Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2007 11:04 - 21.07 12:35 - Опасната реалност, пред която съвсем скоро ще се изправим!. Пазаруваме с пръст вместо с карта
Автор: avangardi Категория: Технологии   
Прочетен: 1244 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.07.2007 06:32


Пазаруваме с пръст вместо с карта
Пазаруването с пръст ще замени скоро модерното сега плащане с кредитна карта. Японската групировка "Хитачи" експериментира нова система, позволяваща на клиента да купува чрез заснемане на палеца на касата, съобщи АФП. Методът, измислен от "Хитачи" и кредитното дружество JCB, позволява да се потвърди самоличността на пазаруващия благодарение на устройство за разпознаване на кръвоносните съдове на пръста. Тази характеристика е уникална при всеки човек. Електронният четец ще изпраща за секунди данните до вече заложени в системата и свързани с номера на кредитната карта. Така сумата на покупките ще се приспада автоматично от банковата сметка.
21.07 12:35 - Опасната реалност, пред която съвсем скоро ще се изправим! - http://val.blog.bg/viewpost.php?id=92757

Из 1-ви брой от 2007г. на списанието за християнска просвета „Братска Любов”:

    „Здравейте приятели! Желая да споделя с вас една информация, която е твърде важна, за да я пренебрегнем и е достатъчно актуална и драматична за бъдещето и съдбата на всеки от нас. Аз, Теофил, създателят на сайта „ТЕОСФЕРА” /www.teosfera.narod.ru/,пребивавайки в Испания, съм свидетел за следните новини, съобщени по телевизията и радиото. Обобщавам накратко:
„От месец март 2008г. Започва имплантация на населението на „Дигитален Ангел” – МИКРО-ЕЛЕКТРОНЕН ЧИП-ИМПЛАНТАНТ с големината на оризово зърно, която трябва да завърши до края на същата година. Предназначението на Digital Angel е да замени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Имплантацията на Digital Angel е задължителна и се извършва върху дясната ръка или челото. Digital Angel заменя необходимостта от използване на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Digital Angel на цялото население по света и това ще бъде осъществено в най-кратки срокове (по всяка вероятност до 2010г.). Понастоящем се изчаква избирането и установяването на власт на ЧОВЕКА, който ще оглави вече функциониращата система и ще я задейства в пълните й възможности. Digital Angel е чип, съдържащ идентифицираща приносителя си информация и постоянно излъчван идентификационен код-номер за всеки човек, ретлансиращ се от СРЗ-сателити към Глобалния СВЕТОВЕН МЕГА-компютър (БЕАСТ, преведено „ЗВЯРА”), намиращ се в Люксенбург (Белгия). Идеята е, че имплантирането на Digital Angel ще изключи изгубването от човек на каквито и да било документи, удостоверяващи идентичността, образованието, криминалното минало, здравното състояние и др. Увеличава се сигурността на хората срещу отвличане, тъй като местонахождението на всеки се следи постоянно от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби са изключени, той като при изваждане на ИМПЛАНТА от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщени, че той е вън от тялото му. Digital Angel осигурява също откриването на изгубени хора, а също и свързва пациентите с компютъра на личните им лекари, като изпраща информация за тяхното здравословно състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.)”     Изложената по-горе информация е тази, която е популяран и излагаща единствено предимствата на Digital Angel, които биха ни убедили да го приемем в тялото си и така да добавим още малко „сигурност” в нашия несигурен свят. А сега желая да ви запозная с информацията, която нико пропагандатор и рекламатор на Digital Angel няма да разкрият пред нас – обикновените и не чак толкова обикновени хора! Фактите са истински и са следните:
     Без наличието на
Digital Angel вие няма да можете да продавате (осъществявате собствен бизнес) и да купувате, той каот всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и направен излишен. Това положение ще направи живота ви изключително труден при положение, че откажете имплантацията на CHIP666. Въпреки това вие ще бъдете истински духовно и психически свободен за този кратък 3,5 годишен период на Digital Angel, краят на който ще завърши с унищожаването на Новия световен ред на Антихрист и установяавнето на Божието управление на земята с Второто пришествие на Исус Христос. Библейското значение на „края на света” не е унищожение на земята и хората по нея, но е унищожение на злото и злата политика на власт на земята и установяването на Божието управление на мир и любов!

1. Чип имплант - Digital Angel е с двустранна връзка между човека приносител и Световния мегакомпютър – „БЕАСТ”.
2. В Digital Angel е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над мислите и убежденията на хората.
3. Постоянно излъчваният идентификационен номер за всеки човек е различен, освен първите три кодови цифри,които са 666.
4. Числовият код, който активира световния компютър в Люксембург е 666.
5. Информацията за всяка банкова сметка, с която вие боравите чрез вашите кредитни и банкоматни карти или Digital Angel по целия свят, се съхранява и обработва от Мегакомпютъра „БЕАСТ” в Люксембург, и номера на вашата сметка започва с 666, като представлява осемнадесет цифрен код, съдържащ три групи от по шест цифри. Първите три са 666, след това кода на вашата област в света и накрая – вашият индивидуален номер.
6. При повреда във вашия Digital Angel (която се предполага, че е изключена), вие ще получиет силноболезнена и обезобразяваща язва по цялото тяло.
7. Чрез Digital Angel вие ще се превърнете в киборг-биоробот, част от МАТРИЦАТА. От една страна ще бъдете изцяло под психическия контрол на една сатанинско-технологична система, удовлетворяваща интересите на господарите на Новия световен ред, начело с АНТИХРИСТ! От друга страна технологията - Digital Angel представлява в същността си форма на ДУХОВЕН ВАМПИРИЗЪМ, изсмукваща вашата жизнена духовна сила, превръщайки ви в ЗОМБИ. Жизнената духовна сила, която господарите на Новия световен ред ще придобият чрез Digital Angel, ще им даде свръхестествена демонична власт над човечеството.
8. Приемането на Digital Angel като имплант във вашето тяло ще бъде най-арогантният ак на БОГОХУЛСТВО И ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД САТАНА, следствието на което е вечната погибел на човешката ви душа.       Всичко споделено дотук е от позицията ми на християнин:     Първо, защото съм християнин! И второ, защото днешната и утрешната реалност е изпълнение на предсказанията, записани в Библията, в Откровение на Йоан 13 гл. И много други библейски пасажи! Никоя друга книга освен Библията не предсказва с такава поразителна точност случващото се днес и ако подминем с присмех и неверие инфорамцията и решенията, пред които се изправяме днес и утре, то отговорността за предстоящия ужас ще бъде само наша! Аз вярвам и се надявам, че мнозина от вас, които четете написаното тук, ще вземете правилното решение, когато дойде моментът.       НА СЛЕДНИТЕ ДВА АДРЕСА ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В САЙТ, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАПОЗНАТИ НАЙ-ПОДРОБНО И РЕАЛИСТИЧНО С ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАЩАТА СЕ И АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЗАНА С НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД НА АНТИХРИСТ И БЕЛЕГА НА ПРЕКЛОНЕНИЕТО ПРЕД НЕГО – ПРИЕМАНЕТО НА CHIP666: На адрес: http://webtranslation.imtranslator.net/ се намира транслатор-преводач, с който можете да превеждате цели интернет страници, въвеждайки адреса на интересуващата ви страница и определяйки от какъв и на какъв език желаете превода. Най-близкият до българския език, на който можете да превеждате е руският, понеже няма с български превод.
Уебстраницата на Digital Angel Corporation: www.digitalangelcorp.com
Би било добре, ако изучавате и разпространявате тази информация с приложените линкове. БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ! Теофил"


Електронен вариант на статията: http://brlubov06.hit.bg/Bratska0701.pdf

Уебсайт на списанието: http://www.bratskalubov.hit.bg/
Автор: val Категория: Други
Прочетен: 27 Коментари: 4
Последна промяна: 09:22


Тагове:   реалност,   Опасната,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 6454844
Постинги: 1860
Коментари: 10026
Гласове: 80123
Архив
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031