Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2009 07:26 - Милен Велчев иска да се направят проверки на бизнеса на Цветелина Бориславова
Автор: avangardi Категория: Политика   
Прочетен: 991 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 24.10.2009 07:26


Милен Велчев иска да се направят проверки на бизнеса на Цветелина Бориславова

image„Бойко Борисов е чистичък, само защото зад него стои Цветелина, тя легализира „черните капитали“ на Бойко Борисов от години“, твърди бившия министър Милен Велчев. „Ще разкрия цялата истина за Бойко, а тя е доста мръсна, ще настояваме за проверка на бизнеса й“, заканва се Велчев. Това поиска в изявление пред медиите бившия финансов министър от управлението на Симеон-Милен Велчев. Според него крайно време било институциите в едно с европейските ни партньори да се замислят на какво се дължи реалният просперитет на бизнесдамата Бориславова. Сянката и вярна половинка на премиера Бойко Борисов, управлявала и легализирала черните капитали на сегашният премиер с години, твърди царският ковчезник. Той е убеден, че името на премиера не може да бъде компрометирано, защото зад него стояла Цветелина и тя извършвала реално неговите сделки. Ето защо трябвало да се направи пълна проверка на дейностите на известната богата дама. От тази проверка щяла да излезе цялата истина за Бойко Борисов, и според думите на Велчев-“тази истина може да се окаже много мръсна“.

Народа пита, защо не вземат по списък да започнат проверките?



Михаил Миков: Премиерът на ГЕРБ има повече стаж от мен в БКП

 

"Г-н Борисов като разтриваше ушите на Тодор Живков, сещаше ли се за дядо си, че бил жертва на комунистите?!"

image  

 Той, вашият премиер, има повече партиен стаж в БКП от повечето хора, които познавам. Не може той на мен, който имам по-малко от него и неговия баща стаж в БКП, да ми говори за забрани на партии. Г-н Борисов като разтриваше ушите на Тодор Живков, сещаше ли се за дядо си, че бил жертва на комунистите?!", това каза в предаването на Нова телевизия „Здравей България" членът на БСП Михаил Миков, обръщайки се към Искра Фидосова от ГЕРБ.


Миков допълни, че партията му иска министър-председателят на ГЕРБ да стане и техен премиер. „Коалиция за България чула за себе си през последните три месеца толкова много неща, че чувството ни за обида е малко или много притъпено”, допълни той.


Миков е категоричен, че обществото трябва да знае какъв министър-председател има: „Не може демократичните стандарти да се определят от социологическите проучвания. Вчера гледам, че имаше едни перманентни гласувания под 100 гласа, а само ГЕРБ са 116. Коалиция в България обаче е в залата, въпреки че не искаме да участваме в гласуването". Той допълни, че правителството на ГЕРБ е „пообъркало” въпроса с инфраструктурните проекти и е забавило плащанията по редица сключени проекти заради течащи ревизии. „В момента имаме 500-600 милиона лева специално за екологията, но те не влизат в действие, защото тече ревизионен процес. Рестрикцията в момента ще унищожи не само бизнеса, но и капацитета. Кажете какво ще правите като правителство твърдо, а не се лутайте като пилета в калчища", обърна се той към гостуващата заедно с него в предаването Искра
Фидосова.


ЦИТАТ НА ДЕНЯ      
 
 

Димчо Михалевски: "Преходът ще свърши, когато в България всички баби имат зъби".

БНТ 1 - "Панорама"



Тагове:   Милен Велчев,


Гласувай:
9



1. iliada - Абе въобще
24.10.2009 09:07
не ни оставят да скучаеме:)
цитирай
2. avangardi - Добро утро, Илиянка:-)
24.10.2009 09:52
iliada написа:
Абе въобще
не ни оставят да скучаеме:)

Така е...
А аз, като баш клюкарка се включих:)
Хубав и усмихнат ден ти желая:)
цитирай
3. nadagr - Цитатът на деня ме впечатли и мен
24.10.2009 10:28
снощи по Панорама, и май е прав Михалевски, какъв по-ясен и категоричен критерий?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8305067
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95672
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031