Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2010 14:46 - Компютърна живопис: образи на български политици - в кадър Бойко Борисов
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 2756 Коментари: 3 Гласове:
16

Последна промяна: 04.05.2010 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

image
И аз с ново хоби - компютърни образи на политици - водна техника....


Избрани моменти от интервю на премиера Бойко Борисов в Би Ти Ви.

За кризата и мерките
"Ако в света имаше рецепта за антикризисни мерки, как да се измъкнем от кризата веднага и бързо, ние щяхме да ги приложим."

Как се избира министър
"Просто не излезе нищо от проверките. И в същото време, когато разговарях с нея, аз се запознах, свързах се с нея по телефона, дето се вика – аз ги избирам по документи. От проверките на службите, тръгвам отзад-напред. Тези, за които няма материали, почвам тях да търся.

 

Г-жа Анна-Мария Борисова я намерих и се срещнах с нея там, преди Търново, на един разклон. Поговорих с нея около половин час, горе-долу разбрах какво мисли и сиреч в една и съща посока са ни разбиранията по реформата, по съкращенията, по безкомпромисното действие..."

За вредите от комуникативността и диалогичността
"Т. нар. комуникативност или диалогичност за мене имат лошо значение. Това означава човек, към който всички могат да отидат, да се разберат статуквото да продължи."

За забавената здравна реформа

"Здравната реформа се забави поради няколко причини. Първо, няма пари. Тези схема всичките са ги източили. Второ, яви се много голяма диалогичност вътре в здравното министерство, това забавя реформата. Почнеш ли да угаждаш на много хора, станеш ли диалогичен за тях, комуникативен, приключваш като министър. За съжаление. Защото всичко е направено във вид на схема."

За чуждестранните инвеститори
"България става недобро място за такива инвеститори, които си мислят, че сме 18-и или 19-и век и могат да дойдат като колонизатори, които могат да дойдат и да си правят каквото искат с народа."

За цената на тока
"Ами естествено, че трябва да падне. Естествено. Нали затова ние сме енергийният тигър на Балканите били. Как хората са усетили, националната ни стратегия за енергетика, че сме тигърът? Как? Като ЕРП-ата сме ги дали на чужди фирми."

За декадата на ромското включване
"Ами днеска ще възложа на ДАНС да провери тази декада какво е направила."

За подкрепата на Европа
"Между другото един от най-големите, най-големият лидер на Европа, когато се срещнах за първи път, това ми каза – не ви знам колко добър кмет сте били, не знам колко добър премиер ще бъдете, но всички мои служби казаха, че сте много добър полицай и затова ние ще ви подкрепяме."

За лихвите

"Лихвите по кредитите падат. И факт, който го потвърждава, е, че в последните месеци над 1 милиард лева повече по депозити има в българските банки. "

За любовта към хората

"Пари да можех от някъде да намеря, да раздам на хората. И тука г-н Костов е абсолютно прав, като ме обвинява в ляв популизъм. Аз обичам хората и не искам да им нанасям вреди и щети."
"Жал ми е да посегна с големия сатър да изрежа всичко, което в момента трябва да се изреже."

За безработицата
"Аз мисля, че много и от безработицата се вдигна от това, че се върнаха много хора в България."

Цитатите са от блога на Йордан Матеев "Четвъртата власт"




Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Бисери!
04.05.2010 15:00
Портрета си го бива - гледа строго, а очите му добри, добри...А мислите! ! ! Абе няма ли кой да ги издаде вече в книга, с илюстрации! За първи том вече се е набрал материал!
цитирай
2. mkalpakchiew - Поздрави, Иле!
04.05.2010 17:49
Портретите са станали много реалистични!
Не е като да ги нарисуваш на ръка, но се радвам, че си намерила хоби, което да запълва празнината от липсата на статива в офиса ти, който се надявам скоро да ти подаря за рожденният ти ден:-)))))))
Но и както винаги не си пропуснала бисерите от интервюта на водещите ни политици. Държавата се разпадна, а ние си траем!?
Поздрави за теб и хубава вечер!
цитирай
3. iliada - аМА ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДАМЕ ИЗНЕНАДВАШ ПРИЯТНО!
04.05.2010 23:30
Страхотно се е получило!:)Браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8305090
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95672
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031