Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2019 10:40 - БЪЛГАРСКАТА ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ”, КРАЯТ НА ГЕРБ/БСП И ЗА ПОЛИТИКАТА, КОЯТО НИ ПРЕДСТОИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1507 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БЪЛГАРСКАТА ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ”, КРАЯТ НА ГЕРБ/БСП И ЗА ПОЛИТИКАТА, КОЯТО НИ ПРЕДСТОИ!

 Няма шанс за спасение на ГЕРБ и БСП, те са еднакви или роднински образувания на червените кланове и партии на спечелилите от Прехода. Идва времето за загубилите от Прехода и няма как да минем – без„check out”, за да вървим нататък. Откраднатото за 30 години трябва да бъде „върнато”, макар че, не е реално да очакваме големи приходи от това, но „приход” е и самото чувството за Справедливост, което ще предадем на децата си и следващите поколения. Очаквам бъдещата силова „конфискация” да е за около 2,5–2,8 млрд. лева(от около 250- 300 млрд. лева откраднато, преди и след 1989 г.), а това е малко реално възмездяване за големи очаквания. Това ще се „точи”,поне-10 години,но е национално-необходимо. По-необходимо е да се спре и ограничи корупцията, за в бъдеще, защото тя изяжда, вече 15 - 25 % от брутния национален доход. Чудеса не може да има, но все някога трябва да се започне. Операцията „Чисти ръце” трябва да започне със задължителната проверка на всичките преминали през властта лица, след 2001 г. (между 50,000 и 60,000 души, от директор на служба и стопански ръководител, нагоре,за 10- 15 години назад). За дребните „недобори” може да се плати само една проста глоба(за сумите до 60-70,000 лв.– до 1/4 от сумата),за по-големи суми-безусловна конфискация(от 100 хил. лева до 1 млн. лева), а за открити несъответствия – за над 1 млн. лева–задължителен затвор и безусловна конфискация на незаконното и на половината от останалото). Простите числа и неща са най-лесни, а бонусите за съдействие в откриване на несъответствия, платени към трети лица(които са ни спомогнали за откриването), трябва да са до 1/3 от сумата, подлежаща на плащане към държавата. Същото трябва да важи и за бонуса до 20% от оценката на незаконно-придобитото, за целия разследващ и остановяващ екип, ако се докаже нарушението и се извърши конфискацията. Така могат да се заработят още едни 5- 6 млрд.лева здравословни,допълнителни поощрения за разследвщите екипи и донесителите за злоупотреби. Този малък – под 10 милиарден ефект ще има поне два резултата – Справеливост към миналите действия и „оздравяването” за в бъдещето.

   С прости действия и практики ще можем да ограничил корупцията, до по-търпими размери, в които ще можем да възпитаме децата си и следващите поколения. Трябва да се ограничим до тези прости правила и да започнем незабавно с лекуването н обществото. Сега практиката е да се харчат пари, просто, заради харченето, а трябва да стане – за сметката на натрупването на още повече пари и за отчисление на резерви и инвестиции в бъдещо облагодетелстване. Не е голямо престъпление- рисковата инвестиция, но при лош нейн резултат, трябва да се носи само лична и персонална отговорност. Това е другата система, която трябва да се приведе, защото сега самото „идване на Власт”, значи колективно безотговорно натрупване и дефакто- мафия и ОПГ на управлението. Трябва да се състави и независима Контролна власт на държавата- Сенат, който заедно с Президента да осъществява постоянен надзор,право на предварително спиране на разпореждането или кадрова санкция върху всяка една администрация или пък стопанските  единици в страната. По целесъобразност, трябва да могат да се вземат възпиращи решения. Новата Контролна власт трябва да взема решения по предварителна законосъобразност, които да подлежат на последващ Съдебен контрол и окончателно съдебно решаване. Това е най-общ вид на държавната реформа, която следва да извършим и не трябва да се залъгваме с някакви „тинтири-минтири”, както се опитват да ни отклоняват либералите в България днес, които искат да заработят от прикриване на престъпленията на ГЕРБ и на БСП, от последните години.

Николай Гацев  „Движение на Народняците и Консерваторите”(ДНК),  София, 06.04.2019 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. attila - Не Само Конфискация на Имуществото, но и Ликвидиране на Семействата !
06.04.2019 18:36
Кольо !

Не Само Конфискация на Имуществото, но и Ликвидиране на Семействата на Комунисти и Милиционери по Член 8 от Българските Закони ТОРЕ !

БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ: Записани по Волята на Канасюбиги Урус Айдар (805-855г.), Баща на Кан Джилки и Кан Лачин-Рюрик от Тебир Шамс. (по данни на Кул Гали и Гази Баба-том ІІІ, стр. 119-124 - частични извадки)

ЧЛЕН 8 :

"За Измяна на Държавата се УБИВАТ не Само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици" !

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш Децата и Внуците му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

Не че Копелетата и Курвите ИЗСРАНИ в Семейства на Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС Могат да се Нарекът Деца !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. apostapostoloff - Аман, аман от
07.04.2019 10:54
идиотщини! Докога ще ни заливаш с тия тъпизми бе, аланкоолу?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761025
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031