Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2021 07:12 - СИЛНАТА НИ ИМОТНА МАФИЯ РУШИ ДЪРЖАВАТА
Автор: golden Категория: Регионални   
Прочетен: 6253 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 



Защо съдебната система в България продължава да води безсмислени дела и защо е толкова  корумпирана? Никой държавен орган НЕ ИСКА да осъди тази крупна  корупция.

Например: в окръжните съдилища се водят дела срещу невинни ответници, предявени искания от мошеници - граждани, които са подписали предварителни договори за покупко - продажба на имот, но не са заверили нито подписите, нито съдържанието в тези договори, а имат претенции спрямо нарушилите този договор, по една или друга причина,независища от тях, заради т.н. ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ заради измамата КОВИД19..

В нашето законодателство ГПК, ЗЗД, ТЗ няма клауза, която да задължи гражданите, подписали предварителен договор за покупкО-продажба на имот да минат задължително през кантората на нотариус, който да завери съдържанието на договора и подписите на подписалия този договор.

ЗАЩО? Защото тези договори се съставят от самите исщци - мошеници. Те си купуват съдии и прокурори, те си купуват вещи лица и ченгета. Те имат пари да си купят всичко, което се продава вкл. цялата ни държавна администрация.

Ако, нашето законодателство задължи гражданите сключили такъв договор да преминат през нотариална заверка, този договор ще бъде вписан в агенцията по вписвания и споровете, по не изпълнение по тях ще имат по-голяма доказателствена сила и право на защита от ответниците по тези дела.До сега тези ответници нямат никаква защита,  защото самия съдия корумпиран или не, уважава ИЩЕЦА защитава  ищеца,  а  не ответника. 

ЗАБЛУДАТА Е ПЪЛНА С ИЗМАМИ,които рушат доверието на народа и обществото ни.

В днешно време нашата съдебна система се пръска по шевовете от дела на граждани подписали или не подписали такива договори, не заверени от нотариус. Масово се водят дела от граждани, чийто договори не са заверени от нотариус, но имат претенции и водят искове срещу ответната страна по договора за неустойки, лихви или забава.

Имотната мафия не се интересува дали може или разрешава ли закона тези договори да имат правната сила и чрез тях да доказват, че ответната страна, която не е изпълнила някоя клауза по договора, дължи обезпечение или дължи неустойки. В повечето случаи измамата взима превес, съдът издава решение в полза на измамника, без да се интересува дали договора е заверен или не е.....И НЕ СИ МИСЛЕТЕ, че окръжните вещи лица са чисти като сълза...те са най-големите МАНИПУЛАТОРИ и лъжци....подкупни измамници,

02.06.2021.



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. kvg55 - golden,
02.06.2021 08:08
Не само имотната, всякакви мафии ни душат.
цитирай
2. andri - Мафията е като змията, копне ли те, отърване няма
03.06.2021 20:35
Какво представлява имотната мафия?
Кои хора учавстват в организацията?
Това са хора от всички съсловия на обществото. Лекари, печатари, журналисти, прокурори, адвокати, военни, съдии - съдебни заседатели, частни и държавни съдебни заседатели, кметове и съветници, бизнесмени и депутати -политици в парламента,сенатори и шерифи, в управлението на държавата, строителни магнати, милионери и банкери. Власт- имащи както по ниските етажи,така и по високите етажи на държавата.Тези хора управляват живота ни, парите ни, мислите ни. Те дърпат конците във властта по целия свят. Примери за тях има в криминалната литература, романи и трилъри, филми и документални серии. Днес, на всеки човек му е ясно какво преставлява мафията. Никой не се чуди, защо съдебната власт е така корумпирана,че престъпленията не се наказват, законите не се спазват, И винаги, винаги мишените са хората, които нямат власт и парите, с които да си купят свободата, ако им се наложи. Корупцията е завладяла целия човешки род по целия свят - там, където властват парите.
цитирай
3. dalida - СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е ДЛЪЖНО
04.06.2021 08:35
да приеме закон срещу корупцията. Да бъде забранена корупцията като начин за необосновано забогатяване и да се третира като престъпление, наказуемо чрез НПК и ГПК. Може да бъде засегнат като престъпление и в законите - ЗС,ЗН, ЗСВ,(закона за собственост, закона за наследствата и закона за съдебната власт)

И като първи член в него:
чл.1 Всеки, който приеме подкуп (пари,имоти,дялове, идеални части от имот като подарък) независимо по какъв повод или мотив е подкупа, се наказва с глоба от 2000 до 25 000 лв и затвор от 2 години до 10 години.

В ЕС сме от доста време, но законите ни не са приравнени с законите на Европейския съюз. А, в тях корупцията е забранена и се наказва жестоко от наказателните правила и процеси.


цитирай
4. golden - Питам се понякога, каква е изгодата на окръжни и районни съдии да водят такива дела
07.06.2021 14:57
после се усмихвам и се питам - ако погледнем в банковите сметки на тези съдии, които не спазват законите умишлено, за да оправдаят ищци с дълбоки джобове, как би реагирала държавата и по-точно ВСС, защото и там има такива съдии, които не спазват бг- законодателство. Били сме свидетели на медийни журналистически разследвания които доказах, а камо ли Европейското право, правото на човека и по основно - " закона е еднакъв за всички", без изключения, и преди и сега корупция има, знаем че по-голямата част от съдиите са корумпирани.

Банковите им сметки у нас и в чужбина доказват тяхната зависимост от политици, бизнесмени и строителни предприемачи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031