Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2013 11:45 - ЛЕСЕН МЪЖ
Автор: coacoa11 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 27219 Коментари: 50 Гласове:
37

Последна промяна: 16.01.2013 07:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Видя го само веднъж -  на скучна бизнес-среща и едва ли щеше да го забележи – него, обикновения, започнал леко да оплешивява търговец, ако не бяха невероятно красивите му сини очи. Смутена, след срещата се сбогува набързо и си тръгна. Искаше да го забрави  – и сигурно щеше, ако не й беше писал скоро след това.

27/01/2012  15:24
Скъпа Ева,
Беше истинско удоволствие да те срещна. Желая ти приятни почивни дни! Поздрави, Жак


Хм, това определено не беше от стандартните служебни писма, с които пощата й беше задръстена. Не беше длъжна да му отговаря. Но от друга страна, защо пък да не пофлиртува малко? Ежедневните семейни задължения, грижите за децата и  рутината в работата  я убиваха, дори не можеше да си спомни кога за последно се беше забавлявала истински. А и щеше да бъде виртуално... Колебаеше се, но накрая все пак реши да му отговори - сухо и учтиво, без излишни любезности.

27/01/2012  17:35
Скъпи Жак,
Благодаря за предоставената информация и оказаната техническа помощ. Поздрави!


Жак се премести да живее в България по неволя, преди две години.
Животът в тази бедна страна, далеч от цивилизованата Франция му тежeше, но нямаше избор - кризата принуди компанията му да премести офиса в София, за да намали разходите за обслужване на клиентите в Централна Европа, на Балканите  и бившите руски републики.  Постоянно пътуваше и това съсипа брака му. Накрая се разведе, след като разбра за изневярата.  Тъгуваше много за двамата си сина. После се влюби безпаметно в първата пресметлива българка и преди да се усети вече беше женен за нея, за двете й дъщери и за западащия й бизнес. Отношенията им бързо охладняха, а той продължаваше да пътува и да работи на двойни обороти, за да издържа двете домакинства.

И днес беше поредният тежък работен ден. Прибра се изтощен в хотелската стая след часовете път, десетките телефонни разговори и срещите с нови клиенти. Изцеден беше от безкрайните опити да задоволи капризите на всички. Стрес, бързане, напрежение, а после самота... Имаше киселини от безвкусната храна в ресторанта на хотела. Язвата го мъчеше. Размечта се за онази пилешка супа за душата, която само първата му жена умееше да готви... После извади таблетките омепразол, които втората му жена му беше дала и ги изхвърли в кошчето. Намери пакетчето със сода и изпи една лъжичка, разтворена във вода.
Изобщо не му пукаше какво били казали Дънов, баба Ванга или Ошо по въпроса. На него содата винаги му помагаше, лекуваше всичко... Сети се за хубавата българка, която срещна преди няколко дни - Ева и се усмихна. Виж ти, беше му отговорила! Помисли си, че това е единствената приятна изненада за деня и й го написа.

27/01/2012  19:31
Мейлът ти беше единствената приятна изненада за днес! Благодаря!

Зарови се да разчиства пощата.
Пак оферти, забавени доставки,  неплатени фактури...След около половин час - нова изненада! Тя му пишеше пак!

27/01/2012  20:03
Няма проблеми, ако един мейл те прави щастлив, мога да те изненадам и утре :)

Усмихна се - наистина се почувства щастлив в този момент. Отговори й с комплимент.

27/01/2012  20:12
Винаги е приятно да получа мейл от красива дама!

27/01/2012  20:58
... имаш предвид, че аз съм хубава жена... Какъв добър вкус за жени имаш само :)

О, тази жена беше истински дявол! Така да флиртува! Подлудяваше го само с един мейл. Заля го гореща вълна от емоции, беше увлечен като гимназист. Започна да си представя, че вече не е сам в хотелската стая...

 27/01/2012  21:05
Имаш ли намерение да ме изненадваш така приятно всеки ден? Аз също ще се опитвам да те изненадвам приятно. Целувки от Мюнхен! Жак

01/02/2012  12:23
Hallo! Как е в Мюнхен? Срещна ли хубави жени? При тези климатични условия мога да ти предложа само да планираш следващата командировка някъде из Африка или в Куба. Така ще можеш да си пиеш вечерното питие вместо да го ближеш, замръзнало на клечка :)
Поздрави, Ева

0
1/02/2012  13:59
Ще ме разглезиш!
 

01/02/2012  17:20
Провокатор!

01/02/2012  21:43
Връщам се от ресторанта, хапнах салата от сьомга с авокадо. Толкова студено и мисля за каквото каза и ледените питиета!! Приятна вечер!
 

02/02/2012  10:34
Servus, разглезени мъжо! Колко питиета изблиза? Нещо си си развалил граматиката!:)

02/02/2012  13:32
Здрасти! Съжалявам, че си взех красива немска секретарка с лоша граматика да ми записва мислите. Всъщност не съм сигурен, че изобщо мога да мисля при тези климатични условия.
За твое удобство следващия път  ще взема грозна секретарка с добра граматика. Целувки, Жак

02/02/2012  13:33
Ха ха ха

Животът й се беше променил неусетно. Беше весела, пъргава и жива. Чувстваше се харесвана и странно щастлива. Работата и домакинските задължения не й тежаха. Колежките се споглеждаха, като я виждаха да се усмихва глуповато.  А писмата продължаваха да идват и да я карат да се чувства като влюбена тийнейджърка.

06/02/2012  13:59
от: един нещастен французин
до: една красива българка


Изглежда си решила да ме накажеш в началото на тази седмица. Нямам съобщение от теб, с което да открия малко слънце в снежния ден. Може би защото съм болен днес? Желая ти хубав ден, Ева! Пази се!


12/02/2012  17:59
Здравей, Жак,
Бях много заета тези дни. Надявам се да си в добро здраве, защото тази вечер ще ти възложа отговорна мисия. Караш BMW 330 ci кабрио с пълна скорост под дъжд от падащо бельо... Утре трябва да получа доклад със статистическа информация за:
- брой и вид на съблазнените жени, подредени по цвят на косата и размер на сутиена
- брой, вид и цвят на падащото бельо

www.youtube.com/watch?v=Elfr-uU73qs Успех! Ева

13/02/2012  10:29
Повелителке на моето сърце,
Изпълнението на мисията беше истинско приключение. Но любовта ми към теб ми позволи стоически да понеса всички несгоди по пътя. Прилагам искания от теб доклад. Целувки, Жак

Първо самолетът ми кацна с огромно закъснение поради лошите климатични условия в Москва. Пристигнах в София в 1:30 след полунощ и отидох да взема под наем кабриото. Служителят похъркваше като руски трактор и когато го събудих ми обясни на приблизителен английски, че колата ми е на ниво 3, място 63. Отидох там и първата ми реакция беше: "Това е някаква лоша шега, сигурно Ева им се е обадила, за да ми прецакат мисията". Колата не беше кабрио!! Беше Волга, производство 1982 година... Оплаках се, че не е кабрио, но служителят ми обясни, че бъркам. Ръждата почти изцяло била разяла покрива, така че когато започна да карам, ще усетя свежия въздух с цялата си глава. Запалих двигателя, успях с усилия да достигна 75 км/ч и наистина - служителят беше прав - усетих свежия въздух с кожата на главата (не с къдравия перчем, но без коментари по този въпрос, моля).

Реших да прекося цяла София, за да събера малко от падащите скъпоценности. Минавайки покрай някакъв клуб се усмихнах широко на няколко девойки, за да ми дадат малко бельо. Единственото нещо, което успях да получа към този момент беше среден пръст и странните думи “datico nachtu kom”. Не знам какво означават, но очевидно не беше приятелски жест от тяхна страна.

Направих още един тур за овации и пак - нищо. Тогава реших да отида до Люлин, сигурен бях, че там ще има много дами и ще събера много падащи сутиени и гащи. Карах си и си мечтаех за сутиени от всякакъв размер (80B – 80C – 95 B – 95 D – 95Е ). Полека-лека започнах да се въодушевявам и за момент дори си представих, че карам  Porsche 911!  Като пристигнах в Люлин циганите започнаха да ме оглеждат. Не носеха сутиени. Бяха с тъмна, а не с руса коса и имаха мустаци. Колата започна да издава странни звуци и мощният руски двигател от 200 конски сили сдаде багажа. Наложи се да спра, всички цигани ме наобиколиха, за да видят какво става и ми откраднаха куфарите и дрехите. Успях да спася само лаптопа, за да ти напиша този доклад и за да скрия с него собствения си интимен двигател.

Така че в резюме: карах с пълна скорост кабрио през цяла София. Срещнах 23 руси синеоки мадами с хубав среден пръст, не особено словоохотливи. Не успях да преценя добре размера на сутиените, които носеха, нито да им ги сваля. Срещнах и 71 цигани - мъже на възраст от 14 до 68 години. Всички с черна коса и мустаци. Загубих багаж и дрехи на стойност около 1500 евро.

Следващият път мисля да мина през Студентски град - може там да имам по-големи шансове да сваля малко бельо. За още по-лесно мога да мина директно през Палмерс и да купя оттам. После винаги мога да измисля подходяща история, как съм се сдобил с него и колко е хубаво да ощастливиш и усмихнеш всички тези дами по пътя.

Ева четеше и се заливаше от смях. Страхотен беше този Жак! Какво чувство за хумор имаше! Реши да се пошегува и тя:

13/02/2012  11:15
Жак,
Жалко, че не се справи с възложената мисия. Условието беше да караш най-малкото Порше 911 с 240 км/ч, а не да изпреварваш спрелите камиони за боклук и градските автобуси. Толкова класни мъже и жени по пътя и ти да не можеш да ощастливиш никого? И боксерките ли ти откраднаха? Трябваше да си направиш застраховка предварително! И сега какво, чакаш ме гол на дивана у вас? Не мога да си представя как изглеждаш само по невидимо бельо... Дай адрес, скъпи, идвам да проверя дали не са ти откраднали и интимния двигател!
Целувки, Ева


Ох, такава златна възможност и той да я изпусне... Нямаше начин, жена му тъкмо се прибираше от пазар с двете момичета. Уплаши се да не го види и бързо отговори:

13/02/2012  11:20
Но Ева, какво говориш... Аз не съм лесен мъж!

След минута получи нейния отговор:

13/02/2012  11:21
Жак, само се пошегувах... Аз също не съм лесна жена! Сбогом, скъпи! Ева


P.S. Оригиналните рецепти за салата от сьомга с авокадо и пилешка супа за душата, както и полезна информация за содата за хляб и видовете любовни застраховки - от нета :)







Тагове:   смях,   лесен мъж,   лесна жена,


Гласувай:
38



Следващ постинг
Предишен постинг

1. faktifakti - Интересно поднесено.
13.01.2013 13:02
И клипчетата са суперски.
цитирай
2. coacoa11 - Благодаря, Факти :)
13.01.2013 13:08
faktifakti написа:
И клипчетата са суперски.

цитирай
3. djani - За някои рекламния бизнес е истинска виагра...
13.01.2013 13:25
Няма начин и ти да не си в него, след подобни еротични постинги. Дъжд от гащи!!! Но колко му е от виртуални, да се превърнат в реални. Гиди, палаво жабче такова...
цитирай
4. coacoa11 - Ех, Джани, прозо такава :)
13.01.2013 14:09
Не можеше ли да напишеш поне "дъжд от дантели"???
цитирай
5. hristo27 - При такива имейли / особено посл...
13.01.2013 15:05
При такива имейли / особено последния /, всякакъв "дъжд" може да завали!... :)))
цитирай
6. coacoa11 - :) Ще вали, ще вали... хоризонтален дъжд... такава е прогнозата за времето...
13.01.2013 15:34
И в Европа - кучи студ... Даже и машини за сняг си имат, ако не завали случайно... :)
Смях, смях и пак смях...:)))
http://izdanka.com/watch.php?vid=eadc3e445
http://vbox7.com/play:138af6f5ee&al=2&vid=13983781
http://vbox7.com/play:386b1701a0
цитирай
7. tit - Ах, тези честни сини очи!:):))
13.01.2013 15:40
какви честни мейли пишат...и колко честност получават в отговор!:):)
цитирай
8. coacoa11 - :) Честни сини очи изгарят ме до края, че са сини личи, дали са честни не зная...
13.01.2013 15:50
Мразя чалга, но случаят го изисква:
http://vbox7.com/play:1c5f4951
цитирай
9. troia - Този
13.01.2013 17:45
с честните сини очи определено няма късмет.:) Язък, намери кога да се прибира жена му с децата. Не е лесен ли? Така както вървяха нещата щяха да обменят опит в някоя хотелска стая. Много ми хареса както си го написала. Супер е. Браво!
цитирай
10. coacoa11 - :) Мерси, Троя!
13.01.2013 18:55
Хепиенд си е направо - изживели са момента и са сложили край навреме :)
5 кила разказ стана, 15 минути четене... По-късо не мога:)
Поздрави!
цитирай
11. tit - Коа,
13.01.2013 19:25
един много свеж скандинавски филм визирах...от преди години, но разказът звучи автентично.:))
И без чалга!:)))
цитирай
12. coacoa11 - :) http://www.youtube.com/watch?v=_S4SOJ7PNi4
13.01.2013 20:00
Не съм го гледала. Тегля го веднага и ще го изгледам. Мерси!
цитирай
13. jabog - много чаровно. няма да сипя супе...
13.01.2013 20:01
много чаровно. няма да сипя суперлативи, да не ти стане навик :-)
откъде ти хрумват такива идеи? :-)
много добре си влязла и в двете роли.

цитирай
14. coacoa11 - Мерси!
13.01.2013 20:31
Идеите ли - ами гледам много реклами и ... обичам да флиртувам :)
цитирай
15. jabog - развръзката също май е много реа...
13.01.2013 21:20
развръзката също май е много реалистична.
помисли бавно и полека за книжка с разкази. имаш какво да споделиш.
лека седмица
цитирай
16. coacoa11 - :) Има и друг, по-реалистичен вариант: срещат се и са безкрайно разочаровани един от друг...
13.01.2013 22:22
Провокираш ме отново да цитирам откъс от "Аномалия" на Л. Филипова:
"Хората губеха много време да общуват, дори да се влюбват в призраците на илюзиите си, а интернет бе идеалната среда, в която тези призраци вирееха. После обаче бе достатъчна само една реална среща, за да прозрат грешката си. Те бяха щастливи с виртуалните си фикции и често се ядосваха на реалните си връзки. Защото ходещите по земята човеци създаваха проблеми, мрънкаха, дишаха, хрупаха, цупеха се, имаха претенции, сърдеха се. А виртуалните винаги бяха привлекателни - защото имитираха онова, което очакваме да са. Общуваме с профилите на копнежите си и се превръщаме в придатък на виртуалните технологии."
Книжка с разкази - боже, ужасяващо посредствена съм... Прочети само днешния разказ на cefules!!!!! Както виждаш, пиша в категория "Лични дневници". Блогът ми стига :) и удоволствието, че съм споделила, че съм разсмяла някого или съм го накарала да се замисли... Всъщност не знам докога ще остана.
Гледам, интересна тема си отворил в неделя вечер... :) Всичките ли смяташ да пробваш :)
Лека седмица и на теб!
цитирай
17. annabor - браво ,имате талант за писане на новели :)
14.01.2013 12:07
браво ,имате талант за писане на новели :)
цитирай
18. coacoa11 - Само се забавлявам :)
14.01.2013 20:10
Искаше ми се да се посмея заедно с някого, но засега всички приемат четенето много сериозно :)
цитирай
19. shaffi - готин
14.01.2013 21:27
флирт, ..когато отсреща има интересен и интелигентен мъж, винаги се получава...поздрав!
цитирай
20. coacoa11 - Много точен коментар, shaffi,
14.01.2013 21:58
Толкова си права :) Напоследък са изчезващ вид интересните и интелигентните мъже, но който търси - намира :))
цитирай
21. etyna - И каква стана тя?
14.01.2013 23:24
Язък за барута.:))
Обичам да разказваш, Соа!
цитирай
22. coacoa11 - :) Само временно затишие... като пред буря.
15.01.2013 00:09
Не мога много да разказвам, но се радвам, че ме четеш :) Стиховете ти са ми на сърцето!
цитирай
23. coacoa11 - Ааааааааааа, ясно :)))))))))))
15.01.2013 07:49
http://www.youtube.com/watch?v=63hn0-YUV1Q

не карам Бъварец, а аУди S-Line

Servus
цитирай
24. jabog - не се втелявай и продължавай да п...
15.01.2013 19:47
не се втелявай и продължавай да пишеш. :-)
за съжаление шведските числа от поста ми не съм ги пробвал,
но поза „войнишка спалня“ - да :-):-)
цитирай
25. radosslav - Drehzahlmesser
17.01.2013 19:15
https://www.youtube.com/watch?v=mHHMfqD0GRw
цитирай
26. coacoa11 - :))
17.01.2013 20:09
http://www.youtube.com/watch?v=GXi93QTviAI

radosslav написа:
https://www.youtube.com/watch?v=mHHMfqD0GRw

цитирай
27. radosslav - ;)
18.01.2013 07:20
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=O0xDU8QufCk

coacoa11 написа:
http://www.youtube.com/watch?v=GXi93QTviAI

radosslav написа:
https://www.youtube.com/watch?v=mHHMfqD0GRw


цитирай
28. coacoa11 - Ха ха ха
18.01.2013 08:11
Говорим вече на един език. Благодаря! Удоволствието е изцяло мое ;))
http://www.youtube.com/watch?v=pH7cvIiuRg8
radosslav написа:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=O0xDU8QufCk

coacoa11 написа:
http://www.youtube.com/watch?v=GXi93QTviAI

radosslav написа:
https://www.youtube.com/watch?v=mHHMfqD0GRw



цитирай
29. radosslav - Party Party
18.01.2013 08:36
http://www.youtube.com/watch?v=lw9ZeXB2uKs

coacoa11 написа:
Говорим вече на един език. Благодаря! Удоволствието е изцяло мое ;))
http://www.youtube.com/watch?v=pH7cvIiuRg8
radosslav написа:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=O0xDU8QufCk

coacoa11 написа:
http://www.youtube.com/watch?v=GXi93QTviAI

radosslav написа:
https://www.youtube.com/watch?v=mHHMfqD0GRw




цитирай
30. radosslav - Я по добре тая
18.01.2013 08:39
http://www.youtube.com/watch?v=MX145Tu4MHY&NR=1
цитирай
31. karaiany - Ох, Коа ! Много е вълнуващо ! Напи...
18.01.2013 08:40
Ох , Коа ! Много е вълнуващо ! Написала си го сякаш си го изживяла наистина ?! :)))
Можеш и да ми прошепнеш на ухото , ако ти е неудобно публично...:)))
Много е хубаво ! Признавам...)))
цитирай
32. coacoa11 - :) Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!
18.01.2013 09:49
Но като гледам - някакво продължение започва да се пише само...!??! :)))
цитирай
33. shtastliva - Coa, moiat saprug imashe nai-malko ...
18.01.2013 13:28
Coa,moiat saprug imashe nai-malko 10 leki jeni ot Netloga.Pishexa si liubovni pisma,nari4axa go slan4it6e,molexa go da im kazva ,4e gi obi4a i...... Urejdaxa si sreshti v Bulgaria i kogato se vidia ,za sajalenie vidia samo edna,drugite sigurno se izpokrixa.Vsi4ko prikliu4i.Na jivo ne se xaresaxa.Radvam se ,4e ti ne si kato tiax
цитирай
34. coacoa11 - Щастлива,
18.01.2013 13:58
Разказът ми наистина е чиста художествена измислица, с изключение на рецептата за сьомга с авокадо, която заимствах от Зло куче и содата за хляб, която е идея на Мастера. Нямам идея защо Радослав се разпознава в Жак... Но както е тръгнало, може скоро и други негови роднини по права или съребрена линия да се появят :) Бога ми, не очаквах изобщо толкова много хора да се разпознаят в тези измислени образи. Всъщност всички сме хора и никой не е застрахован, че може да се увлече - реално или виртуално, без значение какво е семейното му положение... Важното е всичко да свършва добре :)
Благодаря ти за споделеното мнение и ти желая много семейно щастие!
цитирай
35. coacoa11 - Наздраве! Отивам на служебна вечеря, като се върна къщата да е изблизана :))
18.01.2013 17:09
http://www.youtube.com/watch?v=saoCaTlha8Y

radosslav написа:
http://www.youtube.com/watch?v=MX145Tu4MHY&NR=1

цитирай
36. radosslav - Три пъти прочетох и не можах да се разпозная, ще прочета още три пъти и ще ти се обадя ;)
18.01.2013 20:13
http://www.youtube.com/watch?v=RTTtwoIE5lQ
цитирай
37. coacoa11 - 6 пъти ще ме четеш??? Недей да поставяш световен рекорд, плс :)
19.01.2013 02:50
Виж сега, аз съм жена и разпознавам колите само по цвета :) А пък след едно малко и две халби Пети океан БЪварците подозрително започват да ми приличат на аУдита :)) Няма да се караме сега, я :)) Beste Freunde?
http://www.youtube.com/watch?v=cRsJonFe8A4
цитирай
38. mariniki - прочетох с удоволствие...
19.01.2013 19:12
с топла усмивка за теб... и благодаря,
от сърце...
цитирай
39. jabog - чакаме с нетърпение следващия р...
19.01.2013 20:01
чакаме с нетърпение следващия разказ.
имаш уикенда за творчество.....

цитирай
40. coacoa11 - Здравей, Мариники,
19.01.2013 21:36
Просто се забавлявай :)
"— Точно така! — каза професор Лупин и Хърмаяни смъкна ръка с леко разочарование. — Винаги е добре да има някой с теб, когато се изправиш пред богърт. Тогава той се обърква, чуди се дали да се превърне в безглав труп или в месояден плужек. Веднъж видях как един богърт направи именно такава грешка, като се опита да изплаши двама души едновременно и се превърна в половин плужек. Което изобщо не предизвика страх. Магията, която обезврежда богърта е проста, но изисква съсредоточаване. Защото, забележете, богъртът не понася смях. Така че трябва да го накарате да приеме форма, която ни разсмива. Най-напред ще упражним магията без магическите пръчки. Повтаряйте, моля, след мен… Ридикулус!"
http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU
цитирай
41. coacoa11 - :( Айде нема нужда от още шоута...
19.01.2013 22:22
То като гледам коментарите по-дълги от разказа станаха и повече публика събраха. Излизам в дълга ваканция значи... ще си мисля за околната среда и aip55 :)
jabog написа:
чакаме с нетърпение следващия разказ.
имаш уикенда за творчество.....
цитирай
42. mariniki - благодаря ти, coacoa11 ...
19.01.2013 22:49
за добрите думи... а музикалният клип... Manowar - Warriors of the World
ми напълни душата... с топла усмивка и поздрав за теб..
цитирай
43. radosslav - Живота е достатъчно дълъг
20.01.2013 17:46
http://www.youtube.com/watch?v=u2pySXCmwpc
цитирай
44. coacoa11 - :)Хубава сладка смешна хумористична песничка!!!
20.01.2013 18:35
Мечтата на всяко малко бедно момиче - принцът да поднесе целия свят с целувка по ръката :) Порасналите момичета знаят, че с пари можеш да купиш света, но не и щастието и любовта...
Оставаме добри приятели!!! А ти потърси любовта, не прави опити да я купуваш:) На твое място щях да опитам с това ;)
http://www.youtube.com/watch?v=T0DjxSfuPa8
Ще чакам нещо скоро да напишеш или да изпееш :) Желая ти всичко най-хубаво!
цитирай
45. coacoa11 - Радо, забравих да ти благодаря за участието :)
26.01.2013 08:35
Поздравления за перфектното артистично превъплъщение в този спектакъл!!! Страхотно виртуално шоу сме направили... няма да си кривя душата, по-интересно е от разказа. Нещо като практически упражнения след сухата теория :)
Не мога да изпея "До утре вечер в другия спектакъл", затова ще оставя някой друг да го направи вместо мен :))
http://www.youtube.com/watch?v=Gf0MH7OagxA
цитирай
46. radosslav - Поръчката е прекрасна
26.01.2013 15:33
:)))

Васко Кеца ми е любим, след него е Сигнал, след това останалите
цитирай
47. anibel - coacoa11,
06.02.2013 16:37
Нямам думи да опиша възхищението си и удоволствието си от твоя разказ.
Пишеш просто невероятно. Страшно ми хареса!
Продължавай в същия дух.
цитирай
48. coacoa11 - Благодаря, Ани!
06.02.2013 19:16
Радвам се, че най-накрая дойде!
цитирай
49. anibel - Хм... Най- накрая казваш...
06.02.2013 22:27
coacoa11 написа:
Радвам се, че най-накрая дойде!


защото си нямаш идея, аз колко те чаках...:)))
цитирай
50. romanticgirl25 - хаха-страшен е
04.04.2013 23:37
а да наеш, че шефа на строителния отдел в общината тотално прилича по описание в очите и главата на твоя главен герой;) посмях се добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coacoa11
Категория: Лични дневници
Прочетен: 462645
Постинги: 46
Коментари: 819
Гласове: 2835
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031