпа чалгарка , братче, не знае столицата на Нова Заландия?
- Коя е столицата на Нова Заландия?
- Уелингтън. Това го знае всяко хлапе. Абе мани ги бе, правят си реклама на мой гръб, не го ли разбрахте това нещо?
- Ти поиска ли им пари, вече няколко пъти говориш за заплащане?
- Нееее, на драго сърце им играя играта. Връщат ми и рекламата и услугата десетократно.
- Хубаво де, другите в журито?
- Боклуци. Измислени са. Едната направила една песен и след това се скри. После дойде в България, да припомни на хората коя е, защото вероятно и тя не помни. А тоя дебелият е като свиня майка. Много е прост. Изключително прост човек.
- Хубаво, от тоя момент какво следва за теб?
- МТВ! МТВ! Максим Бехар!
- Какво ти предложи Бехар?
- Супер кариера!
- В какво време мислиш, че ще развиеш тази кариера?
- До 4-5 години. Бавничко, че вече не бива да се преиграва, както стана в шоуто.
- Престара ли се?
- Не бе-е-е-е, просто се прелигавих.
- Заради това ли си тръгна?
- Не бе, обяснявам ти – просто търсих удачния момент, в който аз съм "Най-Големият" и излязох вече да си джиткам с Максим.
- Обиди ли се вчера ?
- Не! Аз ги наредих – всички. И публика и всички! Няма човек в това шоу, който да не съм го нахранил и то стабилно.
- Как точно стана "нахранването"?
- Ми първо отказах да пея. Това беше едно шамарче, ама с опакото на ръката, циганската!
- В интернет се появи версия, че си отказал да пееш, защото са отказали да пуснат твои приятели. Вярно ли е това?
- Вярно е. Една братовчедка беше дошла на входа и аз викам на охраната "Аре, пусни я", той отказа и си викам "Оп-а-а-а-а-а, това е моментът!". Оня пак продължи да не я пуска, обясних им, че ако не я пуснат и аз си тръгвам, пък тоя се направи на пич и вика: "Да бе, ще си тръгнеш, никъде няма да идеш, бе дрисльо". Кой е дрисльо, бе? Много се ядосах и си тръгнах. Дойде ми, като пиленце ми дойде в момента.
- Защо не каза това преди да те изгонят?
- Какви са тия, бе, че да им давам обяснение! И «Дрисльо» ще ми вика! Боклуци!
- Казват, че си лицето на България. Приемаш ли се като такова?
- Е, не знам. Не познавам цяла България.
- Обвиняват те, че си прост. Държат се високомерно с теб.
- Сценарий, бе!
- Тази стратегия какво ще направи с теб?
- Е, тук вече не е моя работа. Тук е ролята на Максим. Трябва тая енергия да я насочи в правилна посока.
- С какво се занимаваше преди да влезеш в Мusic Idiol?
- Оперен певец съм. Пея в Софийска опера и в Националния музикален театър. Миналата година не можах да ида на прослушването, защото трябваше да пея с ректора на академията. Всичко, което казвам може да се провери.
- От Академията казват, че си много скромно момче?
- Абсолютно
- Смяташ ли, че тая скромност трябва да я въплътиш, че никой да не разбира за нея?
- Много зависи какво ще бъде желанието на публиката. Всичко зависи от желанието на хората. Ако поискат скромността ми – получават нея.
- Сигурен ли си? Ако поискат да бъдеш сериозен?
- Не са поискали, не съм бил.
- Любовта?
- Не съм се влюбвал.
- А музиката?
- Е, тя ми е основната любов. Обаче, знаеш ли, много искам да се влюбя в жена, която пее 15 милиарда пъти по-добре от мен. И дори да не пее. Да бъде много по-добра от мен.
- Това ли е мерилото?
- Дали ще е музика, дали ще е нещо друго – трябва да има нещо, което да ме предизвиква, което да ме провокира. Да се чувствам като прашинка. Мъничък, като детенце!
- Иване, какви са предизвикателствата пред теб?
- Спри. Пратени са от Господ.
- Когато пееш, чувстваш ли се над другите?
- Аз винаги съм над тях.
- Не смяташ ли, че това самомнение може да ти изиграе кофти шега?
- Да ми изиграе! Възход и падение, съвсем нормално е.
- Усещам май философски поглед на живота. Освен от музика, от какво друго се интересуваш?
- Ботаника и зоология. Обожавам. Animal Planet – аз съм я измислил тая телевизия!
- Хората, които са около теб, подкрепят ли те?
- Хората около мен да ме подкрепят е тъпо. Хората около мен ме обичат. Подкрепа е мека дума.
- В цялата драма покрай напускането ти на шоуто завъртяха майка ти и баща ти. Ти каза, че не си им позволил да дойдат.
- Е не може да ги викат и да не им платят. Къде има такова нещо по света? Всичко се движи от пари. Петарка, три нули, или четири отзад и да идват. Какво ще ми разкарват родителите, те са на работа. Губят един работен ден.
- Каза, че те чака МТВ. Смяташ ли да потърсиш някой от твоите колеги в шоуто за съвместни изяви?
- Това е въпрос, който ще реши ПР-ът ми. Ако каже – да, ще потърся.
- Пиенето демонстрация ли е, пиеш в момента?
- Естествено, не ми казвай, че и ти не разбираш. Всичко е демонстрация.
- Какво още е демонстрация?
- Всичко, което върви е демонстрация.
- Смяташ ли, че публиката разбира това?
- Боли ме к..а за хората. Хич не ме интересува какво разбират и какво не разбират. Въпросът е да вървя нагоре, а не какво разбира някой си.
- Към слава или към пари се стремиш?
- И към двете, едното не може без другото.
- Колко пари ще искаш за участие на тоя етап?
- 2000 лв. за час.
- На купона на Медицинска академия платиха ли ти? Тоя прословут купон.
- Не, това го направих за тях. Аз да не съм кретен?! Имаха си празник хората. Науката и религията са две много важни неща. Аз ще се опитам да помогна да се доближат една до друга.
- Как ще се случи това?
- С каквото мога?
- Иване, знаеш ли какво се случва в момента в държавата?
- Не ме е...е за държавата! Въобще не ме интересува!
- Преди разговора ми каза, че имаш по-висок рейтинг от Първанов, чий рейтинг искаш да надминеш?
- На Майкъл Джексън. Ама какви са тия въпроси?
- Какъв е правилният въпрос за теб?
- Какво правиш, къде отиваш?
- Отговори тогава.
- Всичко правя и навсякъде съм.
- Каза, че се вдъхновяваш, ако някой те превъзхожда. Това ли те вдъхнови в шоуто, конкуренцията?
- Каква конкуренция, бе!? Виж ги какви са умрели. Искам да надмина себе си.
- Отношението на екипа зад камерата различно ли беше от това пред нея?
- Естествено – колко пъти сме яли и сме пили...
- Изключваш си често телефона, иначе сам си го публикува? Много ли те търсят и защо го пусна в нета?
- Търся пари, ако някой предлага – да му е лесно да ме намери.
- За какво би платил ти, чисто професионално?
- За сериозна музика. За хубава музика, такава която да я усещам. Нали знаеш, че аз съм я измислил.
- Когато си сам какво слушаш?
- Джордж Майкъл, Павароти, Стинг...Все хора, дето аз съм ги измисли.
- А теб кой измисли?
- Хазяйна!
- Другият страшно известен участник в Music Idol беше Валентина Хасан...
- Естесвено, как няма да стане. Това е супер готина извратения! Ако не събуди усмивка у някого, значи този човек е зле.. Трябва да иде на лекар.Валентинчето буди усмивка и то доста чаровна. А усмивката е най-хубавото нещо.
- Твоите усмивки какво ги буди?
- Чела ли си на Виктор Юго, "Човекът, който се смее"?
- Да.
- Е, това – такива неща. Изроди. Извратениите ме карат да се смея, нечовешките неща, на които повечето хора извръщат глава и казват поучително "не е хубаво, на това не трябва да се смееш". А аз умирам – като видя някой куц или сакат умирам от смях. Сигурно нещо ми е прищракало, болно нещо вероятно, не знам. Но пък, ако видиш историята, едно време нарочно са ги осакатявали и тормозили, когато са излизали изкривени по сцените, за да им се смеят.
- Защо криеш познанията си?
- Не е необходимо да демонстрирам точно тях. Нека да си мислят, че съм прост. И после да им го сложа изведнъж. Между устничките.
- Харесва ти да те подценяват?
- Да, много ясно, после като им го сложиш, боли най-много! Друг е ароматът, нали знаеш лафа за гъза и устата?
- Пя Лучано вчера...
- Пях е силно казано, леко загатнах и понеже знаех, че ще ме изгонят им казах: Нааа! Не заслужаваха повече!
- Смяташ ли, че вотът на публиката е манипулиран?
- Не... Не мисля.
- Шоуто беше много добър старт за теб, театрална кариера?
- Холивуд!
- Преди интервюто ми каза, че ти предлагат да правиш шоу?
- Да.
- А как си представяш това твое предаване.
- Представям си го така – не искам да говоря за хора. Искам да говоря за неща. Ето виж тази бутилка – за нея може да се говори много. Темите трябва да са различни, разчупени, различни. Предметите и нещата са много интересни, жалко, че не им обръща никой внимание.
- Смяташ ли, че на тоя етап в живота ти ще се появят нови хора?
- То е задължително! Задължително хора, с които ще работя, нови приятели и нови свиркаджийки. Тях па ги има в изобилие, навсякъде. Свирките ме блазнят повече от парите даже.
- Общото между музиката и секса, че все натам те избива?
- Вълнение, емоция, екстаз, нирвана, не знам... много е общото.
- От падение страх ли те е?
- Е, нали сега сам си го организирах...
- Не, не – не изиграно, а истинско?
- Е, какво да ме е страх. Ял съм толкоз лайна, че от какво има да се страхувам.
- От Айтос си, през цялото време обясняваше, че си селянин.. защо?
- Защото е така. Там съм си аз, и си се държа и си мяткам оная работа където пожелая.
- Някой казвал ли ти е "айтоски селянин"?
- Не, щото като ми кажат селянин и като ги питам коя е столицата на Албания и той опа! Няма човек на този свят, който да не мога да нахраня. Мен може да ме храни само Хазяина!
- Приятелите ти какви са?
- Странни персони.
- И ги обичаш много?
- Естествено. Аз не съм аз без тях. Ще се прееба ако ги няма. Сетих се за още един въпрос, който искам да ми се зададе.
- Задай си го де.
- Искам да ме питат как искам да умра.
- Как?
- Голям като Павароти. Ама да не се карат децата ми за кинтите.
- Музикантът, който те вдъхновява?
- Елвис. Ненормалници. Да пукнеш от алчност и преяждане е много як грях. Да си чревоугорник наистина е готин грях.
- А греховете ти?
- Нямам. Изклал съм над 2000 пилета, защото имаме пилчарник на село. Но е за препитание, Господ прощава.
- Какво няма да ти прости Господ?
- Ако не оставя нищо след себе си. Няма да ми прости. Деца, имам предвид.
- Как си ги представяш тези деца?
- Изобщо не ме интересува какви ще са, искам да ги гледкам и да им се радвам.
- Какво задържа в себе си и не показа на публиката?
- Много неща. Това е една милиардна, от това което е в музика и душата ми.
- Ще покажеш ли себе си някога?
- Ако го поискат. В момента обаче дори да го искат, не го заслужават, защото са много овчедушни. Няма да го разберат. Прости са.
- Овчедушието в България ще се превъзмогне ли?
- Да те бият, да те крадат, да те ебат постоянно дали може да се превъзмогне? Аз мисля, че им е готино, ама не ги разбирам.


 10.04 09:09 - Не успяхме да прецакаме Айдъла! Язък!

Автор: maev Категория: Други
Прочетен: 1436 Коментари: 36
Последна промяна: 10.04 09:45

ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ПОДОБНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ:



Тагове:   медиите,


Гласувай:
0



1. avangardi - Пледирам към медиите - запазете езика на нашите деди!
16.04.2008 06:31
1 Пледирам към медиите - спрете терора над нас!
2 Пледирам към прокуратурата да се самосезира за педофилия и хулиганство за Иван Ангелов!
3 Пледирам към лекарите - изследвайте момчето за шизофрения или наркотици!
4 Пледирам към българското общество - да каже не на извратеността и опошляването на българското съзнание!
цитирай
2. valiordanov - Подкрепям апела ти. . . . Бих добавил ...
16.04.2008 08:24
Подкрепям апела ти....Бих добавил един риторичен въпрос - Това ли е имиджа на българската журналистика в момента?....
цитирай
3. ninaantonova - И аз те подкрепям безусловно!
16.04.2008 10:05
Но момчето не е виновно, трябва да се търси отговорност от медиите. Те продължават неговата игра, свирят му по гайдата. Ако спрат, просто няма дори и да чуем повече за него. Хубав ден от мен! :)
цитирай
4. avangardi - Какво става с обществото ни и с нашите деца!
16.04.2008 10:34
един материал от многото:
05.04 18:00 - Дали наистина Емо стилът е виновен?
http://weasell.blog.bg/viewpost.php?id=180222
Автор: weasell
------------------------
Насилие - ученици бият шамари на учителка в час - ВИДЕО
http://www.teenproblem.net/news/s/712.html
------------------------------
материал от 2006
И второкласници се бият зверски

Диян Божидаров

Побой между второкласници разследва педагогическият съвет на едно от варненските училища, съобщи общинският шеф по образованието Коста Базитов. Той отказа подробности, но уточни, че става дума за драстичен случай. Другият жесток бой, регистриран във варненските школа напоследък, е бил между десетокласници. Дребните кражби и грабежите са най-чести престъпления сред децата, сочи статистиката на общината. От началото на годината са установени 210 проблемни малчугани.
С цел намаляване на детската престъпност кметството и Варненската Великопреславска митрополия призоваха за въвеждане на час по религия. Уроците по християнство ще са в училищата, докато тези по друга вяра - в неделни училища. Във Варна т. г. религия изучават 1500 ученици.
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2463&sectionid=2&id=0000604

цитирай
5. ikoni - Става това, че в децата ни се отразява като в криво огледало животът ни!
16.04.2008 11:37
Но в случая кривината на огледалото хиперболизира не положителните, а отрицателните неща. Никой не иска да подражава на "добрите момчета", всеки иска да е от "лошите", които се оправят със всичко.
Естествено е, че в такава блатна атмосфера един провокативен "айдъл" ще се продава много добре.
Жалкото е, че след време и с него ще свикнем и вече няма да ни дразни дори...
цитирай
6. eien - Няма нужда да се следва журналистика, да има такъв факултет и специалност, ако
16.04.2008 14:10
"журналистите" ни засипват с такава долнопробност!
цитирай
7. avangardi - Приятели, благодаря ви за изразената гражданска позиция!
16.04.2008 15:04
Направих този постинг, не за да ви тероризирам, а защото положението е много тревожно.
Бия камбаната, защото наследството което ще оставим на нашите деца ще бъде пълна морална разруха, последица от ламтежа за лесни пари.
Бия камбаната, защото някои не спират да се прехласват по новия идол, без да осъзнават, че той е проблем на обществото.
Както вие правилно отбелязахте - то е продукт на средата, която ни обкръжава и залива с вулгарно поведение и език.
Всеки в обществото си мисли - сега е демокрация и нищо не могат да ми направят. Това не е свобода, а слободия.
Има закони и норми на поведение и в самата държава. Необходимо е да се спазват от всички.
Всички говорим какви примерно идиоти ни управляват, а ние долу сме най-хубавите, разбиращи от всичко. Лесно се критикува. По-трудно е да запретнем ръкави и да кажем НЕ на всички противообществени прояви, нагло поведение в обществото, безскрупулен и вулгарен език.
За да ни обичат другите, най-напред да заобичаме себе си. Да не толерираме такива прояви на всички равнища!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8304339
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95671
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031