Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2021 17:17 - Майка излекува детето си от аутизъм с махането на една единствена съставка от менюто
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7367 Коментари: 0 Гласове:
76

Последна промяна: 18.03.2021 01:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Майка излекува детето си от аутизъм с махането на една единствена съставка от менюто

Биохимикът Катрин Райд от Сан Франциско открила средство, което в някои случаи позволява да се сведат до минимум симптомите при децата-аутисти – диета, която изключва натриевия глутамат, съобщи Фокс нюз.

Изводите ừ са въз основа на невробиологични изследвания и собствен опит:

на 2-годишна възраст на дъщеря ừ е поставена диагноза аутизъм, сега тя е на седем години и по думите на учени проявите на болестта са изчезнали напълно.

Тъй като в момента в САЩ е одобрено само едно лекарство (рисперидон и негови аналози) много родители се обръщат за помощ към алтернативната медицина, като използват хомеопатични препарати, пробиотици, различни диети без глутен, лактоза и казеин с надеждата, че това ще окаже положително въздействие върху състоянието на детето.

Диетата, за която говори д-р Райд, се различава от тези, които са известни до момента. Според нея от менюто на детето-аутист трябва да се изключи само едно химично съединиение – хранителна добавка, която засилва вкуса и аромата – натриевия глутамат (други негови наименования са Е 621, Е 631, хидролизиран растителен белтък).

В организма има рецептори за глутамата, който възбужда нервните клетки и той е необходим, но само в определено количество, обяснява д-р Рийд. – Много от нарушенията на развитието на нервната система, като аутизма, потенциално може да бъдат свързани с дисбаланса на употребата на глутамат.“

Според нея 95% от обработените хранителни продукти съдържат натриев глутамат, но производителите имат право да не указват наличието му, ако съдържанието му не превишава определено ниво.

Макар до момента да няма данни, които да потвърждават научно теорията на Рийд (въпреки че теорията за натриевия глутамат вече да съществува), биохимикът смята, че дошлото в норма състояние на 7-годишната ừ дъщеря е нагледен пример за верността на идеята.

For more info click here - http://www.sroditeli.com/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8E%D1%82%D0%BE-%D0%B9.html!

=======================================================================

 image


image
image
В България аутизмът е все още слабо познат, въпреки че набира висока скорост и засяга все повече семейства. Ако преди 20 години само 1 на 10 000 деца е страдало от това психично състояние, то през 2008 – 1 на 150 е било диагностицирано с аутизъм. През 2009-тагодина например децата с аутизъм са били повече от малчуганите, болни от диабет, синдром на Даун, рак и СПИН, взети заедно. Някои наричат аутизма заболяване. Според психолозите обаче той не е болест, а състояние. Аутистите обичат самотата, изолират се от околния свят и не се интересуват от него. Живеят свой собствен свят. Аутизмът е различният начин, който кара хората да усещат тялото си, дрехите си, миризмата, шума, светлината, цветовете и всичко, което ни заобикаля. И въпреки усилията на този етап специалистите не могат да открият причините за аутизма, а правят само хипотези. Няма и доказано ефективно лечение.

Топ лекар лекува аутизъм с диета

Един от начините за подобряване състоянието на децата аутисти е чрез прилагането на специална диета, твърди д-р Федерико Балдзола, водещ гастроентеролог, който проучва възможните причини за аутизма. Италианският топ специалист за първи път е в България и във Варна. 

Д-р Балдзола обясни, че при диетата се премахва глутенът, който е един от протеините в хляба. От менюто се изключват храни със съдържание на пшеница, мляко и соеви продукти понякога. При пациенти с целиакия се наблюдава значителни подобрение чрез тази диета, каза д-р Балдзола, който лекува хора както с чревна, така и с чернодробна недостатъчност и прави чернодробни трансплантации. 

Диетата е широко разпространена в Интернет и е достигнала до много хора, които могат да я пробват, допълни италианският лекар. Според него тя е много лесна за изпълнение от родителите и не винаги се смята за лечение, а за начин на хранене на едно дете. 

Въпросът е да се наблюдава и да се установи дали действително работи или не, защото е трудно да се намери лекарство за всичко”, посочи специалистът. 

За по – подробна информация натиснете тук http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=697230

Стефани Лей споделя, че синът й е аутист и има психотични епизоди.

  Според нея промяната, която е забелязала в поведението на сина си, след като е започнала
да го лекува с
марихуана
е равносилно на чудо
.   „Вече не се изисква, тези които използват медицинска марихуана да се регистрират в щата, така че нямаме представа колко непълнолетни я използват, но лечението с медицинска марихуана помогна най-много на сина ми”, споделя Лей.   Лей твърди, че има дупки в стените на къщата си, които са направени от сина й при един от психотичните му епизоди. „Наистина боли. Наистина боли да гледаш как детето ти си причинява болка и никой не може да разбере защо го прави”.   Тя и Брус са се борили за здравето му и сe опитвали да открият лекарство, което наистина да помага.След като си опитвал всякакви анти-психотични лекарства и те не са помогнали, си готов да прибегнеш до всичко. Дори и до марихуана” – казва Лей. В началото е започнала да пече на Брус курабийки с марихуана. Състоянието му драматично се подобрилo, а страничните ефекти били минимални.   В момента му дава „Маринол” – лекарство, одобрено от Федералната Агенция по Лекарствата. Тя иска хората да знаят, че медицинската марихуана помага не само на възрастните. Това, което помага на Брус, може да помогне и на много други деца“.

Д-р Дъстин Сулак е лекарят който е предписал медицинска марихуана на Брус.

„По време на кампанията „Кажете НЕ” казвахме, че канабисът убива мозъчните клетки. Сега вече знаем, че
канабисът не само предпазва мозъчните клетки, но и спомага за развитието на нови такива”, казва д-р Сулак.

Брус не е най-младият пациент на когото д-р Сулак е предписвал медицинска марихуана. Най-младият му пациент е бил
o болно от рак дете на две години.   В света аутистите са добре приети в обществото и много добре реализирани, тъй като те имат специфични гениални способности. Много от програмистите на Майкрософт, над 500, са аутисти.

Престижен вестник трие информация за връзка между ваксина и аутизъм
Гардиън е изтрил доказателства за връзката между аутизма и ваксината срещу дребна шарка, рубеола и заушка

Гардиън – един от най-големите вестници във Великобритания - е бил заловен да премахва текстове от сайта си, които сочат недвусмислено, че
ваксините срещу дребна шарка, рубеола и заушка предизвикват аутизъм.

Доказателствата, публикувани в блога на вестника, са били изтрити от администраторите за броени минути. Те съдържали линкове към коментари, направени от Джулия Гърбърдинг, директор на Американския център за контрол на заболяванията, от Американската администрация за здравни ресурси и услуги и от Американския федерален съд, всички те излезли с официално мнение, че ваксината може да предизвика аутизъм.

Линковете в блога на вестника относно ваксината и аутизма били публикувани от групата Child Health Safety.

През 2009 г. „Гардиън” сключи договор за съвместно сътрудничество с популярното и престижно специализирано издание British Medical Journal и получи правото да публикува информация от там. Тази година обаче British Medical Journal след няколко публикации в тиражни вестници бе принуден да признае, че получава пари за спонсорство и реклама от Merck и GlaxoSmithKline – двете фирми, които произвеждат ваксината срещу дребна шарка, рубеола и заушка.

  Нов подход за излекуване на АУТИЗЪМ

Успешно Лечение на Аутизъм - Проф. Андреас Калкер 2014  ВИДЕО

Премахване на причината води до пълно излекуване на АУТИЗЪМ

Важно е хранене без глутен/без казеин/без соя/без захар !!!


На някой интересно ли му е как 86 деца се излекуваха напълно за 26 месеца от ,,Аутизъм"?
1
Ако е така тук в тази тема ще сложа тонове информация и доказателства!!!
Аз самия се занимавам с такива деца,заедно с БГ Асоциацията по Аутизъм....
На първо време нека ви оставя да изгледате няколко клипа:
Убеден съм,че след като изгледате клиповете......ще изчезнат 80% от въпросите ви относно Аутизма image
2
Свалете си уникалната презентация на Кери де Ривера за това как тя излекува напълно 85 деца от Аутизъм.

За по - подробна информация относно аутизма посетете връзката по - долу!

http://mms-chlorine-dioxide.blogspot.com/2012/12/blog-post_9932.html

==========================================

2-В семейство с три деца само едното има Аутизъм
(много странно , ако това е както се твърди генетическо заболяване)
Направено е проучване и се оказва,че на най-малко 60% от детските площадки в пясъчника има яйца на паразити(обикновено от кучешките изпражнения),които яйца живеят поне пет години и не могат да бъдат унищожени дори от ултравиолетова светлина!

3-
Всички Аутисти имат непоносимост към глутен,липса витамин Б12 и Желязо!
В цялата практика на Кери Ривера,която се занимава с хиляди деца от 38 страни,тя не е виждала дете с Аутизъм без глисти/червеи/паразити!

4-
Никой не се запитва в традиционната ,,медицина" кой краде Б12 и Желязото,а просто детето се подлага на скъпи добавки с тези витамини и вещества.

5-
Коя е най-добрата храна за един паразит/червей за да расте той и става силен?
-Б12 и Желязо

6-
След дозата добавки,детето се успокоява(червея/глист/паразит се наяжда) НО.....детето става доживотно зависим пациент и ако му отнемете тези супер скъпи добавки нещата ще се влошат стократно.Като в последните години се наблюдават невиждани за медицината червеи мутанти от по метър и нещо при деца Аутисти.Това може да видите в последното видео по-долу!!!

7-Именно заради тези проучвания и предположения Кери Ривера
излекува напълно 86 деца от Аутизъм с ММС.

8-ММС не е Белина и тук отново ще опровергаем всички,
които нарочно се опитват вие да живеете в страх за да сте по-лесно управляеми и хронично болни и пускат статии платени от ,,някой" да спрели хората да тровят децата си с Белина,защото ще бъдат лишени от родителски права.Това са напълно идиотски и абсурдни твърдения,тъй като дори при допир на Белина с кожата ви,кожата ще изгори,та какво да говорим за пиене.Ще го направим отново с официални документи и химически формули.Затова ще отделя специално място в блога!!!

==========================================

Кери Ривера-метод

Кери Ривера излекува до този момент близо 100 деца и то напълно , но тя държи,който вече се е осведомил и е взел решение да излекува детето си да се спазват много точно правилата и да се следват стъпките точно по ред на номерата:
Тук показвам примерно как изглежда ,,пълното" лечение на Аутизъм,а за тези майки и бащи,които искат сериозно да се заемат с ИЗЛЕКУВАНЕТО на детето си без никакви компромиси в дадените диети и други протоколи,които се спазват МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК в групата:
https://www.facebook.com/groups/560271113999596/
,
в която лично Кери Ривера дава ежедневни-ежечасни консултации и спомага в процеса на лекуване на всяка майка отделно !!!
В групата не се влиза току
- така и ви моля първо да си поговорите с мен във Фейсбук (кои сте,имате ли дете с Аутизъм и така нататък-групата е затворена за чужди погледи,сещайте се защо)
В групата правим и ATEC тестове през 2-3 месеца,които са безплатни онлайн тестове и следим за развитието на всяко дете:
Това е линка,където винаги можете да направите тест:
http://www.autism.com/index.php/ind_atec_survey
Добри хора преведоха теста за хора,които не знаят английски:

Превод на ATEC теста
~~~~~~~~
A. Information About ATEC User and Project
А. Информация за използващия ATEC

===============================================

Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма

Американско семейство спечели първото в историята съдебно дело, в което беше разглеждана връзката между ваксините и бумът на неврологичните и автоимунни заболявания. Родителите на 9-годишната Хана Полинг, която страда от аутизъм след ваксинация, бяха обезщетени с 1.5 милиона долара.

Детето развило атуизъм (наред с други “странични ефекти”), веднага след като на 18-месечна възраст му поставили 9-валентна ваксина (срещу морбили, заушка, рубеола, детски паралич, варицела, дифтерит, коклюш, тетанус и Haemophilus influenzae). Въпреки опитите на фармацевтичните компании за извънсъдебно споразумение и дори намесата на държавата, за да бъде прекратено делото, близо 8 години след началото на кошмара семейството на Хана най-сетне постигна целта си: Доказа в съда, че ваксините могат да причинят по-опасни заболявания от тези, срещу които са създадени.

Още за същността и съдържанието на ваксините можете да четете и в подробен материал от октомврийския брой на HiComm.


===============================================================================

 Медицински тероризъм

Автор: Марк Съркъс, Изпълнителен директор на Международната асоциация за истинското положение в областта на медицината


МЕДИЦИНСКО БЕЗУМИЕ

Когато медицинската наука изоставя проверени медицински практики и възприема подчертано опасни такива, наше задължение е да разгледаме проблема под микроскоп. Когато законът защитава организации, лица и корпорации, които инжектират на новородени и на деца в първите години от живота им съдържащи живак ваксини – вещество, което изгаря мозъците им, понякога ги убива, често причинява аутизъм, а при други става причина за много неврологични заболявания, ние сме изправени пред страховита катастрофа, която хвърля сериозно съмнение върху здравия разум на свързаните с тези практики…

Вероятността деца, инжектирани със 100 милиграма ТИМЕРОЗАЛ, да се разболеят от болестта аутизъм е 10 пъти по-голяма в сравнение с деца, на които не са поставени живак съдържащи ваксини” – д-р Марк Гайър.
Силно токсичен химикал на живачна база, наречен тимерозал, оригинална разработка на компанията Ели Лили, се използва широко като консервант във ваксини.
Тимерозалът е едно от най-токсичните вещества, които познавам – не мога да посоча друг химикал, който да е по-смъртоносен” – д-р Бойд Хейли, доцент на Химическия факултет в Университета на Кентъки.


http://worldtodaybg.com/2013/01/25/%D0% ... %8A%D0%BC/

 

  ПЕРЕВОД ИНТЕРВЬЮ С КЕРРИ РИВЬЕРА

https://www.asdhelp.ru/intervyu-s-kerri-rivera

 

Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 20

https://www.bg-mamma.com/?topic=694311.615

 

ЛЕЧЕНИЕ НА АУТИЗЪМ!

https://www.bilkolechenie.net/news_detailed.php?id=254

 

http://www.autism-bg.net/Workshops/Seminar_February_2013/HealingAutismPay-per-viewbgBG.pdf


https://cdautism.org/

 

You can contact me directly at kerri@kerririvera.com

https://www.kerririvera.com/

===============================================================
 

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загуби свързани с употребата на който и да е от споменатите продукти. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.



 



 




Гласувай:
79


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470454
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031