Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2020 15:22 - Да се посмеем: Как се обиждат 12-те зодии
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 4341 Коментари: 9 Гласове:
27

Последна промяна: 16.05.2020 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
Vitalinka / Shutterstock

Всичко се случва в живота. Понякога, колкото и да се старае човек, не успява да избегне спора, и му се иска да каже нещо остро и обидно. Преди да направим това, би било хубаво да си спомним с кого си имаме работа и веднага ще ни стане ясно какво можем да очакваме от човека срещу нас.

Овните реагират на обидата бурно, яростно и незабавно. Ако по някакви причини не излеят веднага емоциите си (не се е получило, защото например вие сте се изплашили и сте избягали), Овенът едва ли ще тръгне да ви гони, пък и при следващата среща няма да ви напомня за случилото се. Но няма да забрави за него: опитате ли да го обидите още веднъж, ще получите двоен удар.

Телците могат дълго време изобщо да не реагират на обидните думи (или да се преструват, че не реагират). Първо, представителите на тази зодия винаги имат да вършат нещо по-важно, второ, те могат да разберат провинилия се и дори да му съчувстват. Ако обаче обидата е сериозна, връщане назад няма - просто веднъж завинаги ви изхвърлят от своя приятелски кръг. И не само в социалните мрежи.
 

Близнаците могат да реагират на обидата по най-различни начини. Например, могат да се пошегуват с човека, който ги е обидил, или да го представят не в най-добра светлина, или да се престорят, че нищо не се е случило, или да направят истински скандал - тук способностите на Близнаците са почти безгранични. Какво е важно да помним: нещата при тях не приключват с първоначалната реакция. Ще има и втора, и трета, и всички те са различни. Като цяло, ако животът ви се струва прекалено лек и монотонен, опитайте се да обидите Близнака. Веднага ще ви стане по-трудно.

Раците много се стараят да не се забелязва, че са обидени, но това не им се получава. Не е лесно да държиш емоциите си под контрол. Обиденият Рак ще се постарае спокойно да ви обясни в какво не сте били прави (при това най-вероятно, няма да съумеят да запазят спокойствие, нито да обяснят както трябва). След това той дълго ще мисли за това, подбирайки нови аргументи и доводи, за да проведе още две-три възпитателни беседи. Като цяло, ако не искате дълги неприятни разговори на тема вашата персона, не обиждайте Рака.

Лъвовете се обиждат толкова ярко и изразително, че ти се иска да наблюдаваш това отново и отново — както например изригването на вулкан. Както се досещате, и в двата случая е по-добре да правите това отдалече, за да не ви засегне. Ако не сте успели да избягате, дръжте се: очакват ви потоци от ярост, град от язвителни подигравки, удари с неприкрита истина. Може да се опитате да помолите за прошка. Ако го направите искрено и настойчиво, Лъвът може да смени гнева си с милост. На такива като вас той въобще не се и обижда, просто се е пошегувал.

Девите се обиждат сякаш незабелязано, но много опасно. Те едва ли ще се карат с вас и най-вероятно няма да започнат да си отмъщават. Могат обаче да спрат да ви помагат - при това не защото са зли, а просто от огорчение. И тук ще разберете колко не сте били прави, защото Девата е отличен съюзник, незаменим помощник, и ще ви бъде много трудно да й намерите заместник. Още един лош момент - да молите да ви простят е безсмислено. Може да се опитате да загладите вината си с постъпка, но и тук няма никаква гаранция, че ще се получи.

Везните се обиждат много по-силно, отколкото може да си представи човек. Обидените Везни могат да продължат да общуват с вас непринудено, да ви "спасят" в труден момент, да ви предлагат помощта си и да правят още куп други приятни неща за вас. Означава ли това, че можете да обиждате Везните безнаказано? Не и не! При всички случаи на човека, обидил Везните, ще му дойде нанагорно, и това ще се случи съвсем скоро. Е, Везните тук няма да имат нищо общо... Дали?

Скорпионите се обиждат сериозно и за дълго. Представителите на този знак имат добра памет - те никога няма да забравят колко болно им е било, колко неприятни моменти се е наложило да преживеят. И ще ви напомнят за обидата, пък била тя и дребна, неведнъж, при това в най-неподходящи за това обстоятелства. Скорпионът, между другото, едва ли ще се опитва да скрие, че вие сте го обидили - скоро всички наоколо ще знаят какъв лош човек сте вие.
 

Стрелците не обичат да се обиждат. Те обичат всичко да бъде хубаво, а за неприятното се стараят да забравят, колкото е възможно по-бързо. А най-добрият начин да забравиш, както всички знаят, е да бъде отстранен източникът на раздразнение от полезрението ти. Затова Стрелецът или сам ще стои по-далече от вас, или ще накара вас да стоите по- далече от него. И вие със сигурност ще съжалявате за стореното, защото заедно със Стрелеца от вас ще се отвърнат и неговите приятели - а това са много, много хубави и интересни хора.

Козирозите не се обиждат до последно. Ако последният момент все пак е настъпил, бягайте - обиденият Козирог е непредсказуем и много опасен. Понякога той самият би се радвал да ви прости, но пак не се получава. Натрупаните емоции надвиват здравия смисъл. И именно този неприятен момент на собствения му гняв Козирогът ще помни много дълго, затова и ще предпочете по-нататък да си няма работа с вас - за да не се сърди повече, а да живее спокойно. Но не с вас.

Водолеите се обиждат с разбиране. Ако сте се провинили пред представител на този знак, направете за него нещо хубаво, после още веднъж и още - и инцидентът ще бъде изчерпан. Не искате? Ще се наложи! Водолеите умеят и да ви накарат, и да ви манипулират, и да хитруват, ако искат да постигнат своето. Докато не ги обиждаш и засягаш, това не се забелязва толкова много. Обидите ли го, гответе се да се потрудите за благото на Водолея.

Рибите се обиждат красиво. И знаят това, впрочем. Затова могат остро да реагират на нещо съвсем дребно - просто за да ви поразят точно в сърцето с финеса на своята натура. Така че, ако сте обидили Риби, заплашва ви предозиране на прекрасното и възвишеното. А възможно е и по-прозаично наказание: сред представителите на този знак се срещат много отмъстителни пирани. Така че по-добре ще бъде да не рискувате.

Източник: lady.mail.ru / Превод: margaritta.net


https://www.obekti.bg/misterii/da-se-posmeem-kak-se-obizhdat-12-te-zodii



Тагове:   виц,   зодии,


Гласувай:
27



1. leonleonovpom2 - Поздрави от сърце!
15.05.2020 15:37
Тази нацупена сладурана каква връзка има с постинга!

Вай ,сега разбрах ,защо които ме познават отбягват да ме обиждат, дори и заслужено!

С усмивка-Хубав ден!
цитирай
2. catforlife - Поздрави;)
15.05.2020 16:12
От един козирог ;)
цитирай
3. donchevav - Имам близки почти от всички зодии, ...
15.05.2020 23:34
Имам близки почти от всички зодии, затова прочетох с интерес от начало до край:) Наистина страхотно забавление с чудесни попадения! За Стрелците подписвам с две ръце:)))
Благодаря ти, мила Или! Прегръщам те!
цитирай
4. katan - Не видях Рибите,
16.05.2020 13:46
но за тях знам:).
Поздрави Илче и благодарност!
цитирай
5. avangardi - Благодаря, Ваньо!
16.05.2020 14:08
leonleonovpom2 написа:
Тази нацупена сладурана каква връзка има с постинга!

Вай ,сега разбрах ,защо които ме познават отбягват да ме обиждат, дори и заслужено!

С усмивка-Хубав ден!

Радвам се, че ти харесаха зодиите:)))
Хубав пролетен ден и на теб!:)))
цитирай
6. avangardi - Благодаря, Диди!
16.05.2020 14:28
catforlife написа:
От един козирог ;)

Дъщеря ми е козирог и ми е понятно опасен :)))
Хубав ден!
цитирай
7. avangardi - Благодаря, Вени!
16.05.2020 14:33
donchevav написа:
Имам близки почти от всички зодии, затова прочетох с интерес от начало до край:) Наистина страхотно забавление с чудесни попадения! За Стрелците подписвам с две ръце:)))
Благодаря ти, мила Или! Прегръщам те!

Бях пропуснала за Рибите! Пожелавам ти слънчева и пролетна ароматна събота!
Прегращам те!
цитирай
8. avangardi - Благодаря, Кате!
16.05.2020 14:38
katan написа:
Не видях Рибите, но за тях знам:).
Поздрави Илче и благодарност!

Видях пропуска на Рибите и допълних! Имам много приятели от нея зодия.
Пожелавам ти една щастлива и красива събота!:)))
Прегръщам те!
цитирай
9. inel379 - Продължавам да проучвам най-задълбочено!:)))
06.06.2020 01:38
Има доста истини
и е забавно
да погледнеш в огледалото
и да се припознаеш безпощадно!:)
Смях по късна доба!:)
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8307775
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95680
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031