Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2021 19:04 - Кой е вашият ангел хранител, според Зодиака?
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 3074 Коментари: 2 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Кой е вашият ангел хранител, според Зодиака?   image Счита се, че ангелите са създадени от светлина, тежпредпазват хората от тъмнината и злото.

Всеки знак на Зодиака има свой собствен ангел, който помага да се разкрият всички добродетели и противоположен ангел, който носи чувство на равновесие.

Разберете кой ангел ви пази и води през живота , в зависимост от зодиакалния ви знак.


Овен - Ангел на Творението Ангелът на Творението, който защитава Овен, помага да се насочат всички импулси на представителите на този зодиакален знак в положителна посока. Той ги тласка към действие и дава невероятна физическа и емоционална сила. Ако си създал нещо, този Ангел ще подкрепи всяка инициатива и проекти, ще даде енергия и ще ви мотивира да стартирате нови рискови проекти.

Обратният ангел - Ангелът на Любовта (Везни) потиска силата на Овен и дава защита от безразсъдство.

Телец - Ангел на Троицата Ангелът на Троицата дава на Телец преданост и постоянство. Подаръкът, който ви е даден от раждането, е търпение и решителност. Благодарение на неговата защита, вие сте в състояние да преодолеете всякакви капризи на съдбата и да доведете всичките си дела до края.

Обратният ангел - Ангелът на Превъплъщение (Скорпион) ще ви подкрепи, когато се сблъскате с големи промени в живота и ще ви даде малко романтика.

Близнаци - Ангел на Общуването. Този ангел ви дава възможност да намерите правилните думи в подходящия момент. Той осигурява защита и разбиране и помага да се адаптирате към всяка ситуация, която срещате. Благодарение на този ангел ще останете отворени и позитивни.

Обратният ангел - Ангелът на Щастието (Стрелец) ще ви защити от тъга, ще донесе стабилност на любовта и ще ви помогне да се отървете от нерешителността.

Рак - Ангел на Изобилието Ракът е под егидата на Ангела на Изобилието, който му дава силна чувствителност и истински мирен характер. Той помага на представителите на този зодиакален знак да се учат от опита. Също така, енергията на този ангел дава вътрешен мир, освобождавайки ви от стреса на ежедневните проблеми.

Обратният ангел - Ангелът на труда (Козирог) ще ви помогне да се справите със самотата и предпази от негативните ефекти от дългата изолация. Обаждайки се на този ангел, вие ще се чувствате в безопасност и ще можете да се справите с всеки проблем.

Лъв - Ангел на Земната сила. Вашият защитник ви дава сила и надеждност, откроявайки ви от другите знаци на зодиака. Нещо повече, той ви дава още три подаръка: посвещение, смелост и оптимизъм. Благодарение на тези таланти можете да живеете интересен живот, пълен с изненади. Този ангел ви дава невероятно доверие и харизма.

Обратният ангел - Ангелът на свободата (Водолей) ще дойде при вас, когато трябва да покажете своята безкористност или да се уедините.

Дева - Ангелът на Изцелението. Този ангел ви дава възможност да поддържате външен и вътрешен ред. Трите дара, които са ви дадени са мъдрост, практически ум и усърдие. Поради това вие винаги сте спокойни, оптимистични и в състояние да проявите твърдост, когато имате цел. Ще ви предпази от комплекс за малоценност и ще станете гъвкави в преценките си.
Обратният ангел - Ангел на сънищата (Риби) ще ви предпази от комплекс за малоценност и ви дава гъвкавост в преценките.

Везни – Ангел на Небесната Любов

Този ангел ви дава любов и ненадминато въображение. Дава ви възможност да съжителствате мирно и хармонично с другите. Носи ви изключително чувство за справедливост, предпазва ви от безпокойство, помага да се справите с всяка трудна ситуация.
Обратният ангел - Ангел на сътворението (Овен) предпазва от тревожност и помага да се справите с всяка трудна ситуация.

Скорпион – Ангел на прераждането

Този ангел ви дава силен и решителен характер и изключителна смелост. Вие сте надарени с такива качества като интелектуална зрялост, романтика, жизненост и лоялност. Носи ви търпение и постоянство, както и емоционална стабилност в междуличностните отношения. Той ви помага, когато имате нужда от вяра и сигурност.
Обратният ангел - Ангел на Троицата (Телец) ви носи търпение и упоритост, както и емоционална стабилност в междуличностните отношения. Той ви помага, когато имате нужда от вяра и сигурност.

Стрелец – Ангел на щастието

Дава ви желание да опознавате света и различните култури. Той ви дава три качества: добро настроение, уважение към правилата и желание за учене. Той също така ви помага да останете честни и искрени във всяка ситуация. Помага да се преодолее склонността към суета, дава сила и подкрепя всички ваши проекти.
Обратният ангел - Ангел на комуникацията (Gemini) помага да се преодолее тенденцията към заблуда, дава сила и подкрепя всичките ви проекти.

Козирог – Ангел на действието

Този ангел умножава вашата физическа и духовна сила. Неговото присъствие ви помага да се концентрирате по-добре върху знанието и умствената дейност. Той също ви осигурява силата в подходящия момент. Помага да се борите с недоверието и да задълбочите чувствата си.
Обратен ангел - Ангел на изобилието (Рак)Помага ви да се борите срещу недоверие и задълбочава вашите чувства.

Водолей – Ангел на свободата

Този ангел ви предоставя творчески потенциал. Благодарение на него, Водолеите стават добри партньори и искрени приятели. Той ви води, за да научите и да разширите знанията си, което ви прави един от най-умните знаци на зодиака. Помага да преодолеете кризи и да превърнете идеите във видими постижения.
Обратният ангел - Ангел на земната сила (Лъв) ви помага да преодолявате кризите и да превърнете идеите в забележими постижения.


Риби – Ангел на мечтите


Ангелът на мечтите ви дава универсална любов и милост. Той ви дава остра интуиция и възможност да се приближите до Бога. Той също така дава на Рибите способността на ясновидството. Дава ви необходимата сила да издържите всички препятствия и да преодолеете проблемите, които възникват по пътя ви. Той ще ви даде оптимизъм и сигурност.
Обратният ангел - Ангел на изцелението (Дева) дава необходимата сила, за да устои на всякакви препятствия и да преодолеете проблемите, които възникват по пътя ви. Той ще ви даде оптимизъм и сигурност.

https://www.viapontika.com/index.php?page=article&article=41818




Гласувай:
27



1. panazea - Здравей , мила !
09.02.2021 19:44
Знам , че моят ангел е Уриил, ангелът на Справедливостта.
Затова не приемам неправдите.
Тони
цитирай
2. avangardi - Здраве, Тони!
12.02.2021 13:57
panazea написа:
Знам , че моят ангел е Уриил, ангелът на Справедливостта.
Затова не приемам неправдите.
Тони

Радвам се за теб и можеш да го призоваваш Архангел Уриил, когато чувствате, че сте останали без вдъхновение, без идеи, когато чувствате, че сте загубили Божията Светлина в своя живот!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8306004
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95675
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031