Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2013 22:48 - Истината за Парк " Юнак" излезе на яве!
Автор: jivko1128 Категория: Регионални   
Прочетен: 5625 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2015 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Града на войводите/хайдутите/!!! Уважаеми Господа Министри, Прокурори и журналисти,  сами се уверете в града на войводите/хайдутите/!!!  image На 25.02.3013 Живко  от Сливен Ви прати Сигнал
Процедурата е
 
нагласена и я спечели Консорциума П.Г.Хидропартньори" ДЗЗД, в който влизат „Водстрой 98"АД /София/, „Балканстрой - София" АД и „Балканстрой" АД /София. В документацията е посочено, че евентуални подизпълнители ще бъдат „Стройконсулт" ЕООД - Сливен и „Гради" ЕООД – Сливен! Реално това са хора на кмета  Милев-БСП, Петко Геров-БСП, Дилян Пеевски-ДПС, Цветан Василев-ГЕРБ !  
 за извършени законови нарушения на Кмета на Община Сливен, касаещи сключване  договор на завишени цени на строително монтажни работи и на материалите на гореспоменатия обект и факти, че фирмата „ВОДСТРОЙ-98” АД спечели търг с цена по-висока с 800000 лева  от минимално посочената на  първия в класирането при избор на изпълнител по обществена поръчка, като Водстрой-98 АД беше класирана на четвърто място от Комисията по избор  въпреки завишените цени,  Кмета класира на Първо място и сключи договор именно с нея.

  Честито на сливналии    image Предоставям Ви Доклада от АДФИ, да се запознаете и сами да прецените в кого са нарушенията,както и Господа прокурори да се самосезирате по Сигнал Окр.П.С. с вх. № 509/13 г. Установената от Вас проверка е непълна и невярна, водейки се от Доклада.  Коментарът оставяме на читателите Как Кольо Милев и сие източват общината в полза на бизнес кръгове на БСП ПРОДЪЛЖАВА РАБОТАТА ПО ПРОЕКТАПАРК „ЮНАК“ Гражданите на град Сливен искаме да Ви Сигнализираме за извършени на законови нарушения на Кмета на Община Сливен, касаещи сключване договор на завишени цени на строително монтажни работи и на материалите на гореспоменатия обект и факти, че фирмата „ВОДСТРОЙ-98” АД спечели търг с цена по-висока с 800000 лева от минимално посочената на  първия в класирането при избор на изпълнител по обществена поръчка, като бе класирана на четвърто място от Комисията по избор и въпреки завишените цени, Кмета класира на Първо място и сключи договор имено с нея.         В същото време бе входирана жалба в   КЗК за оспорване на това решение на Кмета от Биндер АД /”Батко и Братко”/   но в последствие си оттеглиха жалбата, и в момента работят на Обекта, без да имат това право. Тук нарушават закона и „Вадстрой-98” АД – като наемат подизпълнител да извършва дейности по Обекта, въпреки че не са декларирали подизпълнител в тръжните си документи. Нарушават закона и Общината знаейки ги оставя да правят това нарушение. Това буди съмнение, че Кмета е основен организатор на тази схема, която цели облагодетелстване и източване на огромни Европейски средства. Сливен има възможността да се запознае, за тези сделки,  със Сигнала, прикриването на прокуратурата и лъжите изречени по медиите по него време. Качени са Договора, писмото до ЗДОИ, отговорите от КЗК и от МРРБ. За да отворите файловете задръжте мишката върху определените думи и кликнете.  Не искаме да се повторят същите кражби и градът от стоте войводи да се превърне в град на стоте хайдути. За това трябва спешна проверка на процедурата по избор на изпълнител и на договора като се предотврати започнатата корупционна схема.    


Тагове:   парк юнак сливен,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4392984
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031