Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2023 18:03 - Гладоморът на народите - предизвикано земетресение
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 6791 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 08.02.2023 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Сърцето ми страда за хората от Турция и Сирия, които тази сутрин бяха ударени от много силно земетресение - 7,8 по Рихтер.

Прегръщам всичките си приятели и близки хора от пострадалите райони и се моля за тях.

Специално за района на Сирия зная, че там земетресения никога не се случват... до тази сутрин. Ужасът на хората от Северна Сирия е огромен - има жертви и срутени сгради. Едновременно с това вали проливен дъжд - също нещо необичайно за тези географски ширини.

Както вече неведнъж съм казвала, зачестилите земетресения по цялата планета са основно резултат от тайните военни експерименти на Геоинженеринга, който си играе с геомагнетизма и електричеството на атмосферата. Това води до аномални промени в климата и чести земетресения.

Земята ни е в Божествен баланс от незапомнени времена, но не и в днешно време.

Непорасналите олигофрени с претенции за глобална и дори "междугалактична" власт "пипат в контакта" и никакви подземни убежища няма да ги спасят.

Още едно видео, което обяснява нагледно възможностите на Хаарп.

Резонансът на HAARP може да се използва за "насърчаване" на земетресения чрез възпроизвеждане на P-вълни с известна честота.

Програма за високочестотно активно изследване на сиянието ( HAARP )

" е програма за изследване на йоносферата, съвместно финансирана от ВВС на САЩ, ВМС на САЩ, Университета на Аляска и Агенцията за напреднали изследователски проекти на отбраната (DARPA) . Проектиран и изграден от BAE Advanced Technologies (BAEAT), целта му е да анализира йоносферата и да изследва потенциала за разработване на технология за подобряване на йоносферата за радиокомуникации и наблюдение. Всъщност тя позволява да се използва резонансната честота на Земята. Това е резонансно с алфа (4) и бета (8 Hz) мозъчни вълни. Въпреки това, наскоро резонансната честота на Земята се е увеличила до 8,5 Hz. Не е известно защо или дали това е проблем.

HAARP основно е масивен радиопредавател. Може да бъде настроен така, че да накара йоносферата да вибрира с висока енергия, произвеждайки (насочващи) резонансни ELF вълни, които да ударят (и да преминат дълбоко в) Земята. Мозъчните вълни (алфа: 4Hz и бета: 8Hz) могат да бъдат засегнати, когато HAARP генерира EL F на техните резонансни честоти. Двете фундаментални емоции на страх и агресия могат да бъдат насочени по подобен начин. Резонансът на HAARP може да се използва за "насърчаване" на земетресения чрез възпроизвеждане на P-вълни с известна честота.

HAARP може да се използва и за намиране на подземни бази, геоложки структури и ресурси.  

Хората активно обсъждат „че американците са „причинили“ земетресението с помощта на модерна технология, за да попречат на Ердоган да бъде преизбран, предстоят ни много напрегнати президентски избори през май (и поради последствията от земетресението , икономиката, която вече е в тежко състояние, може да пострада още повече.) Слуховете се подхранват от факта, че съвсем наскоро няколко западни посолства бяха затворени в Турция, обяснявайки това с повишена терористична заплаха. А три дни преди трагедията, един учен от Холандия е предвидил това земетресение и дори е познал магнитуда", каза Анна Назим от Мерсин.

-      https://www.facebook.com/aliya.osho/videos/570340991426192   

Земетресението в Турция изглежда като наказателна операция (HAARP) от НАТО или САЩ срещу Турция. Турция не участва в санкции срещу Русия, купува руски С-400 вместо US Patriots, пречи на Швеция да се присъедини към НАТО и купува руски газ.

Достатъчно причини да бъде наказана Турция. 

Град Харим в Сирия е напълно разрушен от земетресениeто.

На видеото говори баща, чиито деца са още под развалините.

-      https://www.facebook.com/aliya.osho/videos/1816850602006712      

Два еднакви по сила труса на едно и също място не е нещо обичайно за земетресенията, то е нечувано и невиждано.

Със своята независима политика и подкрепа за президента Путин, Сирия и Турция са основни врагове за колективния запад.  

Видеото показва светкавици, които не са нормални при земетресения, но винаги се случват при HAARP операции - eдно странно видео по време на земетресението в Турция с много странни светлини - синя светлина, която явно се дължи на огромния електрически заряд, който е изпратен от сателит към тази област на Турция.

-      https://www.facebook.com/oshoaliya/videos/852150615872749

 Толкова силен електрически удар по земната повърхност може да я разклати, особено ако е специално насочен към известен земен разлом в областта.

 Ненов Ненчо

Преди 10 години в тв. СКАТ съм правил предавания по тази тема. ХАРП системите ги има в САЩ, Русия, Великобритания и Израел!! Използва се йоносферата , като лупа за обратното връщане на мощен унищожителен резонансен светлинен сигнал в дадена точка на земята! За Турция, като най - близка страна този акт може да бъде извършен от Израел, заради близостта му с Русия и Иран! Лесно е да се проследи, коя страна е отправяла мощен лъч в йоносферата и да се определи кой е ползвал ХАРП за унищожаването на райони в турското пространство!!

 Harmon Real

При земетресението в Перник имаше червена светлина която аз видях а други казваха че е бяла ,но беше видяна от всички. Бойко Борисов точно беше отказал шистовият газ“.

 Наричат това тайно оръжие ХААРП.

Аз го наричам безумие - толкова мощно насилие срещу природния баланс ще предизвика неминуеми последствия - и то в други точки на земята.

Да се готви Островът.

 Глобалният запад отдавна притежава магнитните оръжия на Геоинженеринга. Разбира се, не само той, но Западът е единственият международен престъпник, който използва тези оръжия срещу мирните хора, кротко спящи по домовете си. Да си припомним и ядрените бомби над Япония. Днес разрушенията са още по-замаскирани зад природни аномалии и за глобалното "благополучие" и демокрация...

А както знаем, Колективният запад се управлява от Острова на развалата, Вавилонската блудница, която подмами земните царе да пият от мръсотиите й, включително и Българските "царе".

Които сме чели Откровение в Библията, знаем каква е съдбата на Вавилонската блудница от Острова. Островът ще бъде изтрит от лицето на земята... и няма дълго да чакаме.

 Такава ще бъде и съдбата на нейните помощници – продажните политици.

 Гласуваха Украински гладомор, а в същото време оставиха Сирийския народ да страда от тежките западни санкции вече години наред.

Впрочем, и Украинският гладомор, а всъщност Руски гладомор, се дължеше на все същите безмилостни западни санкции срещу невинни хора.

Нашите депутати и политици признаха Украински гладомор, а отказват да видят очеизбождащата трагедия на Сирийския народ. Хората в Сирия не позволиха на ислямистите, финансирани от Запада, да завземат властта в Сирия и да изколят населението до крак.

Затова сега си плащат - с гладомор.

А към това се прибави и мъката от новото оръжие на Колективния запад - ХААРП, който предизвика нечувано по мащабите си земетресение с непредвидими страшни последици за цялата земя.

Това земетресение наподобява хвърлянето на атомните бомби в Япония - в края на войната едно безсмислено масово убийство на невинни хора, само за да могат военнолюбците да изпробват новото си оръжие.

Днес играчката им е много по-мощна - това земетресение се равнява на силата на 130 атомни бомби.

Но и безчовечността им е достигнала психясали размери.

Това не са хора, и зверове не са - никой звяр не изтребва себеподобните си с милиони!

Тези идиоти с власт - Съществуванието ще ги съди, а то удря неописуемо болезнено.

Как спят нашите политици и депутати!? Не ги ли е страх за децата им, за съдбите им?!

Как могат хапката си хляб да преглъщат, когато безгръбначно подкрепят масовите убийства и геноцид над човечеството, извършвани от техните господари!?

Идат така наречените избори - пак ли престъпници ще узаконяваме?!

Всичко се плаща на този свят, внимавайте да не нараните нито едно човешко сърце!




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. radostinalassa - Така е..
08.02.2023 18:36
Само янките могат да използват ХААРП срещу мирни хора. За тях са важни само парите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015844
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031