Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2009 17:40 - Крадец-рекордьор продаде Бойко Борисов за 200 лева
Автор: avangardi Категория: Регионални   
Прочетен: 1250 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2009 19:50


Крадец-рекордьор продаде Бойко Борисов за 200 лева    Велико Търново, България     image 41-годишният Милен Асенов с 24 присъди яхнал Бойко и тръгнал да търси избягалата си булка.


  Закопнял за женска ласка на собствената си булка закоравял пандизчия открадна породист жребец, който се казва Бойко Борисов, за да търси жена си, пише местен вестник. Преди няколко дни 41-годишният Милен Асенов бил пуснат от затвора, където от 1983 г. досега е изтърпял 24 присъди за всякакви възможни кражби. Ромът отишъл първо в горнооряховския квартал "Калтинец", защото там трябвало да открие жена си Борянка. Изгората му обаче вече се била залюбила с негов съкилийник и заминала да живее в стражишкото село Мирово.
Отчаяният мъж откраднал от улицата в квартала породист жребец и тръгнал с него през гори и жп прелези към Мирово. По трасето обаче научил, че жена му дори не искала да го види. Тогава Милен Асенов спрял за отдих в Хотница. На мегдана опитал да продаде коня за 250 лева, но след това го пласирал за 200 на друг мющерия. Пред кмета и кварталния Милен декларирал, че животното е негово. През това време кахърният стопанин на жребеца Мустафа Мустафов от квартал "Калтинец" подал жалба в полицията в Горна Оряховица, в която описал, че животното е кръстено на Бойко Борисов и много страда за него. Полицаите бързо установили, че продаденият кон в Хотница е именно откраднатият жребец Бойко. Преди два дни Мустафа отишъл в търновското село да търси Бойко. Понеже местните не знаели точния му нов дом, Мустафа се провикнал на поляната с пълен глас.
Изведнъж жребецът се появил и стопанинът се просълзил от умиление, а конят започнал да цвили от удоволствие, разказаха разследващи куриозния случай. Конят се върнал при своя стопанин, а Милен Асенов бил обявен за издирване заради измамата с 200 лева.
Пандизчията вече се бил подслонил във ветеринарната служба на Бутово край Павликени. Там задигнал мобилния телефон на местния доктор. На 10 юни Милен Асенов и телефонът на ветеринаря били открити от полицията в Левски. Ромът Милен се оказал добре познат на полицията и магистратите не само в Левски, защото всичките му 24 присъди са издавани от В. Търново, Павликени, Г. Оряховица, Севлиево, Габрово, Казанлък и Монтана. Междувременно докато се подвизавал в Бутово, сръчният апаш задигнал при пътуване с влак… 4 лаптопа от група студенти. Тази кражба сега се разследва от Транспортна полиция, отмъкването на мобилния телефон на ветеринаря - от прокуратурата в Павликени, а кражбата на жребеца Бойко Борисов - от прокуратурата в Горна Оряховица, посочва изданието. /БЛИЦ


Тагове:   не е виц,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. drislio - haaaahaha, toq е голям майстор бе
13.06.2009 18:02
haaaahaha, toq е голям майстор бе
цитирай
2. eleonoraknyazheva - Живот ли е
13.06.2009 18:42
да го опишеш. Еееххх...
цитирай
3. avangardi - Съвпадението в имената на коня и кмета ме подсети, че днес Б.Борисов има РД!!!
13.06.2009 19:04
Ето една интересна честитка по нумерологията:
-----------------------------
50 години Б. Борисов- с 5 евродепутати, 50 дни преди премиерството?

Събота, 13 Юни 2009, автор: Frognews.bg

Според нумерологията хората с ЧИСЛО 5 са мъдри, жизнерадостни, изобретателни и авантюристи по сърце. Въпреки успехите си мнозина от тях се страхуват от провал.

Днес лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, изпълва 50 години. Половинвековният му юбилей му се оказва знаков, не просто заради символиката, която крие числото 5. Въпреки това струпването на 5–ци може би съдбовно връхлетя софийския кмет. Партията му вкара 5–ма евродепутати на току–що отминалите евроизбори; той става на 50 точно 5 дни преди рождения ден на доскорошния си патрон Симеон Сакскобурготтски и може би около 50–тина дни преди да поеме тежкия кръст на пореден (50–ти?) премиер на България. Повече от сигурно е, че даровете, които ще му бъдат поднесени днес, ще са 50 и повече, а тези, които ще се самообявят за негови приятели, може да ударят и 500.

Според нумерологията хората с ЧИСЛО 5 са мъдри, жизнерадостни, изобретателни и авантюристи по сърце. Това са хора индивидуалисти и придирчиви, обичат да четат и да изследват. Много остроумни, никога не са хабят времето за цели без стойност. Добри организатори, способни успешно да ръководят хората в изпълнението на неприятни или досадни задачи. Въпреки успехите си мнозина от тях се страхуват от провал.
Хората с число 5 са способни да успяват в толкова много области, че истинският им проблем е всъщност как да изберат своята сфера на специализация. Всичко ги привлича, но нищо не може да ги „грабне".

Обикновено хората с число 5 не обичат да молят другите за помощ. Харесват комфорта, мразят разточителството, искат да поддържат добри отношения с близките си, стига последните да не им се месят в живота. Петицата представлява природата и сетивата. Понякога се смята, че обозначава брака, но по принцип е символ на тялото - човешкото физическо тяло. Петицата е позната на алхимиците като „есенция", тъй като е комбинация от четирите елемента, която създава пето качество: материалния живот и физическото осъзнаване. Петицата представлява човешките същества: те имат две ръце, два крака и глава, следователно може да се разглеждат като петолъчна звезда. Римляните вярвали, че талисман във формата на петоъгълник ги пази от вещици и зли духове.

Дали това, което изброяват нумеролозите, се отнася до лидера на ГЕРБ, всеки, който го е наблюдавал през последните години, може да прецени и сам. Не е изключено някои от качествата му да се разгърнат в пълнота и тепърва.

Преди дни председателят на партията Цветан Цветанов пожела в аванс на лидера си премиерския пост като подарък за 50–тата му годишнина. И без да ще, обърка датата. Поради лапсус, волно или неволно, Цветанов отпрати рождения ден на Борисов чак на 13 юли. Не е изключено точно тогава да се конституира новия кабинет. Възможно е, поради сложни преговори, това да стане и по–късно. Грешката обаче не е важна. По–важно е през оставащия месец ГЕРБ да се постарае наистина да покаже, че предлага сериозна алтернатива, да убеди колебаещите се да гласуват, а след това всички да запретнат ръкави, за да се приближи България към онова, за което всеки нормален гражданин мечтае вече цели 20 години. И да не се налага да чакаме още 50!




Във всеки случай – на рожден ден като на рожден ден! Frognews.bg отправя на кмета и лидер на ГЕРБ пожелания за здраве, държавническа мъдрост, управленска виртуозност и, разбира се, по–малко спортни травми.
-----------------------------------------------
Няма само Лидерът на ДСБ Иван Костов отиде на крака - с букет цветя и кутия шоколадови бонбони, в болницата при оперирания Бойко Борисов за
да се подмазва!
И аз му пожелавам здраве и да не се травматизира много, ако нумерологията не се окаже много точна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8340115
Постинги: 1980
Коментари: 10405
Гласове: 95892
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930