Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2012 07:43 - Изпуснал съм веселбата, язък :). Промените в блог.бг
Автор: alexalexalex Категория: Тя и той   
Прочетен: 16243 Коментари: 116 Гласове:
29

Последна промяна: 03.03.2012 18:56


 Уж нова функционалност, уж това- онова, а то - нъцки.
Нова платформа ли - да бе, сложили са бутонче за доноси.
А ,като се има предвид, че в блога бъка от "пистели" и "поети" - жанрът "донос" ще процъфти, ще върже и накрая пак нищо.

Ако не сте разбрали - коментирам промените в блог.бг, за които администрацията ни уведоми.

Момчета и момичета администратори, разочарован съм. При това много. Очаквах (аз поне) да направите нещо простичко, но смислено : да ограничите броя на помпачките, да ограничите броя на фалшивите профили и да не давате на разпасан модератор да коментира аномимно в блога ми, въпреки забраните.

Сега стана ясно, че ще ме "докладват" :) 
Другарки и другари,
Дами и господа,
сладури,
Ако държите да ме изгоните от блога (не, че не ми изтрихте един цял блог без правила) - ами кажете си де.
Какво ще рече нещо да се тълкува  двусмислено (оправете си правописа)?
Когато кажа, че Амбър се "помпа" или че тормози невини безработни в Добрич това може ли да се тълкува като двусмислица?
Обида ли е?

Не е ли обида всеки ден от Първа да ти се пули  "гола, девствена и възбудена" ? Обида е, за здравия разум, защото не е обида на литературния вкус - тук литература няма :)

Правилата, които сте измислили не са ОК.
Ще се караме, естетвено, нали това е смисъла на диалога.
Аз никога няма да приема тезата на Митьо Кризата, че трябва да борим кризата като правим буркани със зимнина, той никога няма да приеме моята теза, че социализма е недоносче. Нито пък колегата Кушел ще заобича американците, както аз няма да заобичам Путин.
Но както виждате, макар и да нямаме допирни точки между нас кавги няма - има тези, антитези и спорове. 
Това ВИ ТРУПА прочити, демек - прави кинти от рекламодатели.

Ако оставите доносничеството и да трябва да тълкувам какво съм имал предвид с изречението :" Графинята тича с изменено лице към езерото." става тъпичко. Ще трябва да доказвам всеки ден, че не съм камила, а това е досадно :)

За да се избегнат недоразуменията има лесно решение - ако ще запазвате Първа, сложете ясни критерии какво ще виси там и ограничете възможностите за селски манипулаци. 
Ако ще е с ръчна модерация - пак става - поне ще знам, че не Амбърите се "помпат", а че вкусовите качества на дежурния модератор са на ниво "Биад".

Както знаете, заради бас между мен и Катана , от 1-ви март Амбърите се "потопиха" за 1 месец. Не ви ли се струва, че Първа стана по-разнообразна?
На мен ми се.
Не зная защо взеха това толкова крайно решение - аз бях предложил само да ограничат "помпите", което щеше да доведе до същия резултат.

Така че, зарежете доносите и по-малко ограничения, повече правила. Иначе след месец пак ще е същото - невинни безработни в Добрич ще "цъкат" прочити в блог.бг, без да имат и най-малка идея, че това се случва.

Относно цинизмите - абсолютно съм ЗА. В блога, подозирам, влизат и непълнолетни, така че да се трие веднага. Има си специализирани сайтове с надпис + 18 за порнография, така де.

И последно за модерацията на коментарите - модерирах ги, забранил съм анонимни. Въпреки това , обаче, в блога ми анонимите КОМЕНТИРАТ. Очевдно е, че или има бъг или е с подкрепата на модератор. Писах ви поне 5 пъти - резултат - ТЦ!  "Ще проверим" не е резулат - за две седмици можеше (при желание от Ваша страна) не само да проверите, а и да го намерите (анонимия или модератора, което - за мен - са си едно и също лице).

Вярно е, че нямам 3 000 000 прочита, нито 100 000 гласували за блога ми, но съм четен, да ме прощавате за самохвалството. При това съм четен без помпи, а точно обратното - постингите ми странно "зависват" с по стотина прочита и нула гласували за блога, ама ясно се вижда, че статистиката не работи добре или е манипулирана. По-скоро е второто.

Такива неща, навръх празника :)

п.с. Мило бе, направо ми идва да....




Гласувай:
30



1. анонимен - Ей на!
03.03.2012 08:07
Амбъри, та амбъри. Да ти кажа откровено, Първа не се е променила особено, но ... както ти казах в началото, ти не си против амбърстването, а против конкретни хора, които нарече Амбъри. И тук съм напред с хипотезите.
Мога ли да вметна нещо? Предпочитам "Гола, девствена и възбудена" /Автор е Амбър, според теб, но не се самокоментира/ пред " По кабела протече електричество/. Той не е Амбър според теб, нищо, че се самокоментра, има десетки профили и линкове от къде ли не, към авторския си блог. :-))))))
Нищо лично, само гледам и коментирам.
цитирай
2. karambol5 - Ей вие не сте спали от мерак да се з...
03.03.2012 08:15
Ей вие не сте спали от мерак да се захапете един -друг ;))
Ха честит Ви Празник ! И Добро утро :)
И смисъла на диалога не беше ли достигане до истината , не луд скандал :)))))))))))))
цитирай
3. alexalexalex - катана
03.03.2012 08:25
пак отместваш темата, да ти кажа.
не съм против никой, ама хич - ни Стефчо, ни Ангелинка, ни Валя, ни Валери - все ми е тая.
И да съм ме видял да похваля Полигор някъде, че не си спомням????

Тези хорица, които ти определи за Амбъри сами се самоопределихте - за мен ставаше дума за събирателен образ на дребни селски манипулатори, които сън не ги хваща, ако не висят на Първа.
Дали е "гола, девствена и възбудена" или е "по кабела протече електричество" за мен е все халтура.
от много тежък вид халтура, халтурщина направо.

сто пъти съм казвал - ако няма манипулации няма да закачам никого и ти сто пъти ми викаш : да ,ама и Полигор ги прави.
е, трябва ли заради това, че и някой друг се "помпа" да прощавам на "гола, девствена и възбудена" или на аматьорски снимчици? дето са по-по-най, ама чрез невинните безработни на Добрич, примерно :)

споровете ми с групичката сме ги коментирали едно 1 000 пъти, писнало ми е да повтарям, че с техни доноси ми делнаха блога.

що не наричам Амбър чичо Захари? сещаш ли се? дето си е копи-пейст, ама си го четат хората.

що Митко Кризата не ми е пуснал донос, макар че споровете ми с него са далеч по-сериозни, отколкото с Амбърите? С Митака се караме, ама уважително, с Кушела - също. Без доноси :)))

така че, ще те замоля, хич и не отмествай темата - темата е за пошлата манипулация, не е за конкретен блогър.

и аз нищо лично - само споделям :)
цитирай
4. alexalexalex - карамбол
03.03.2012 08:29
ми котарака дойде в 6.30 и реши, че трябва да си играем :)))

пък и аз не помня да съм захапвал някого - споделям мнение :)))

и ще продължа да споделям, все пак това е моя блог и - подозирам - мога да кажа каквото си мисля:)

п.с. Това с 3-ти март като празник ми е малко... подозрително. повече усещам за празник 6-ти септември.
цитирай
5. анонимен - Алекс, както виждаш, днес ще е третия ден, без изброените от тебе
03.03.2012 08:39
да са изпаднали в депресия, заради Първа. :-)))))))))) И що и аз не съм Амбър, не знам. За мен е обидно, де. :-)))))))))) А, като каза доноси, да си кажа и аз. Имаш ли представа колко пъти съм баносван? Ще се сетиш ли по чии доноси е ставало?
Алекс, точно това ме прави изключително циничен по въпроса за мрънкането, кой е против едни амбъри и е за други амбъри. За това ви и нарекох Многострадални Геновеви. Ей ви я първа, бе! На ви я! С нещо да се е променило? Не. Само където 5 човека липсват. Проста работа. И Кабелджията си е там. И един два негови клонинга. Всичко си е както преди. Само един праведен гнявлипсва. Ама той ще се появи след месец. :-))))
цитирай
6. alexalexalex - катана
03.03.2012 08:57
много ляво бе - като другаря Ленин - "който не е с нас е против нас" :)
а за депресията - не се подписвай, че изгоря :)

и не ми казвай за баносване - за ТРИЕНЕ говоря. аз съм си имал бан по 6 месеца, каквото - такова.

относно Геновевите - някога да съм казал да не ги иронизираш? да съм казал, че не си прав? да съм защитил някоя Геновева?

а, не, не става така, ама никак. това, че браниш като Матросов Амбърите си е твой избор, не ми приписвай чужди грехове, имам си достатъчно свои.

това, че се кефиш на "гола, девствена и възбудена" е твой избор. и аз не го оспорвам. както не оспорвам избора на хора, дето се прехласват пред комбинацията Апостола/Азис. всеки има право да няма вкус или да има различен от моя, ако аз нямам.

но не искай да не се подигравам на селската хитрост. не мога бе, отвътре ми идва. и като се върнат на 1-ви април и пак чрез невинните безработни на Добрич се пльоснат на Първа, пак ще си кажа.

толкова ли е трудно да не лъжеш, ей това не разбирам?!
толкова ли е трудно да си пуснеш текста и да оставиш да видиш какво ще е, а не да се пулиш с измама?

аз на Първа се качвам понякога, ама нито ми е цел, нито имам втори профил, нито се интересувам.

чуството ми за естетика се нарушава, обаче, когато ми се пулят с измама. и не се прави, че не разбираш, разбираш и още как, ама така ви отърва :)

та по този повод - готов съм да жертвам бутилката от съчуствие към безработните на Добрич и общината : пишете си, ама не се помпайте и получаваш Бушмилс или 2 бутилки Бургаска (да те светна, че смениха рецептата, напарфюмираха я и минах на Старосел) още от днес.

жалостив съм някакво напоследък :))))
цитирай
7. ka4ak - Добро утро!Виж мой коментар/бях на 52 дни в blog-bg /!
03.03.2012 08:57
"6. ka4ak - не се дразни
28.03.2009 12:43
Интернет е богатство и не трябва да посягаме на тази свободна зона,за комуникация!Ако искаш си сложи и камера и микрофон,ако искаш бъди със своето име,прякор или под чуждо име или анонимен,това е твоята свобода и никой не бива да посяга на нея!В твоя блог прави каквото си искаш,но не посягай на свободата!Никога не съм си позволил да изтрия и един коментар,независимо колко грозни,обидни или лъжливи,да са те!Който чете ще може да отсее истината от лъжата и фалша,ако се страхуваш,просто не участваш или отиваш там където има ограничения и влизаш в рамката!
Постинг: Защо "анонимен"?
Автор на постинга: clan"
цитирай
8. alexalexalex - 7. ka4ak
03.03.2012 09:05
или ти ме четеш лошо , или аз лошо обяснявам - никога, по никакъв повод не бих посегнал на своботата на словото, каквото и да е то.
никога не съм написал донос за това какъв е текста или какви идеи изразява.
няма и да стане, прекалено свободолюбив съм :)))

но като изключим това имам и следния принцип - НЕ ЛЪЖИ.
тук съм почти безкомпромисен. като хвана някой, че лъже и си казвам.

а Амбърите това правят - лъжат бе, как не схващате срещу какво роптая?
не е срещу халтурата и неграмотността им, толкова могат, толкова пишат (снимат).
блог.бг не е Академия за изящно изкуство, че да искаме да бъка от класика.

но не бива и да се превръща в място за селски измами - това вече е недопустимо.

понеже Катана не иска да си каже, та да те питам теб - бива ли безработните в Добрич, като влезнат в сайта на бюрото по труда да се огледат за работни места да "трупат" прочити на един конкретен блогър, че да се пули на Първа?

къде видя посягане на свобода?
някъде да съм казал, че Амбърите трябва да престанат да "творят"? не съм и няма да го направя :))))
цитирай
9. ka4ak - 27.03.2009 21:35 - ПОД МОТОТО "ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ-НАС НИ СВЪРЗВА ДОБРОТО " инициирано от pegas08.blog.bg Автор: ka4ak Прочетен: 8414
03.03.2012 09:20
25.03 17:28
Глей ги нашите с какво самочувствие са ,като ,че вселената им е в краката че и заповеди за танци дават!
На щастието не се заповяда !
Ок , ка4ак дай да отдъхнем там в ъгъла с кафе и сидер с лед !
17. lidis - Глей ,ги качак
25.03 17:31
Колко са свободни хората само за емоции и позитивно настроение.Нищо друго няма значение !
18. ka4ak - @17
25.03 17:41
НАЛИ ЗА ТОВА ИМ ПИША ЗА СВОБОДНИЯ ИЗБОР и се ядосвам че не могат да ме разберат.Когато робуваме на комплекси и догми,какъв свободен избор ще имаш,след като духът ти не е свободен!
19. lidis - до анонимен
25.03 17:41
Затварям опцията врабче цвикливо ! Показа си рогата модераторски и не ми пиши на лични ,че вече не вървя ,и никога няма да съм в коментирани и избрани !
АЗ НЕ ПИША ЗА СЛАВА БЛОГЕРСКА ,А ЗА УДОВОЛСТВИЕ ! ЯСНО ! НЕ ИСКАМ НИКОГА ДА БЪДА РЕДОМ С ТЕЗИ ОТ ВАШИТЕ КОМЕНТИРАНИ.АКО ИМАШ СПОМЕН НЯКОЛКО ПЪТИ СЪМ СИ ТРИЛА ПОСТИНГ ОТ ПЪРВА ,ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ НЕ ЩА ДА СЪМ ДО ОТРЕПКИТЕ ТАМ !
НЯМА ДА МЕ ВБЕСИШ ! ТАНЦЪТ ПРОДЪЛЖАВА ,А ТИ ДРУСАЙ КЮЧЕК С ЦИГАРА В УСТА ,ВЪРТИ ГЮБЕЦИ В ЧАЛГА РИТЪМ БЛОГЕРСКА !
20. lidis - до ка4ак
25.03 17:45
И аз 2 години и половина това се мъчех да пиша ,но за ужас никой не ме разбра. Възхваляват насаденото им възродено насилие и подтискат духът на хората. Имам блог и тук .Съвсем различен ! Без издевателства ,злоба и насилие.Цивилизован блог с много добра модерация ,която не гони печалбарство с пиратства ,ами качество на обслужване.
21. lidis - do ka4ak
25.03 17:58
Извинявай ка4ак ,за разговопът ми със "собствениците" в блога и критериите им ! Нямам думи и тагове !:,) Супер е сидер с лед ,а ?
22. ka4ak - @20
25.03 18:04
имам много по голям стаж от теб,но няма да се откажа,това само ме убеждава че трябва да продължа
23. ka4ak - @21
25.03 18:13
кюшето,още е свободно,че какви неща имам да ти казвам!
24. lidis - до ка4ак

25.03 18:16
Не зная кога ще има закони в нашият бг интернет и в уважаващите се бг интернет медии ? Докога ще бъдем с всичко наопаки ? Това е ужасното падение с беззаконие и мутиране на една нация към първобитното. в името на пиратско извличане и печалби от беззаконието . Не зная ,само се очудвам и виждам как много хора го знаят това ,дори и тук и ни се присмиват. Европейска Бг. има своя си линия на възраждане пиратският див мутризъм и хунтата му. Благодаря и извини за думите ми .Парадокса е виден от всякъде и от всички ,като не естествен .
25. ka4ak - @23
25.03 18:36
е тука ме настъпи по мазола!Интернет е богатство и не трябва да посягаме на тази свободна зона,за комуникация!Ако искаш си сложи и камера и микрофон,ако искаш бъди със своето име,прякор или под чуждо име или анонимен,това е твоята свобода и никой не бива да посяга на нея!В твоя блог прави каквото си искаш,но не посягай на свободата!Никога не съм си позволил да изтрия и един коментар,независимо колко грозни,обидни или лъжливи,да са те!Който чете ще може да отсее истината от лъжата и фалша,ако се страхуваш,просто не участваш или отиваш там където има ограничения и влизаш в рамката!
26. lidis - Как да го разбирам ?
25.03 18:43
Значи ли ,че в блог.бг е законно да има блогове които са открити с цел само да пишат лъжи срещу блогер ? Наред с великите умове и теми и тези дето са целенасочени срещу личността на блогер ?
27. krotalka - Само се хвалим,
25.03 19:05
че умеем да се веселим, но не е вярно. Другите го умеят по-добре от нас. При нас под веселие се разбира, да се напиеш като мотика. Съвсем по друг начин го разбират и правят другите!
28. lidis - до кроти
25.03 19:18
Нас ни бива по скаnдалите ,а не по веселбите !:,)
29. lidis - Aиде на JENKAAAA !
25.03 19:26
Много е гот !:,)
30. pegas08 - Продължаваме до22ч.Моля, Лейди!
25.03 21:51
Още една Йенка, ще може ли?
31. lidis - до pegas 08
25.03 22:20
Кеде се губиш ,скъпи цял ден ? Щастието беше с мен да танцувам с ка4ак ! Стилен и силен танц ! Мой , Пегас сега съм с танца само с теб ! Танц от душа !:,)
32. ka4ak - @26
25.03 23:33
Това е живота,не може да забраним да няма някой вид на живот!Живота е доказал,че еволюцията е отхвърлила някой видове,а други е развила и усъвършенствала,не защото са били привелигировани,а защото са успяли с борба да оцелеят и да станат по добри от предшествениците си!Защо мислиш,че ако ги вкараме в рамка,ще станеме по добри?Това че аз искам да се пребориме с наркотиците,не е че искам да те лиша от свободата да избираш,аз искам да те лиша от свободата да не бъдеш ти!Не може да си под упойка,аз да ти изрежа всички крайници и каквото си поискам и след като излезеш от упойката да те питам как ти се вижда света,като преди това покрай крайниците съм ти извадил и очите!Изкам да разполагаш със себе си и да се докажеш че си достойна да съществуваш,но не в парник или барокамера,а в нормалната среда на света!Иcкам да повярваш в себе си и ако и десет блога да пишат срещу тебе,не само да не те гътнат,а да ги затвориш,защото си ги обезмислила!
това искам!
33. lidis - до ка4ак
26.03 00:39
Благодаря ти ,мъдро и истински го каза .За себе си разбирам само ,че съм се изнежнила с престоят си в свят ,където всичко е перфектно и откривам ,че съм загубила част от имунитета си за елементарна борба. Много от хората в България са истински войни в ежедневието си и поддържат формата си. Благодаря за коментара.
34. ka4ak - @33
26.03 00:48
Радвам се за теб,че ме разбра!Даваш ми сила че за това което се боря не е утопия,а еволюция,която неминуемо ще се състои!Благодаря ти и дано да е зараза!
цитирай
10. alexalexalex - ka4ak
03.03.2012 09:29
нищо не схванах :)
ама нищо и съвсем.
цитирай
11. pantaleev - Честит празник Алекс
03.03.2012 09:31
Не слушай небивалиците че блога е без Амбъри. Тука са си всички, нищо че не пишат постинги, не могат и месец без да отворят blog.bg.
цитирай
12. alexalexalex - 11. pantaleev
03.03.2012 09:35
честит и на теб :)
то е ясно, че са тук, даже ме четат - анонимно :)))

то нали затова им викам и Амбъри, вечни са :)))

само не схващам защо се самонаказват, какъв е този мазохизъм?
по-лесно ще е да си пускат постингите и да не се "помпат" - хич и няма да им обърна внимание :)
цитирай
13. pantaleev - alexalexalex
03.03.2012 09:37
Еее доказват си приятелството, или по точно искат да си платят на блоговият си адвокат.
Какво ли не правят хората за една бутилка уиски. За някой това е ежедневие, за други скъп лукс който трябва да спечелят на някакъв бас. Човеци всякакви :)
цитирай
14. анонимен - Пантелеев, ти ще заложиш ли нещо, или ще бръмчолиш
03.03.2012 09:38
като муха наоколо?
Алекс, Старосел не я знаех. Ще се пазарим, де. :-))))))))))) Ама и уиски става.
цитирай
15. alexalexalex - 13. pantaleev
03.03.2012 09:39
да ти призная, това ще се окаже една от най-добрите ми безплатни (30-40 лева не са пари) инвестиции :)))

само ми е жал за безработните в Добрич - тези на какво ще са подложени през т месец март - ум да ти зайде :)))

цитирай
16. ka4ak - :)))
03.03.2012 09:40
56. анонимен - EХ , KA4AK !
04.04.2009 18:34
KОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА ИНТЕРВЮТО С МЕН ?
ЗА ДА МЕ ОТСТРАНЯТ ОТ БЛОГА ? Не си заслужава труда !Никога не са ме препикавали песове и кучки от управата на блога ! Поздрав и запомни ,че кръвта вода не става ,каквото и да ти казват от блог.бегето !
Правят го за манипулация на невежите !

57. ka4ak - @56
04.04.2009 20:07
Аз не се продавам!pegas08 ме помоли да се включа в кампанията цитирана в заглавието на поста,аз му пуснах моя пост ИМАЙ ЦЕЛ в неговия блог
в уречения час 19.00 и той ми се обади,че трябва да пусна пост в моя блог.под мотото на кампанията,тогава реших,тъй като пиша за наркотиците,да пусна нещо различно което да помогне за кампанията и пуснах края на нашия танц,защото смятам че в блога сме за да се радваме,шегуваме,закачаме,но и да говорим на сериозни теми.Смятам че нашия танц,най-добре илюстрира,че двама блогери на 4000км един от друг,които не се познават,могат да бъдат пример за отношенията в блога и че доброто ги обединява!
За това на прима виста,копирах края на нашия танц и го пуснах,като пост.Смятам че сме пример за подражаване и налагане добри отношения в блога!
цитирай
17. alexalexalex - 14. katana
03.03.2012 09:42
аз съм сериозен и отговорен бе :)
все ми е едно - дето се вика да направим абонамент - аз всеки месец ще купувам уиски, а Амбърите няма да си "усмихват деня" с менте-прочити :)

да ти кажа - сделката е готина, ама няма да я приемете.
какво е Амбър без да се блещи с измама на Първа - никому непознат халтурчик :)

ще трябва , дето се вика, хвалебствен постинг да ми посветят, че ги направих популярни :))

то байгън от такава популярност, ама като до друга не могат да се доберат :))))
цитирай
18. pantaleev - Савичка
03.03.2012 09:43
Ти си този който бръмочолиш и реплекираш хората по чуждите блогове. Вчера се изложи в официалният блог на админите, сега тук при Алекс. Разговарям приятелски с Алекс, щом не ти харесва това хващай гората. И за разлика от теб не съм взел блога толкова сериозно, че да се обзалагам с такива като теб.
цитирай
19. alexalexalex - 16. ka4ak
03.03.2012 09:44
продължавам да не разбирам.
не е ли по-лесно да обясниш с думи прости за какво иде реч, вместо да копи-пействаш парчета от неясни (поне за мен) спорове, размисли и страсти?
цитирай
20. анонимен - Намедвам се в милата ви дискусия. Алекс, в началото каза, че 3 дни без да сме на Първа
03.03.2012 09:45
alexalexalex написа:
честит и на теб :)
то е ясно, че са тук, даже ме четат - анонимно :)))

то нали затова им викам и Амбъри, вечни са :)))

само не схващам защо се самонаказват, какъв е този мазохизъм?
по-лесно ще е да си пускат постингите и да не се "помпат" - хич и няма да им обърна внимание :)

Ще ни депресира и ще ни доведе до тежки психически разтройства. Да намеря ли конкретния пасаж в творенията ти?
Аз наистина искам твърде много от хората. Да бъдат обективни. Не се получава нещо.
цитирай
21. alexalexalex - 18. pantaleev
03.03.2012 09:46
Катаната го раздава Матросов, ама си е като Шура Балагаов , току се провикне : Пак бият Паниковски! :)))

убеден съм, че няма да приемат абонамента :)))
а аз съм добра душа - готов съм за благото на нормалните да купувам по бутилка уиски на месец, честно :))))
цитирай
22. pantaleev - alexalexalex
03.03.2012 09:49
Имаш право, мен ме кефи как пали моторетката и се напъва, напъва.. напъва. Най-смешен е когато хаби енергия за чужди хора, и дори не подозира че те самите просто го използват. Но нека да води битки човека. Съвременни Дон Кихотовци бол ;)
цитирай
23. alexalexalex - 20. katana
03.03.2012 09:50
че да не съм излъгал?
тези 3 дни, дето "гола, девствена и възбудена" не се блещи на Първа няма как да не са допринесли до повишаване на оборота на фармацефтиката (от антидепресанти).

не бягай от баса, ей!
казали сте месец - месец ще е :)))

я виж колко е симпатична Първа днес - няма блещене, Геновевите и те нещо дадоха фира, човек направо да се замечтае :)))
цитирай
24. анонимен - Хлапчо, приеми, че не си ти човека, който ще ми казва какво да правя.
03.03.2012 09:52
pantaleev написа:
Ти си този който бръмочолиш и реплекираш хората по чуждите блогове. Вчера се изложи в официалният блог на админите, сега тук при Алекс. Разговарям приятелски с Алекс, щом не ти харесва това хващай гората. И за разлика от теб не съм взел блога толкова сериозно, че да се обзалагам с такива като теб.

Като не ти стиска да се обзаложиш, просто си трай там. Как да ти обясня с прости думи, че трудно приемам мнения от хлапета без житейски опит и най-вече, без необходимата теоретична подготовка. Да ме наричаш "Савичка" е признак на катастрофален дефицит на домашно възпитание. Някак си не можеш да вденеш, че само тук е допустимо /технологично/, на едно място да се съберат знаещи и можещи хора и недорасли хлапета.
цитирай
25. alexalexalex - 22. pantaleev
03.03.2012 09:53
според мен Амбърите ме четат, ама не смеят да коментират, защото ще им задам няколко въпроса и ще стане ясно (ако посмеят да отговорят де).
а Катаната е същински Шура - на мен поне ми е забавен, както виждаш диалозите ни са нормални :)))

И недей така с Дон Кихот, онзи е бил пич (поне от текста на Сервантес това схванах). Тук си иде реч за Матросов, с голи гърди на амбразурата.
Или за Гюро Михайлов де :)))
цитирай
26. alexalexalex - 24. katana
03.03.2012 09:55
малко повече демокрация де - всеки има право на мнение.

щото иначе кво - за "гола, девствена и възбудена" може, за хлапета - не може.

не е демократично, таковата :)))
цитирай
27. pantaleev - Измисли друго, че това вече се изтърка
03.03.2012 09:57
Сам си го каза вчера че си наивен Савичката. Намаш си представа колко се излагаш като ме наричаш "хлапе" и тем подобни. Продължавай, продължавай да правиш шоу.

П.П Как е "тайната" агентка Галина? Съвзема ли се?!? Всичко знам аз, хехе
цитирай
28. pantaleev - Алекс
03.03.2012 10:00
Катана ми се нерви понеже си мисли че разговаря с някакво хлапе в мое лице. Голям майтап. Яко го манипулират разни хора, хехех гледай колко е напрегнат. Воюва човека за чест и слава, кой той - големият столичен бохем ходещ по изложби. Смех :D
цитирай
29. анонимен - Ех, ще трябва да прочета пак Илф И Петров. Не ми харесват, бе!
03.03.2012 10:02
alexalexalex написа:
Катаната го раздава Матросов, ама си е като Шура Балагаов , току се провикне : Пак бият Паниковски! :)))

убеден съм, че няма да приемат абонамента :)))
а аз съм добра душа - готов съм за благото на нормалните да купувам по бутилка уиски на месец, честно :))))

А не, няма! Без такива. Ако ще е облог, ще е експоненциално нарастващ.
Всъщност с какво толкова ти е допаднало едно литературно произведение осмиващо НЕП-а? На мен ми допаднаха едни други пасажи. Примерно Васюки, като световен център на шахмата. Толкова е показателно за едни тукашни манталитети.
цитирай
30. alexalexalex - 28. pantaleev
03.03.2012 10:05
избрал си е позиция и си я защитава :)
според мен е избрал неправилна позиция, ама кой съм аз, че да дадам акъл.

странно ми е защо , обаче, бяга от основния въпрос - помпат ли се Амбърите или народецът с настървение чете за "гола , девствена и възбудена" и до полуда зяпа аматьорски снимки?

на този въпрос, обаче, отговор не виждам, а питам за хиляден път.
това, което получавам като отговор е - да, ама и Полигор се помпа :)))

егати и битката дето се разгоря де :)

ако някой ми докаже, че хората наистина четат толкова пъти халтура ще се замисля дали въобще да влизам в страници, написани на български :)

все още вярвам в здравия разум у населението по тези географски ширини :))))
цитирай
31. анонимен - Мнение може, съвети не може.
03.03.2012 10:06
alexalexalex написа:
малко повече демокрация де - всеки има право на мнение.

щото иначе кво - за "гола, девствена и възбудена" може, за хлапета - не може.

не е демократично, таковата :)))

Апропо, нали усещаш, че и с тебе си правя експеримент? :-)))))
Защо не ме наречеш "Помпаджия"? :-))))) Ех, това чесане на егото ви ще ме умори от смях. В интерес на иститата и аз те чета анонимно. Мързи ме да влизам, но коментирам винаги от свое име.
цитирай
32. alexalexalex - 29. katana
03.03.2012 10:08
Остап е един от най-големите литературни герой на всички времена.
и текстовете не Илф и Петров (особено двата романа) не осмиват НЕП-а, ама хич.
става дума за съвсем различни неща.

напъни се и прочети "Златния телец" - ще видиш, че всеки от Амбърите си има първообраз, че даже и ти, в ролята ти на Шура.
Особено в главата "Омир, Милтън и Паниковски". Там най-вече :)))
цитирай
33. pantaleev - alexalexalex
03.03.2012 10:10
Е Полигор е трън в очите на Катана и на още двама трима. Понеже е срещу тях. Там важи Сталинския принцип в тяхната глупа. За това само аз, Рустам и Полигор сме им виновни и от време на време Кушел.
Най странното е обаче че Катана мрази Полигор защото бил разкрил на блога някаква мръсна афера между мъж и жена- някакви поети знам ли. Този човек не се ядосва ако обиждаш него, а само като нападаш някакви негови вируталти приятели.
Отговор не очаквай, само старата песен колко е лош Полигор и всички които не харесват Амбъри. И ти вече си от лошите, до колкото виждам :)
цитирай
34. alexalexalex - 31. katana
03.03.2012 10:10
аз моето его си го помпам извън нета.
при това всеки ден и много :)))

а другите Амбъри ме четат, ама не смеят да коментират (еле откак забраних уж анонимните).

що ги е страх, не разбирам.
напоследък съм един добър и мил, сам не мога да се позная :)
цитирай
35. alexalexalex - 33. pantaleev
03.03.2012 10:13
от клюки и интриги не се интересувам - ни в живота, ни в нета.

да се мразят, лошо няма.
да се карат - пак няма.

ама да не малтретират безработните в Добрич, че е грозно и пошло :)))

и аз с Кушела и с Митко Кризата се дърлям, ама е на ниво - без доноси, без анонимност. Това е разликата.
цитирай
36. анонимен - Мога ли да отговоря просто на въпросът ти? Не знам дали се помпат изкуствено
03.03.2012 10:14
alexalexalex написа:
избрал си е позиция и си я защитава :)
според мен е избрал неправилна позиция, ама кой съм аз, че да дадам акъл.

странно ми е защо , обаче, бяга от основния въпрос - помпат ли се Амбърите или народецът с настървение чете за "гола , девствена и възбудена" и до полуда зяпа аматьорски снимки?

на този въпрос, обаче, отговор не виждам, а питам за хиляден път.
това, което получавам като отговор е - да, ама и Полигор се помпа :)))

егати и битката дето се разгоря де :)

ако някой ми докаже, че хората наистина четат толкова пъти халтура ще се замисля дали въобще да влизам в страници, написани на български :)

все още вярвам в здравия разум у населението по тези географски ширини :))))

чрез хиперлинкове от други сайтове. За мен помпането е когато сам си се коментираш. За мен номерът "селска пръчка" е,когато от един или няколко свои профила попържаш едни, а от други свои профили си се самокоментираш и самохвалиш. Още по-селски пръчковиден номер е, когато и отричаш, че този или онзи си ти. Ей това са номерата, които виждам и ДОКАЗВАМ.
цитирай
37. alexalexalex - модераторите!
03.03.2012 10:16
постинг с 35 коментара "падна" от най-коментирани за сметка на такъв с 10 коментара:)))

велики сте, вЕрвайте.

доносите ли заработиха? не видях да има функциониращо бутонче "пусни донос сега" :))))
цитирай
38. alexalexalex - 36. katana
03.03.2012 10:18
голям човек си, можеш да направиш копи-пейст:)
копни два реда от Паниковски и ги пусни в Гугъл и стой та гледай :))

аз имам 1 профил, не се коментирам сам, не отричам нищо.

за никой друг не нося отговорност, така де :)

бе си спомням да съм осиновявал някого напоследък :)))))
цитирай
39. анонимен - Е, не съм ги чел от много отдавна. Лично аз предпочитам Хашек, Измирлиев и други.
03.03.2012 10:19
alexalexalex написа:
Остап е един от най-големите литературни герой на всички времена.
и текстовете не Илф и Петров (особено двата романа) не осмиват НЕП-а, ама хич.
става дума за съвсем различни неща.

напъни се и прочети "Златния телец" - ще видиш, че всеки от Амбърите си има първообраз, че даже и ти, в ролята ти на Шура.
Особено в главата "Омир, Милтън и Паниковски". Там най-вече :)))

Култовата фраза "Най-голяма гюрултия вдигаше един калдаръмъджия, който беше заложил само три крони" си я обичам. Ще се сетиш ли от къде е?
цитирай
40. анонимен - Имам ги, бе. В библиотеката са ми. Ама не ми се четат. Казах ти, ще препрочета Хашек още 100 пъти,
03.03.2012 10:25
alexalexalex написа:
голям човек си, можеш да направиш копи-пейст:)
копни два реда от Паниковски и ги пусни в Гугъл и стой та гледай :))

аз имам 1 профил, не се коментирам сам, не отричам нищо.

за никой друг не нося отговорност, така де :)

бе си спомням да съм осиновявал някого напоследък :)))))

но не и Илф и Петров. Приемам хуморът им за твърде соцреалистичен и не са ми интересни. Твен, чета. Нушич чета /препрочитам/. Войнович чета. Сега чета за втори път Дзвера.
цитирай
41. анонимен - На първа си, не страдай! :-)))) Много не страдай! :-)))))))))))))
03.03.2012 10:55
alexalexalex написа:
постинг с 35 коментара "падна" от най-коментирани за сметка на такъв с 10 коментара:)))

велики сте, вЕрвайте.

доносите ли заработиха? не видях да има функциониращо бутонче "пусни донос сега" :))))

цитирай
42. анонимен - Доносите действат.
03.03.2012 11:44
След посещение в блога ми единият медал ми е отнет и постингът ми свален от първа страница.Ето посетителят.
Какво да се очква от написал това и разкъсван от безкрайната си омраза към мен, която е замърсила сайта с безброй псувни по мен?
137. katana - Виж сега, Полигоре. Говоря съвсем сериозно.
12.02 20:19
Чети внимателно и записвай. Да, аз съм информирал администрацията на сайта за твоите психиатрични отклонения. Не отричам, че съм един от хората, които са предупредили администрацията на Блог.бг за евентуални проблеми, които ти би им причинил. Аргументирал съм се с факти, които съм им предоставил. Освен това съм заявил готовността си да потвърдя тезата си като официален свидетел, ако някой заведе дело срещу тях. Мога да потвърдя казаното в официалната си кореспонденция с администрацията на Блог.бг. Очевидно са проверили предоставените факти и ти е наложен бан.
Пак чети внимателно. Не си единствения слаб поет. Но си един от малкото хора с педофилски и некрофилски наклонности, които показваш явно.
Информирал съм ги за причините, за които си изгонен от сайтове и форуми със съответните линкове към тях.
Това е. Аз съм информиран от администрацията на Блог.бг, че и други блогъри са отправили същите предупреждения, но не споменаха кои.
Продължавам да твърдя, че ти си опасен за хора с лабилни психики.

10:27 - katana
10:26 - katana

Добре че от омраза не се мре, иначе тоя да е умрял 1000 пъти.
Показва и го тук.
А ето и 61. babaelenica - Здравейте момчета!
13.02 21:40
Напоследък рядко влизам в блог.бг, но винаги когато надникна, срещам три в едно – идиотия, простотия и злоба.
Аз също не се числя към никоя групировка, но вродното ми чувство за справедливост, не може да бъде пренебрегнато.
За да стане ясно на всички, кой е първопричината за изтриванто на полигоровия блог, ще цитирам изказване на катана в собствения му постинг от вчера.

“137. katana - Виж сега, Полигоре. Говоря съвсем сериозно.
12.02 20:19
Чети внимателно и записвай. Да, аз съм информирал администрацията на сайта за твоите психиатрични отклонения. Не отричам, че съм един от хората, които са предупредили администрацията на Блог.бг за евентуални проблеми, които ти би им причинил. Аргументирал съм се с факти, които съм им предоставил. Освен това съм заявил готовността си да потвърдя тезата си като официален свидетел, ако някой заведе дело срещу тях. Мога да потвърдя казаното в официалната си кореспонденция с администрацията на Блог.бг. Очевидно са проверили предоставените факти и ти е наложен бан.
Пак чети внимателно. Не си единствения слаб поет. Но си един от малкото хора с педофилски и некрофилски наклонности, които показваш явно.
Информирал съм ги за причините, за които си изгонен от сайтове и форуми със съответните линкове към тях.
Това е. Аз съм информиран от администрацията на Блог.бг, че и други блогъри са отправили същите предупреждения, но не споменаха кои.
Продължавам да твърдя, че ти си опасен за хора с лабилни психики.”

Понеже съм чела блога на полигор, заявявам, че в него няма никакви заядливи постинги, никакви нападки, с които блести Първа страница, а само стихове. Стихове, дами и господа!
Е, питам аз, с какво някакви стихове, могат да раздразнят модераторите на блог.бг, че да пристъпят към изтриването на целия блог????????????????????????
Допустимо ли е един блогър да нарочва друг в психически отклонения? Да не е доктор? И да е снел виртуална анамнеза?

Доктор е по теория и практика на омразата.
цитирай
43. анонимен - Впрочем дали посоченият няма връзка и с това,
03.03.2012 11:52
че не мога да използвам компютъра си, за което многократно съм информирал модераторите?
Без да имам бан, не мога да ползвам компютъра си.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Здравейте
Постингът не беше публикуван, защото сте баннати

Вече две седмици се появява това в акаунта ми и въпреки че пиша няколко пъти, все още проблемът не е отстранен, не мога и да коментирам. Моля ви да оттраните проблема.
С уважение - полигор

Изпратено: 24.02 13:34 От: poligor

Налага се да използвам други компютри, а не моя собствен.
цитирай
44. lidislidis - Добър ден на всички и на България! Честит ви Национален Празник, българи!
03.03.2012 11:57
Забравете войните и тези смешни интернет показности! Живота е извън нета и е красив!
Не разбирам защо ка4ак размахва коментарите ми от преди 4 години, като и сега мога да ви го кажа ,че нета и специално блога не е нито арена, нито сцена за борби и селски вечеринки с хитрости и домогвания за" слава". За разлика от преди сега в блога е плачевно положението, смешно с открита агресия и прости номерца на тарикати...
и тарикатки да изпъкват . Ама много смешно и плачевно е от страни стратегията им!
Не са ли наясно, че нета е за всички, макар блога да е частен, то е грозно и брутално тоталитаризма в него. Вместо катана и алли и групата им да създават неприятности на съблогерите с непочтенни средства за да изпъкват техните хора, то по добре собственика да измени статута на блога и ясно подчертае , че е за определени хора...
за да не се налага нетен тормоз от групировки и модерация върху потребители.
Толкова ли е трудно без скандали и грубости, катана, алли?
Разсъжденията на алексалекс са прави относно обстановката тук.
В управата на блога има много трески за дялане. Господин Здравко е супер интелигентен и разбран човек, но изглежда никой не го слуша!
Пак подчертавам групата на амбърите да спре с простотиите си и обидните си действия и коментари в блога!!!
Поздрави на всички и весело празнуване на 3 март!
цитирай
45. анонимен - А сега по темата.
03.03.2012 12:01
Безкрайно смешно и жалко е, когато някакъв се самооблащава за адвокат на Амбърите, крещи гръмогласно навсякъде в тяхна защита и превръща тая територия в махленски пазар.
Не толкова Амбърите, колкото тоя вживял се в ролята на Върховната Справедливост
опорочава всичко тук.
Защото омразата избива във всяка негова дума.
И крои отсега новите си прояви след 1 април, за да осмисля омразата живота му.
цитирай
46. lidislidis - От една страна амбърите, от друга страна ти и леките пУетеси трябва да престанете
03.03.2012 12:17
poligor написа:
Безкрайно смешно и жалко е, когато някакъв се самооблащава за адвокат на Амбърите, крещи гръмогласно навсякъде в тяхна защита и превръща тая територия в махленски пазар.
Не толкова Амбърите, колкото тоя вживял се в ролята на Върховната Справедливост
опорочава всичко тук.
Защото омразата избива във всяка негова дума.
И крои отсега новите си прояви след 1 април, за да осмисля омразата живота му.


Да не се натрапвате с наглост и номерца на читателите. И ти си същия! Що не разбереш, че тук е място за всички и не търсиш връзки за да висиш на 1 стр.???
Що не си помислиш, че стана банално безвкусицата и коментарите които съпътстват постингите ти и се налагат с измама на 1 всеки ден, като отнемат възможността да видим нещо различно и постигнато честно в блога! Не те оправдавам! Същия си и ти!
цитирай
47. анонимен - Лидис,
03.03.2012 12:27
не ставай смешна, тая проклета ревност ти изпива ума.
Жените, които ме коментират, са много добри авторки, а не са от Бюрото по труда в Добрич, а твърденията за помпане при мен са нелепи. Погледни колко много блогъри има с повече прочити от мен - те всички ли се помпят, скъпа?
Един обсебен от мен, който търси мои профили и в хладилника си, нарочва и хлорис и поничка за мои профили в лудостта си.
Ясно е кои са Амбърите, не ме слагай при тях, и не псувай повече по Алби.
Честит празник и не се гневи без причина!
цитирай
48. анонимен - :-)))))))))))))) Да ти е честита първата многострадална геновеа
03.03.2012 12:38
Видя ли, че си обект на интерес /анонимен/ от соловата партия в хора? :-))))))))))))
цитирай
49. анонимен - Ами, смей се, бе Полигоре. Аз ли да ти казвам на какво да се смееш? Пък и не е нужно да
03.03.2012 12:47
poligor написа:
Безкрайно смешно и жалко е, когато някакъв се самооблащава за адвокат на Амбърите, крещи гръмогласно навсякъде в тяхна защита и превръща тая територия в махленски пазар.
Не толкова Амбърите, колкото тоя вживял се в ролята на Върховната Справедливост
опорочава всичко тук.
Защото омразата избива във всяка негова дума.
И крои отсега новите си прояви след 1 април, за да осмисля омразата живота му.

Доказваш за сетен път, колко те бива в доносите. Знаем си те.
цитирай
50. анонимен - Лидееееееееее, това е за тебе!
03.03.2012 12:49
Поздравче! Алекс, чуй го и ти. Тази песен са пели финландците по нашите земи през 1877-1978 г. http://vbox7.com/play:37dd97d7
цитирай
51. анонимен - Адвокатът на Амбърите цъфна.
03.03.2012 12:49
Алекс, изглежда, милият не разбира на български колко е смешно амбърите да не обелват дума, а да гледат сеир как той, разподскачан, ги брани с голи гърди в ново издание на Блог брадър шоу, освен да помолим Лидис да му го каже на фински?
цитирай
52. lidislidis - Не влагам никаква ревност
03.03.2012 12:51
poligor написа:
не ставай смешна, тая проклета ревност ти изпива ума.
Жените, които ме коментират, са много добри авторки, а не са от Бюрото по труда в Добрич, а твърденията за помпане при мен са нелепи. Погледни колко много блогъри има с повече прочити от мен - те всички ли се помпят, скъпа?
Един обсебен от мен, който търси мои профили и в хладилника си, нарочва и хлорис и поничка за мои профили в лудостта си.
Ясно е кои са Амбърите, не ме слагай при тях, и не псувай повече по Алби.
Честит празник и не се гневи без причина!


Нито интимна, нито професионална, нито художествена!:)
Не заблуждавай себе си и блогерите.
Относно "твоята" Алби - НЕ Е НА НИВОТО МИ колкото и да се старае със селски номерца и неуравновесеност да ме оплюе, не върви...а само се излага още повече с действията си да хленчи и едновременно да краде и разваля мои материали, за да блесне с това и с връзките си с модерацията на блога. Приеми, че нито тя, нито ти и никовете ти ме интересувате и не се старайте в интригата срещу мен.Не се отърквайте у мен... Различни сме и като хора и като блогери.
цитирай
53. анонимен - Доноси ли? Ами че от собствените ти думи, които цитирам, личи кой е по доносите.
03.03.2012 12:54
katana написа:
poligor написа:
Безкрайно смешно и жалко е, когато някакъв се самооблащава за адвокат на Амбърите, крещи гръмогласно навсякъде в тяхна защита и превръща тая територия в махленски пазар.
Не толкова Амбърите, колкото тоя вживял се в ролята на Върховната Справедливост
опорочава всичко тук.
Защото омразата избива във всяка негова дума.
И крои отсега новите си прояви след 1 април, за да осмисля омразата живота му.

Доказваш за сетен път, колко те бива в доносите. Знаем си те.


Самопризнания се наричат това. И как така ми свалиха медала 10 минути след като си влизал?
Не си ми в категорията. Както забелязваш, не ти обръщам внимание.
Аз пиша стихове и хората с удоволствие ги четат.
А първа наистина е прекрасна без поредните тревички и мушички в действителен размер.
Хайде, чао, ще пусна стих, а ти зорко следи кой ме коментира и кой ме помпа.
Кой каквото може.
цитирай
54. lidislidis - Аз имам също постинг и собствено видеоклипче за финските герои
03.03.2012 12:54
katana написа:
Поздравче! Алекс, чуй го и ти. Тази песен са пели финландците по нашите земи през 1877-1978 г. http://vbox7.com/play:37dd97d7

НО НЕ БЕШЕ ДОПУСНАТО ДА СЕ ВИДИ ОТ СЪБЛОГЕРИТЕ! МОЯТ БЛОГ Е БАЗА ЗА КРАЖБИ НА МАТЕРИАЛИ И ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ !:( ЗА ДА ИЗПЪКВАТ БЛИЗКИТЕ НА МОДЕРАЦИЯТА С КРАДЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ ОТ НЕГО!СЛЕД КАТО МЕ "УЧИТЕ" НА ФОТОГРАФИЯ, СЕГА И НА ФИНСКИ ЕЗИК И ИСТОРИЯ , ЛИ??????

http://www.youtube.com/watch?v=l6N90lOFKk4&feature=player_embedded
цитирай
55. анонимен - Лидис,
03.03.2012 13:01
Алби не е в блога. Спираме тая тема и кавгите на дребно.
Темата е достатъчно сериозна - един разподскачал се идеолог и апологет на кича, бездарието и долните страсти превръща сайта в арена на личната си омраза към мен и още няколко, правейки го по ЧУдовищно инфантилен начин.
Няма да враждувам с теб по никакъв повод.
цитирай
56. анонимен - Лидее, метни ми превода на песента на лични, моля!
03.03.2012 13:13
lidislidis написа:
katana написа:
Поздравче! Алекс, чуй го и ти. Тази песен са пели финландците по нашите земи през 1877-1978 г. http://vbox7.com/play:37dd97d7

НО НЕ БЕШЕ ДОПУСНАТО ДА СЕ ВИДИ ОТ СЪБЛОГЕРИТЕ! МОЯТ БЛОГ Е БАЗА ЗА КРАЖБИ НА МАТЕРИАЛИ И ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ !:( ЗА ДА ИЗПЪКВАТ БЛИЗКИТЕ НА МОДЕРАЦИЯТА С КРАДЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ ОТ НЕГО!СЛЕД КАТО МЕ "УЧИТЕ" НА ФОТОГРАФИЯ, СЕГА И НА ФИНСКИ ЕЗИК И ИСТОРИЯ , ЛИ??????

http://www.youtube.com/watch?v=l6N90lOFKk4&feature=player_embedded

цитирай
57. анонимен - От директора на Бюрото по труда в Добрич
03.03.2012 13:24
До Блог.бГ

Уважаеми господа, моля изпратете ни и линкове на всички постинги на потребителите Катана и Йотова. Всички наши клиенти ще бъдат във възторг от тая ваша постъпка. Практиката показа, че всички наши клиенти и семействата им са изчели с невиждан досега интерес постингиге на един ваш потребител с невероятен талант.
Очакваме с нетърпение линковете ви.

Бюро по труда - Добрич

П.С. Всички областни дирекции на Бюрото по труда молят за същото Администрацията.
цитирай
58. lidislidis - до катана и амбърите- един заслужен поздрав
03.03.2012 13:25
Nazi parodi

http://www.youtube.com/watch?v=x_1vX-8uUUk&skipcontrinter=1
цитирай
59. анонимен - Алекс, любимата ти многострадална Геновева и понастоящем амбър и 8/2
03.03.2012 13:30
е като дизелов мотор. Само го бутни леко и ще ти кюфка цял ден. :-))))))))))))
цитирай
60. alexalexalex - полигоре
03.03.2012 13:36
това, че не харесваш и ти Амбърите не ни прави съдружници по неволя.

да ме прощаваш, но поезията ти е на същото читалищно ниво като на Висисуалий, а аз от поезия разбирам и то много.
със сигурност е по-добра от писаниците на Паниковски, но той е еталон за бездарие и неграмотност, така че това не е похвала.

това, че с Катана си пускате доноси е еднакво недостойно, според мен.

поздрави
цитирай
61. alexalexalex - катана
03.03.2012 13:39
само като вметка - на цялата тая дандания с 60 коментара и постингът не може да събере и 500 прочита.

а с безработните от Добрич "гола, девствена и възбудена" прави по 1 000 на час.

ти смятай :)))
цитирай
62. анонимен - Ще ми помогнеш ли? Не се справих с линк от Бюрото по труда в Добрич към блог.бг.
03.03.2012 13:54
alexalexalex написа:
само като вметка - на цялата тая дандания с 60 коментара и постингът не може да събере и 500 прочита.
а с безработните от Добрич "гола, девствена и възбудена" прави по 1 000 на час.
ти смятай :)))

Бъди така любезен и го покажи. А уж ме бива в търсенето. Ти пък, ще пускам доноси за тоя. Не го ли виждаш що за шаран е. Е, най-малкото 20 пъти съм го показвал, че е гъпа Геновева, от която и посредствен амбър не се получава.
цитирай
63. alexalexalex - катана
03.03.2012 13:58
гнуслив съм - в блога на Паниковски не влизам.
значи, влизаш, грабваш кой да е постинг и копваш първите три изречения в Гугъл.

чакам резултата.

аз съм го пробвал като е бил на Първа и съм се шашкал :)
цитирай
64. анонимен - Ама аз не съм от космическа величина бе, джанъм, и за мен не крещят Божествен си, Чу!
03.03.2012 14:00
alexalexalex написа:
това, че не харесваш и ти Амбърите не ни прави съдружници по неволя.

да ме прощаваш, но поезията ти е на същото читалищно ниво като на Висисуалий, а аз от поезия разбирам и то много.
със сигурност е по-добра от писаниците на Паниковски, но той е еталон за бездарие и неграмотност, така че това не е похвала.

това, че с Катана си пускате доноси е еднакво недостойно, според мен.

поздрави


Някъде да твърдя, че съм велик? Аз критикувам не поезията на Висисуалий, а превръщането му в Азис благодарение и на адвоката на Амбърите, който го рекламираше тук като на селски пазар.
И чакай малко - аз документирам със самопризнания едни доноси, ти можеш ли да представиш мои, или говориш наизуст?

Това какво е, ако не долна, гнусна клевета?
"Да, аз съм информирал администрацията на сайта за твоите психиатрични отклонения. Не отричам, че съм един от хората, които са предупредили администрацията на Блог.бг за евентуални проблеми, които ти би им причинил"
Вонииииии...
цитирай
65. alexalexalex - полигоре
03.03.2012 14:16
абе спомням си как се клепахте, да ме прощаваш :)))
цитирай
66. rustam - Хей, Алекс
03.03.2012 14:18
хубаво е, че си пробвал при Паниковски да намираш откъде е гепал.
Само че, защо не опиташ да пробваш при твоето приятелче Савата?
Аз, например, съм го правил и съм го хващал многократно как гепа чужди текстове и ги пробутва за свои. Беше преписал книгата на професор Димитър Свиленов и беше я курдисал в 8-10 постинга. А и когато съм го хващал да пуска копираното от Уикипедия пак като свое, отговаря, че то затова било пуснато там, та да може всеки да го копира.

Или викаш, като е приятелче може да гепа, ама като е Паниковски, не може?
цитирай
67. alexalexalex - рустам
03.03.2012 14:26
пробвах при Паниковски къде пуска хиперлинкове.
и се оказа,че за "гола, девствена и въбудена" знаят даже безработните в Добрич :)))

а Катана не го следя дали и откъде копи-пейства.
не съм му адвокат -да се оправя.
мен, ако ме хванеш в копи-пейст, кажи ми :)))
цитирай
68. анонимен - Ето как беше пуснал един постинг катана за свой, по повод коментара на Рустам.
03.03.2012 14:27
http://toshiba.blog.bg/izkustvo/2011/10/23/pak-plagiatstvo.840463

Алекс, никого не съм клепал, не се мъчи да търсиш под вола теле, нито ти се правя на приятел като оня, нито имам нещо общо с теб освен еднаквата ни позиция. Намесването ми по идиотския начин , че и аз се помпам, в темата за амбърите е само прашинка от лавината псувни по мен.
Отговори, впрочем, какво е онова, което ти цитирах - да кажеш, че някой има отклонения и че е педофил?
Такова долно поведение нормално ли е в един сайт?
Как би нарекъл такъв?
цитирай
69. rustam - Добре, Алекс,
03.03.2012 15:04
ти казваш "хванах бас" с катана.
Басът е вид джентълменско споразумение. Навярно имаш причини да смяташ, че Савата ще държи на това.
Само че, всъщност кой е залогът на твоя бас?
Не е ли онази буля радиоточка с мислене на партийна секретарка, дето беше публикувала публичния донос "Кой сте Вие Алекалакс?"
Или комунистическия номенкратурчик председателя Чу?
Ми това са хора при които тези работи не вървят. Не мислиш ли?
цитирай
70. alexalexalex - полигоре
03.03.2012 15:27
бих го нарекъл простотия от всякакъв вид.
цитирай
71. alexalexalex - рустам
03.03.2012 15:31
аз баш на Висисуалий и на Варвара доверие нямам.
еле на Варвара, дето доносничи с пълна сила :)))

аз, ако загубя, ще дам бутилка, под това можеш да се подпишеш с две ръце.
за Амбърите - не знам :)
цитирай
72. lidislidis - до катана и всички
03.03.2012 16:18
Превода е в блога ми. За първи път български превод на този марш...На кого ще припишеш превода от амбърите? а блогът ми ще спирате заедно с тях и модерация, за да не се види първоизточника??

Моля всички съблогери и модерация на блога постингът ми да бъде днес на 1 стр, тъй като е с актуални и авторски материали и труд, а не да се използва за КРАЖБИ!
Тази молба не я правя за себе си да се слава, а в чест на загиналите войни за свободата ни!
цитирай
73. анонимен - Драги, Трубадуре Тошибест Полинекадърний приемаш ли един облог? Ама този път,
03.03.2012 16:21
68. poligor - Ето как беше пуснал един постинг катана за свой, по повод коментара на Рустам.
poligor написа:
http://toshiba.blog.bg/izkustvo/2011/10/23/pak-plagiatstvo.840463

Алекс, никого не съм клепал, не се мъчи да търсиш под вола теле, нито ти се правя на приятел като оня, нито имам нещо общо с теб освен еднаквата ни позиция. Намесването ми по идиотския начин , че и аз се помпам, в темата за амбърите е само прашинка от лавината псувни по мен.
Отговори, впрочем, какво е онова, което ти цитирах - да кажеш, че някой има отклонения и че е педофил?
Такова долно поведение нормално ли е в един сайт?
Как би нарекъл такъв?

обологът е изтриване на акаунти тук? Обзалагам се, с Рустам и Полигорите, че не съм плагиатствал. Точно това, което твърдят, че съм направил и точно този пост, който твърдят че съм публикувал без да искам разрешение на автора. Облогът е изтриване на профилите за година. :-)))))))))))
Готови ли сте, дизелчета?
цитирай
74. анонимен - О, хайде стига! По съвсем друг начин попаднах на марша във Ви бокса. А за превода, благодаря.
03.03.2012 16:33
lidislidis написа:
Превода е в блога ми. За първи път български превод на този марш...На кого ще припишеш превода от амбърите? а блогът ми ще спирате заедно с тях и модерация, за да не се види първоизточника??

Моля всички съблогери и модерация на блога постингът ми да бъде днес на 1 стр, тъй като е с актуални и авторски материали и труд, а не да се използва за КРАЖБИ!
Тази молба не я правя за себе си да се слава, а в чест на загиналите войни за свободата ни!

цитирай
75. анонимен - Все пак някой ще даде ли линк от Добричкото бюро по труда или ще се дрънкат празни приказки?
03.03.2012 16:46
Нали знаете, че държа на фактологията, включително пазя написаните от Полигора отрицания, че не е Тошиба, Херувим, Срив, Трубадур и прочее?
Чакам да разбера приемате ли облога, драги изметчета. Пардон, дизелчета. :-))))
Старшина Цъгов не го прие и тогава, но пак ще опитам. :-))))))) Тогава предложих пари, мисля. Сега е по американски, заличаваме акаунтите си за година.
цитирай
76. alexalexalex - katana
03.03.2012 16:51
ще се наложи да ми повярваш, лично го проверих.

абе я копни нещо от Паниковски, беше за ветринари, гугъла пази кешове. имаше линк от бюрото по труда в Добрич, 1000 % съм сигурен, чак такава простотия не мога да си измисля.

ама не ме карай да му влизам в блога, гнуслив съм ти казах :)

цитирай
77. becksss - Аз пък така и не разбрах за какво точно е този бас.
03.03.2012 16:54
Но явно, който и да го спечели, ще падни пиенье и яденье. :))))

Донякъде разбирам обсесията на Алекс по Амбърите - изкуственото помпане на прочити, гласуването и т.н. наистина е доста неприятно, но има и още нещо. Сега разбрах, че ставало дума за 5 (пет) души.
Да бе!
А аз съм Исус Христос.
Де да бяха проблем само тези 5 (пет) души, Алекс. Де да бяха само те!
Ама не са.
Неслучайно в последния си постинг се опитах да открия разликите. Ами... Не успях. Защото, освен отсъствието на въпросните 5 (пет) Амбъра от Първа, сега тя е заета от едни други Амбъри. Те може и да не се помпат изкуствено от двеста профила, но съдържанието на постингите им е по-зле и от болен от проказа в последен стадий.
И ти, Алекс, не можеш да го отречеш това. Никой не може да го отрече.
Да, вярно е - тук не е литературен сайт, та да киснат на Първа само поети и писатели и да си мерят... литературните достойнства, но не мисля също и, че това е сайт на инфантилни, неграмотни и потресаващо скучни хора. Или, поне идеята на сайта не е такава - искрено се надявам да е така. В противен случай, ако това ще са Амбърите на блог бе ге-то, благодаря, ама без мене. На мен лично не ми се четат сто теми за баба Марта, двеста теми за Уитни Хюстън, и триста теми за Трети март.
Вярно е, че всеки е свободен да пише каквото си иска, ама... Прекалено е някак.
Та, такива ми ти работи, драги съблогъри.
цитирай
78. анонимен - Криво ляво с нашия спор те залостих на Първа. :-)))))
03.03.2012 17:26
Наречи ме помпач, де. Сега, сериозно. Аз съм свикнал да се убеждавам сам. Мисля, че ако човек трябва да има позиция, трябва сам да я заеме. Рових в сайта на Добричкото бюро, включително и в прес съобженията. Пуснах и в сайтовата им търсачка търсене по ключова дума. Нищо не показа. Твърде възможно е да не съм проверил всички варианти. Така че,/в любимите ти Илф И Петров среща ли се фразата "доверяй но проверяй"?
Защо го правя, ще кажеш? Защото веднъж бях свидетел на опит за обвинение в плагиатство от същая тоя Полигор. Точно в рамките на 20 минути открих, намерих и доказах, че точно обвиняващия в плагиатство е изкопирала цели пасажи от други автори и ги е съединила. И знаеш ли защо си направих труда? Защото съм държал книжното оригиналче в ръце. Светът е малък, Алекс. Пък и аз познавам много хора. Значи, аз не очаквам, че Многополигорът и Рустам ще се обзаложат с мен на изтриване на акаунти. Това са хора без чест и са лъжци от женски тип. Клюкарки, демек. Ще изчакам малко, въпреки че са прочели предложението ми. После /с твое разрешение, разбира се/ ще ги оборя с факт, че не съм плагиат. А те да си берат срама, въпреки, че тия и срам са несъвместими.
цитирай
79. alexalexalex - 77. becksss
03.03.2012 17:57
Цялата история започна, когато се възмутих от тъпите манипулации, с които се пълни Първа - селски измами, коментари като "ти ми усмихна деня" и т.н.
Нарекох този приом "Вечната Амбър" :))))

Познай защо, ама Катана застана като матросов и каза, че поимено Амбърите са Паниковски, мадам Грицацуева, Висисуалий Лоханкин и Варвара (Катана остана като Шура Балаганов). Пиша така, че ще ме "докладват" немедлено - веднъж вече, чрез поредица от доноси ми изтриха един блог.
Що се разпознаха като Вечни Амбъри - повече от ясно - денонощно се натискат да се пулят на Първа :)))

Хич не съм казал, че са само тези, ама баш те първи вдигнаха ръка и казаха : Пу за мене :))

Сега за баса - с цел да ме убедят, че на Вечните Амбъри целта им не е да се блещят денонощно на Първа , Катана ме предизвика и сложих едно шише Бушмилс, че цял март нямало да пишат в блога :)))

Това е спора. И баса.
Относно еднотемието и дребнотемието - бъди демократ бе :) Всеки да пише каквото и колкото може. И ако си има читатели - да виси , където иска :)

Но на всеки 3 часа да пускаш за "гола, девствена и възбудена" и да се блещтиш денонощно с 3 коментара и 5 000 прочита на час - хайде стига, досадно е :)))
цитирай
80. alexalexalex - катана)))
03.03.2012 17:59
ще се наложи да ми вярваш само :)))

изтрил го е бе, линка го е изтрил. малииии!!!!

знаех си аз, че Паниковски ми е фен и ме чете, ама не знаех, че ще ме послуша :)

безработните от Добрич - немедлено да почерпите бе, ей, не се стискайте, че ви спасих от халтурата.
цитирай
81. анонимен - Интересното е, че и кеша не намерих, ама нейсе. Ще се наложи да ти вЕрвам.
03.03.2012 18:18
alexalexalex написа:
ще се наложи да ми вярваш само :)))

изтрил го е бе, линка го е изтрил. малииии!!!!
знаех си аз, че Паниковски ми е фен и ме чете, ама не знаех, че ще ме послуша :)
безработните от Добрич - немедлено да почерпите бе, ей, не се стискайте, че ви спасих от халтурата.

Аз съм един твърде вярващ човек. Особено вярвам на определени хора, които ме карат да звъня на точно време, добър ден като кажат. Имам и още аргументи, но, как да ти кажа. Ще изчакам тия двамцата, ще ли приемат облога.
Хайде и да уточним. Първоначалната ти теза беше, че и три дни няма да издържат, без да са на първа. Ех, що ме караш да се ровя и копирам. Даже и диагноза сложи. Предложението за 1 месец и детайлите по облога дойде от мене. :-)))) Така ли е?
Жалко, че Тошибестия Полинекадърен няма да си изтрие десетките акаунти и хиперлинкове към блога си. Въпреки, че го уловиха в крадене на идеи и плагиатстване. И какво от това? Пак са си тука, пак мошеничестват на дребно и пак са Многострадални геновеви, но вече със статут на Амбъри. Че има наглостта и да ме обвинява в плагиатство и лъжа. Че анамнезата му ми е на компа. :-)))))))
Е, това вече е за много силен бас със сериозни арбитри. Примерно, Рустам и Пантелеев. :-))))))))))))) Хайде сега, със здраве и до по някое време. Моля те, еднозначно да кажеш, мога ли да сложа опровержението на обвинението за плагиатстване при тебе? Няма как да го публикувам аз, защото държа на думата си. И да ти препоръчам да се запознаеш с творчеството на Полигор, Херувим, Пантелеев и Рустам. За ценител и естет като тебе, това ще е истински балсам за очите и душата.
цитирай
82. alarmonline - Първо нека честитя празника
03.03.2012 18:22
на домакина и гостите колкото и спорен да е и за мен!
Сега по темата. Алекс, Амбърите не са от вчера тези пет или шест, които имаш предвид, дойдоха в сайта далеч по-късно от други Амбъри, които отдавна бяха взели властта. Една част от тях и в момента са на първа.

А тази първа като ябълка на раздора е съществувала много преди аз, ти и предполагам мнозина други да пропишем тук. Просто някои хора са си абонирани,
да не кажа венчани за нея и колкото пъти и през какъвто и период от време да се появят, задължително цъфват на нея :)

И се помпат също - или някой ги помпа, но това е технология само за "посветени". Аз лично опитвах дали ще се получи, но не става! Колкото и да "цъках" нямаше промяна!

Явно начинът е друг и си има хора, които го
владеят или е модераторска манипулация за "наши хора"!

Оня трик с минусите и плюсовете както и триенето на анонимните коментари
също не можеше да се направи от обикновен блогер.

Сега с тези сигналчета за нередност с пълна сила ще процъфти доносническият талант на мнозина, запазен от недалечното минало:)

И защо трябва да има такъв сигнал, модераторите спят ли, нали виждат какви постинги излизат в последни? Ако има необосновани нападки и цинизми,
за ги махат. Но това, че има критики и различно мнение, не е причина за бан или
триене, много ясно!


цитирай
83. alexalexalex - катана
03.03.2012 18:25
мамка му и прасе - и в кешовете го няма бе, бафти линка :)))

относно споменатите от теб блогъри - някои съм чел , някои вече не чета.
халтурата не е поезия, ама никак.
дали е на Полигор или на Висисуалий - все тая, халтура е.
но да не се сравняват с Паниковски - тия поне са халтура, ония и това не е :)))

сложи квото искаш опровержение, идея нямам за какво спорите.

а от тезата си не се отказвам - кой знае с какви тежки клетви си заклел Паниковски да удържи цял месец. :)))
и мадам Грицацуева снима ли снима ...

не ми се мисли от 1 април как ще я караме - тия ще са натрупали постинги за 3 месеца напред - ще ги пускат през две минути и ще отече съвсем :)))

а що се разпознахте като Амбъри като не бяхте единствените дето визирах - идея нямам :)))
цитирай
84. alexalexalex - 82. alarmonline
03.03.2012 18:37
абе аз много познати мутри на Първа не виждам тия дни :)

и нека уточня - АМБЪР Е ВСЕКИ, КОЙТО С ИЗМАМА СЕ БЛЕЩИ НА ПЪРВА!

за мен е факт, че най-досадни са (личния ми избор) - Паниковски, мадам Грицацуева, Висисуалий и Варвара. Естествено, че изборът ми не е задължителен, ама това е.
Еле при Паниковски - просто не се трае. Пуска един текст на хиляди места и а си минал с мишката по текста, а си "прочел" Паниковски в блог.бг.

Като нормален човек му писах коментар , че това е тъпо.
Като истински Амбър ми цензурира коментара.
После беше историята с Варвара, после халтурата на Висисуалий и така...

От тия + остраналите "помпачи" нищо не можеш да видиш в блога.
Даже моят приятел Митко Кризата, дето бленува социализъм и се прекланя пред другаря Йосиф Висарионович Сталин е по-готин за четене от тия (да не коментирам, че нищо, че е още докторант в УНСС е 1 000 000 по-грамотен от Паниковски). Ама Митака не пробива, щото Амбърите се блещят и не пускат Първа. Вкопчили са се и те това е, Минке :)))

3 000 000 прочита, вЕрвайте.
и 50 гласа (30 лично негови) в конкурса на "За буквите" .


И да си кажа - това е добро начало.
Ако нормалните се обединим можем да подгоним Амбърите и блог.бг да стане нормално място, а не избивачка на комплекси :)))
цитирай
85. raders - хм - свежо
03.03.2012 18:49
"А ,като се има предвид, че в блога бъка от "писатели" и "поети" - жанрът "донос" ще процъфти, ще върже и някрая пак нищо."
:))))))) Ти направо ме смрази с тази прогноза. Защото имам претенции да съм в групата на последните/ако не се заблуждавам/. Но май грешиш в едно. Че е хубава /почти лъскава/ днес първа страница без "амбърите" /кои ли са тези амбъри, нямам представа/, та ми се чини, че си я харесваш, защото сам в момента си в нея :). И ако си мислиш, че са достатъчни само лакърдиите, за да бъде хубава, също грешиш. Тя никога не може да бъде хубава по принцип, тъй като както пишещите, така и четящите са пределно посредствени /да не споменаваме модераторските изпълнения/. Разбира се, идиотският вариант да има първа, втора и т.н. страници също спомага да се смъква нивото на публикациите. Единствено съм съгласен с идеята, че тук не е място за поети и писатели /имам предвид истински поети и писатели, а не графомани/. Прекалено е чалгарска компанията, за да бъде такова. Но пък тогава /без нея/ ще е съвсем блудкава чорбата. Честит празник и наздраве!
цитирай
86. анонимен - Алекс, в този живот винаги е така. :-)))))))))) Не се знае какво има зад вратата.
03.03.2012 19:04
alexalexalex написа:
мамка му и прасе - и в кешовете го няма бе, бафти линка :)))

относно споменатите от теб блогъри - някои съм чел , някои вече не чета.
халтурата не е поезия, ама никак.
дали е на Полигор или на Висисуалий - все тая, халтура е.
но да не се сравняват с Паниковски - тия поне са халтура, ония и това не е :)))
сложи квото искаш опровержение, идея нямам за какво спорите.
а от тезата си не се отказвам - кой знае с какви тежки клетви си заклел Паниковски да удържи цял месец. :)))
и мадам Грицацуева снима ли снима ...
не ми се мисли от 1 април как ще я караме - тия ще са натрупали постинги за 3 месеца напред - ще ги пускат през две минути и ще отече съвсем :)))
а що се разпознахте като Амбъри като не бяхте единствените дето визирах - идея нямам :)))

И що се правиш на тапа? Много ясно деклариря, кой блогър с кой прякор е наречен. Дори и аз се сдобих с прякор, ама не се сещам кой стои зад него. Истина ти казвам. Аз съм прибрал целия соц реализъм в дън библиотека и не ми се рови, да го търся.
Така, няма го и в кеша. Значи ще го карам на едната вяра. Щом си рекъл. :-)))))
Хе, знаеш ли, че Полигорите ходят по блога и заличават следи, там където са си изпуснали нервите и са потвърждавали, че този или онзи клонинг е той? Аз да ти го кажа. :-))))))))))))))))))))))
След 1 април ще имаш право да продължиш с амбъросването, но... съгласно уговорката от облога. А те са ясни и кратки. :-)))
цитирай
87. alexalexalex - 85. raders
03.03.2012 19:05
само в едно бъркаш - Първа не ми е цел , не се интересувам от "нетна" популярност:)))
далеч по-популярен съм в истинския живот - това тук не се брои :))

и схванете най-после простата ми теза - всеки да прави каквото иска, но нека да е честно! може да е най-тъпия стих, ако са го прочели 1 000 човека - нека виси на Първа.
Но да те четат трима, а да се кичиш с това, че си "най-четен" е тъповато.

измамниците и комлексарите трябва да бъдат наритвани, защото не може да са модел за подражание :))))
цитирай
88. alexalexalex - 86. katana
03.03.2012 19:08
ако знаех, че ще изчезне щях да го копна, ама на - прост съм :)))

искрено се надявам да мирясате (посочените поимено) и да не се помпат, еле пък... знаеш кой точно визирам.

и тогава хич и няма да го споменавам. да си се блещи колкото иска.
ама а пак е закачил 100 хиперлинка, а пак започвам :)))
цитирай
89. анонимен - Ами хайде де! Обединявайте се. Аз не съм от нормалните, нали? :-) Само се стремя да бъда
03.03.2012 19:17
alexalexalex написа:
абе аз много познати мутри на Първа не виждам тия дни :)

и нека уточня - АМБЪР Е ВСЕКИ, КОЙТО С ИЗМАМА СЕ БЛЕЩИ НА ПЪРВА!

за мен е факт, че най-досадни са (личния ми избор) - Паниковски, мадам Грицацуева, Висисуалий и Варвара. Естествено, че изборът ми не е задължителен, ама това е.
Еле при Паниковски - просто не се трае. Пуска един текст на хиляди места и а си минал с мишката по текста, а си "прочел" Паниковски в блог.бг.

Като нормален човек му писах коментар , че това е тъпо.
Като истински Амбър ми цензурира коментара.
После беше историята с Варвара, после халтурата на Висисуалий и така...

От тия + остраналите "помпачи" нищо не можеш да видиш в блога.
Даже моят приятел Митко Кризата, дето бленува социализъм и се прекланя пред другаря Йосиф Висарионович Сталин е по-готин за четене от тия (да не коментирам, че нищо, че е още докторант в УНСС е 1 000 000 по-грамотен от Паниковски). Ама Митака не пробива, щото Амбърите се блещят и не пускат Първа. Вкопчили са се и те това е, Минке :)))

3 000 000 прочита, вЕрвайте.
и 50 гласа (30 лично негови) в конкурса на "За буквите" .

И да си кажа - това е добро начало.
Ако нормалните се обединим можем да подгоним Амбърите и блог.бг да стане нормално място, а не избивачка на комплекси :)))

справедлив в оценките си. И да се позовавам на фактите.
цитирай
90. alexalexalex - 90. pirates
03.03.2012 19:27
1.3 на минута :)))

ако не знаеш - толкова хора умират да четат за "гола, девствена и възбудена" ,ама как така.
умират да четат, тръпнат кога ще се появи :)))


глупости на търкалета :))))
цитирай
91. анонимен - Да изчезне и от кеша е ... хубаво, де. Изчезнале и от кеша. Въпреки, че Али намери в кеша едни факти за Полигор от преди години.
03.03.2012 19:31
alexalexalex написа:
ако знаех, че ще изчезне щях да го копна, ама на - прост съм :)))

искрено се надявам да мирясате (посочените поимено) и да не се помпат, еле пък... знаеш кой точно визирам.
и тогава хич и няма да го споменавам. да си се блещи колкото иска.
ама а пак е закачил 100 хиперлинка, а пак започвам :)))

През цялото време се опитвам да ти кажа нещо простичко и да ти обясня нещо друго, също простичко. Ако ще си против нещо или за нещо, то не разделяй нещото на свое и чуждо. И се позовавай на факти. Аз поне се опитвам да правя така и за това тия хаховци си ме мразят откровено. Щото не им давам да лъжат.
цитирай
92. анонимен - 0,022 прочита на секунда. :-))))))))))
03.03.2012 19:37
pirates написа:
твоят човек С.Кинг има странна статистика:
AVERAGE
3 655 315 прочита за 56 месеца в блог.бг
56 235 прочита месечно
1 874 прочита дневно
78 прочита на час
1.3 на секунда
Ти как мислишq има ли морал в тази работа?

Хайде да дефинираме в началото, що е морал. Да дефинираме базисното понятие. После ще направим една справка кой е морален и кой не. После ще дефинираме и кой има право да бъде арбитър на морала. Става ли така?
цитирай
93. alexalexalex - 92. katana
03.03.2012 19:46
като ми делнаха стария блог (след доносите на Висисуалий и Варвара, ако си забравил) се опитах чрез кешовете на Гугъл да си събера текстовете :)))

е, не успях, идея нямам защо.
или аз нещо не правя като хората или просто не се пази всичко - винаги съм мислел, че се пази всичко, ама на - не се.

п.с. опитай да възстановиш кешове от стария ми блог и ще видиш, че част от тях са невъзстановими.

на факти се позовавам - 1.3 прочита на минута :)))
дръж се серизно, моля те.
тоя постинг само ти си му натрупал днес поне 30 прочита и със зор ще стигне хилядарка.
при Паниковски 500 се трупат за няма час.

казах - като се върне на 1 април и напуска постинги правиш нещо лесно - копваш първите два реда (ако те е гнус да четеш цялото) и го пускаш в Гугъла. И хоп - изненада - поне 100 линка.
И влизаш в една от тия страници, невинно минаваш през текста с мишката и айдееее - нов "прочит" в блог бг.

писна ми да те питам, ама понеже искаш факти - та ето ти факт - 3 000 000 прочита, 100 000 положителни отзива и 50 гласа за 2 (ДВА) месеца в конкурс, дето се гласува чрез Фейсбук, а там пошли манипулацийки не вървят, това не ти е платформата на блог.бг.

И като мразиш лъжата що се кефиш на тая селска измама, а?
Или като лъже Паниковски е правилно, ако лъже Полигора - не е.

Аз поне не защитавам никого, ти се хвърляш като Матросов :))))
цитирай
94. raders - само в едно бъркаш - Първа не ми е цел, ...
03.03.2012 19:46
alexalexalex написа:
само в едно бъркаш - Първа не ми е цел , не се интересувам от "нетна" популярност:)))
далеч по-популярен съм в истинския живот - това тук не се брои :))

и схванете най-после простата ми теза - всеки да прави каквото иска, но нека да е честно! може да е най-тъпия стих, ако са го прочели 1 000 човека - нека виси на Първа.
Но да те четат трима, а да се кичиш с това, че си "най-четен" е тъповато.

измамниците и комлексарите трябва да бъдат наритвани, защото не може да са модел за подражание :))))



Естествено, че винаги ще има хора, което да се възползват от слабостите на нечия постановка. Но те не са виновни за това и няма как да ги спреш. Както тези, които се възползват от лошо скроените /нарочно/ закони. В случая този сайт съвсем умишлено е скроен по най-идиотския начин. За да има крамоли и това си е тяхна политика. Но идиотите май ще се окажат не собствениците на сайта, а тези, които го ползват /включително и аз/.
цитирай
95. alexalexalex - 93. katana
03.03.2012 19:51
катана, дефинирам морал

1.да напишеш донос, за да изтрият блог - Висисуалий и Варвара;
2. Да напишеш постинг колко хубаво е да напишеш донос и да изтрият блог - Варвара.
3. Да знаеш, че цифричките в статистиката са измама - Паниковски;
4. Да поканиш измамника в БНР като "най-четения блогър" - Варвара;
5. Да се похвалиш , че си най-четения блогър - Паниковски.
6. Да изтриеш неприятен коментар, но да се опиташ да се подиграеш с изпратилия го, без да му даваш право на отговор - Висисуалий.


да ти имам морала, отвсякъде!
цитирай
96. alexalexalex - 95. raders
03.03.2012 19:54
понеже направи сравнение с калпави закони - да не искаш да се изкефя, че пияни шофьори убиват хора и не лежат в затвора?????

ако това те възмущава (мен ме) не може да подминаваш и другото.

примерът ми е пределно пресилен, ама лесен за онагледяване, даже Варвара ще го разбере :)))
цитирай
97. анонимен - Очаквах, че ще напишеш нещо такова. За това ще ти предложа нещо
03.03.2012 20:29
alexalexalex написа:
катана, дефинирам морал

1.да напишеш донос, за да изтрият блог - Висисуалий и Варвара;
2. Да напишеш постинг колко хубаво е да напишеш донос и да изтрият блог - Варвара.
3. Да знаеш, че цифричките в статистиката са измама - Паниковски;
4. Да поканиш измамника в БНР като "най-четения блогър" - Варвара;
5. Да се похвалиш , че си най-четения блогър - Паниковски.
6. Да изтриеш неприятен коментар, но да се опиташ да се подиграеш с изпратилия го, без да му даваш право на отговор - Висисуалий.
да ти имам морала, отвсякъде!

Малко статистика от хора, които те подкрепят.
Прочетен: 25114 Коментари: 41 Гласове: 23
Последна промяна: 04.09.2010 11:08
Прочетен: 3263 Коментари: 79 Гласове: 14
Последна промяна: 10.09.2010 21:35
Прочетен: 5200 Коментари: 185 Гласове: -13
Последна промяна: 06.11.2010 23:37
Прочетен: 3525 Коментари: 116 Гласове: -404
Последна промяна: 04.12.2010 21:05
Прочетен: 4293 Коментари: 124 Гласове: 1
Последна промяна: 19.01.2011 20:40
За да няма заблуди Гласувай: 542 457
Никакви манипулации.
Искаш ли да ти покажа колко мои коментара са изтрити от тия? :-)))))
Никакъв проблем нямаш. Аз си имам колекция от тия + клонинги в подкрепа на твърденията си. Видях, че си надзъртал при мене. Ами виж поста за Полигоре, крадат те...
Щях и доноси от тия да ти покажа, но стана боза.
Само попитай колко блога са изтрити по доноси на Полигор. Аз знам за 10 или 12.
Халал да ти е подкрепата на такива морални личности, Алекс.
цитирай
98. анонимен - Аз ще допълня с морала. Не те каня за съдник, само споделям защо ненавиждам тия типове.
03.03.2012 20:35
alexalexalex написа:
катана, дефинирам морал

1.да напишеш донос, за да изтрият блог - Висисуалий и Варвара;
2. Да напишеш постинг колко хубаво е да напишеш донос и да изтрият блог - Варвара.
3. Да знаеш, че цифричките в статистиката са измама - Паниковски;
4. Да поканиш измамника в БНР като "най-четения блогър" - Варвара;
5. Да се похвалиш , че си най-четения блогър - Паниковски.
6. Да изтриеш неприятен коментар, но да се опиташ да се подиграеш с изпратилия го, без да му даваш право на отговор - Висисуалий.
да ти имам морала, отвсякъде!


Първопричината да хвана Полигор за гушата.
Както се казва, имало едно време един мъж и една жена. Било, каквото било, но в стремежът си едно нищожество да се самоизтъкне и да унижи опонента си, извади връзката им по най долен и вулгарен начин на всеослушание. Със съптстващите ги подигравки, коментари и "анализи". Аз не приемам този тип поведение и отношение към който и да е. И съм му го обяснявал не един път.
Така че, прегледай и ти своето отношение, пък тогава да говорим. Едното /изреденото от тебе/ е все пак някаква битка за популярност. Блог изтрит, е, покъртително, но ... все пак е в рамките на правилата на играта. Показаното от мен какво е? Изключително морална и почтена постъпка? Нали? Освен това беше и повторена. Някой ще пита ли Полигора какви ги натвори като "Ричард Гиър".
цитирай
99. rustam - Савичка,
03.03.2012 20:46
видях някъде по-нагоре да ми предлагаш някакъв облог. Аз не помня някога и някъде да съм писал, че специално тази статия за стачката в Пловдив си плагиатствал. Което не ми пречи да кажа със сигурност, че съм те хващал да гепаш не веднъж чужди текстове като свои. И да ми триеш коментари при себе си, в които съм ти казвал откъде точно си ги гепал.

За разлика от теб не водя на отчет в папки кога точно и за какво си лъгал и си крал. Аз не съм като тебе блогов палаш и не се завимавам с правене на досието от личните данни на блогърите. Пиша и оценям единствено техните писаници и глупости тук.
А че си доносник е ясно - ти си този, който пускаше лични снимки на Павката Горинов, съпроводени от гнусни лъжи, свързани с личния му живот.

Сава, ти си ординарен глупак, защото
1. безразборно копираш и крадеш чужди текстове, които представяш за свои
2. не приемаш чуждо мнение, колкото и добре аргументирано да е.
3. ровиш в личния живот на хората
4. ти си и педофил. Колкото и да ти се иска да криеш това. Веднага ти казвам защо си педофил. Известно е, че по времето, когато вече беше дефиниран морук преди 10 години, ти използваше сайта "среща.бг" да организираш "купони" с участието на непълнолетни ученички с една едниствена цел и тя съвсем не беше "образователна" и възпитателна.
Сава, ти освен глупак си и морален боклук.
цитирай
100. alexalexalex - катана
03.03.2012 20:48
битките ти с Полигор не ме интересуват, ама хич.
това, че Полигор може да не е ОК хич не прави тия морални.

аз ти говоря за Амбъри , ти викаш - и Полигор е лош :)))

стига с тоя Полигор, за амбърите кажи.

Кажи, че вярваш на Паниковски, че е най-четени не пуска хиперлинкове , че Варвара е права като пише доноси, че Висисуалий е поет от космическа величина и да ти пратя уискито утре и да те трия, ако коментираш при мен :)))

Варвара за 7 дневен бан орева орталъка, на мен ми изтриха 300 постинга, на които нямам копия :)))
егати правилата на играта, честни, по Амбърски :)))
цитирай
101. анонимен - Че тия какви са? Свети води ненапити? Я го гледай старшина Цъгов какви ги твори. :-))))))))
03.03.2012 21:06
alexalexalex написа:
битките ти с Полигор не ме интересуват, ама хич.
това, че Полигор може да не е ОК хич не прави тия морални.

аз ти говоря за Амбъри , ти викаш - и Полигор е лош :)))
стига с тоя Полигор, за амбърите кажи.

Ще се опитам да си призная нещо. Хич, ама хич не ме интересува, кой и как се бори за популярност. И не съм се стремял да проучвам. Тук ме хвана в крачка.
Просто се опитвам да съпоставям нещата. Ами, не знам, бе. Не знам дали Чудовището се самокоментира. Мисля, че не. За Стеф също не знам. Истина ти казвам! Моите критерии за морал са други. Истинските неща. Щом може да се ритаме по правилата, нека се ритаме. Нали за това е Първа? Да се докопаш до нея. :-))))) Абе и аз не знам как и защо ти е изтрит блога. Но бях против. Помниш, надявам се. Ако не помниш, здраве да е. :-)))))))
цитирай
102. rustam - Хубаво ти го е казал Алекс
03.03.2012 21:07
този постинг не е за Полигор, а за бандата на мадам Пис.
Полигор има достойнство сам да се защитава и да опонира.
Не съм виждал онзи асеновградски клошар някъде да защити сам себе си.
И заради Полигор не са трили никаго. Докато онази гнусна доносничка Пискова имаше нахалствота да пусне публично донос срещу доманика на блога - "Кой сте вие Алексалекс" където едва ли не се завря в мръсното му бельо и изсепа куп гадости и лъжи.
цитирай
103. анонимен - Фатмак Цъгов, гнус ме е от тебе, а и не помня да съм те познавал изобщо.
03.03.2012 21:11
rustam написа:
видях някъде по-нагоре да ми предлагаш някакъв облог. Аз не помня някога и някъде да съм писал, че специално тази статия за стачката в Пловдив си плагиатствал. Което не ми пречи да кажа със сигурност, че съм те хващал да гепаш не веднъж чужди текстове като свои. И да ми триеш коментари при себе си, в които съм ти казвал откъде точно си ги гепал.

За разлика от теб не водя на отчет в папки кога точно и за какво си лъгал и си крал. Аз не съм като тебе блогов палаш и не се завимавам с правене на досието от личните данни на блогърите. Пиша и оценям единствено техните писаници и глупости тук.
А че си доносник е ясно - ти си този, който пускаше лични снимки на Павката Горинов, съпроводени от гнусни лъжи, свързани с личния му живот.

Сава, ти си ординарен глупак, защото
1. безразборно копираш и крадеш чужди текстове, които представяш за свои
2. не приемаш чуждо мнение, колкото и добре аргументирано да е.
3. ровиш в личния живот на хората
4. ти си и педофил. Колкото и да ти се иска да криеш това. Веднага ти казвам защо си педофил. Известно е, че по времето, когато вече беше дефиниран морук преди 10 години, ти използваше сайта "среща.бг" да организираш "купони" с участието на непълнолетни ученички с една едниствена цел и тя съвсем не беше "образователна" и възпитателна.
Сава, ти освен глупак си и морален боклук.

Според мен се проявяваш като бездарен рибар и не си струва човек да се занимава с тебе. Ще те замоля да си намериш една микровълнова печка и да си завреш главата в нея. Все пак има вероятност различна от нула, някоя мисъл да се размърда в нея. В печката, не в главата ти. Там е отчайващо пусто.
цитирай
104. анонимен - Остава и да ми обясниш какво значи 1874 AVERAGE
03.03.2012 21:14
pirates написа:
това със секундите беше майтап,признавам.:)))
Но 1874 AVERAGE прочита дневно е факт(даже и катана е проверил;) .Катана,остави лабардонските приказки.Това 1874 AVERAGE прочита на ден ВОНИ отвсякъде.Покажи нещо подобно;).AVERAGE!!!

Защото наистина не знам.
Абе хора, толкова ли е важен броя прочити? Я да ви питам за нещо интересно. До един твърдите, че не сте тук за някаква си слава. А точно славата ви боде в задниците. Или липсата и. Що послъгвате? :-))))))))))
цитирай
105. alexalexalex - 104. pirates
03.03.2012 21:14
дребни душици бе :)))

вече взе да ми омръзва да обяснявам - всеки да прави каквото иска, но да е честно.
има фенове на "гола,девствена и възбудена" , сигурен съм. поне двайсетина са. чудесно. да си го сложат в Любими и да си го четат.
що ми се блещи ежедневно със селски номера и се прави на света вода ненапита?

че то в блога сме максимум 1 000 активни :)))
всеки от нас ли чете по два пъти на ден нескопосани, неграмотни и често порнографски текстчета?
ами не го вярвам, ама никак.
ХИЧ :)))
цитирай
106. alexalexalex - 106. katana
03.03.2012 21:21
тука лекинко се обърка, за мен :)))

слава в блог.бг, да ти имам славата :)))

без да ме помпят (по изборите нещо направиха на броячите и според мен ми надуха минимум 10 000 гласа) - със стария блог щях да имам 500 000 :)))
истински четения, с истински коментари :)))
на живи хора, дето не ми "усмихват деня" :)))
нито ми викат, че съм божествен (щото не съм).

да ти напомням ли , че и с БАН , когато се завихри скандала Маджунов бях четен?

точно, защото имам принципи пуснаха донос амбърите. и защото съм четен :)))
това не понесоха, милите :)))

стига толкова, че стана тъпо.
постингът беше за НЕСЛУЧИЛИТЕ СЕ ПРОМЕНИ В БЛОГ-ПЛАТФОРМАТА.

Продължавам да твърдя, че ако се забрани помпането и всичко ще миряса.
цитирай
107. анонимен - Време е да се произнесеш за изцепката на Цъгов. :-)))))))) Тоя тупан е уникален дървеняк
03.03.2012 21:24
alexalexalex написа:
дребни душици бе :)))

вече взе да ми омръзва да обяснявам - всеки да прави каквото иска, но да е честно.
има фенове на "гола,девствена и възбудена" , сигурен съм. поне двайсетина са. чудесно. да си го сложат в Любими и да си го четат.
що ми се блещи ежедневно със селски номера и се прави на света вода ненапита?

че то в блога сме максимум 1 000 активни :)))
всеки от нас ли чете по два пъти на ден нескопосани, неграмотни и често порнографски текстчета?
ами не го вярвам, ама никак.
ХИЧ :)))

И буре уиски на аванта да предложи, пак не бих пил с него. :-))))))))))))))
Въпреки, че го броя и за ултра стиснат инфантил. :-)))))))))))))
цитирай
108. анонимен - Не мисля, че си прав. По-добре е да няма класации. Това е радикалното лечение.
03.03.2012 21:27
alexalexalex написа:
тука лекинко се обърка, за мен :)))

слава в блог.бг, да ти имам славата :)))

без да ме помпят (по изборите нещо направиха на броячите и според мен ми надуха минимум 10 000 гласа) - със стария блог щях да имам 500 000 :)))
истински четения, с истински коментари :)))
на живи хора, дето не ми "усмихват деня" :)))
нито ми викат, че съм божествен (щото не съм).

да ти напомням ли , че и с БАН , когато се завихри скандала Маджунов бях четен?

точно, защото имам принципи пуснаха донос амбърите. и защото съм четен :)))
това не понесоха, милите :)))

стига толкова, че стана тъпо.
постингът беше за НЕСЛУЧИЛИТЕ СЕ ПРОМЕНИ В БЛОГ-ПЛАТФОРМАТА.
Продължавам да твърдя, че ако се забрани помпането и всичко ще миряса.

и най-добрия планировач не може да предвиди човешката изобретателност в борбичкането за слава. И да елиминира скритите ходове. Това е положението. Аз ще ти кажа и още нещо. Политиката на "дай пари за реклама, защото имаме 200 000 регистрирани потребителя" ще допуска регистрацията на клонинги. Сещаш се, че фундамента е лъжлив, а ти искаш да се играе честно. Няма как. :-)
цитирай
109. rustam - катана
03.03.2012 21:28
пак с тарикатските номера, нали? като те натиснат по мазола, подвиваш опашка и почваш да се зъбеш като наритана мастия.
уж не те интересувам, ама не пропускаш да се цепиш, че съм бил учител, че съм бил фатмак и т.н. Нали не те интересувам? откъде знаеш какъв съм бил аз?
Аз ти казвам , че си педофил и се аргументирам защо.
Казвам, че крадеш чужди текстове, защото не можеш да измислиш нищо свое.

Пускаш постинг за изложба, а пък в него няма поне една снимка на някаква картина. за сметка на това сте се увековечили с клошаря Кръстев как пивтуните евтина наливно вино на аванта.
Ей на това му викам аз мероприятие. Да отидеш на "изложба" за да се нафиркаш на аванта
цитирай
110. анонимен - Аз ти казвам, че си глупак. И не е нужно да се аргументирам. То си личи.
03.03.2012 21:41
rustam написа:
пак с тарикатските номера, нали? като те натиснат по мазола, подвиваш опашка и почваш да се зъбеш като наритана мастия.
уж не те интересувам, ама не пропускаш да се цепиш, че съм бил учител, че съм бил фатмак и т.н. Нали не те интересувам? откъде знаеш какъв съм бил аз?
Аз ти казвам , че си педофил и се аргументирам защо.
Казвам, че крадеш чужди текстове, защото не можеш да измислиш нищо свое.

Пускаш постинг за изложба, а пък в него няма поне една снимка на някаква картина. за сметка на това сте се увековечили с клошаря Кръстев как пивтуните евтина наливно вино на аванта.
Ей на това му викам аз мероприятие. Да отидеш на "изложба" за да се нафиркаш на аванта

Наистина не ме интересуваш, но ми се пъхаш между шамарите. Аз пък не трия, така че ... не се тикай при мен и няма да те дозабелязвам. Тук съм гост, ама като стана домакин, ще ти оскуба перушинката.
цитирай
111. lidislidis - Това с предимствата в блога не е от вчера. Ето един мой стар архивиран постинг от миналото лято
03.03.2012 21:42
06.06.2011 04:58 - ЗАЩО МИ СВАЛИХТЕ ПОСТИНГА ЗАРАДИ ПИСКОВА???Автор: lidislidis Категория: Изкуство
Прочетен: 2 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 06.06.2011 05:04



Драги модератори, тази сутри пред очите ми заради Пискова , ми свалихте постинг от най-коментирани . Случайно видях, тъй като в този момент публикувах. Бях с 11 коментара на мястото между МИИА и ПРИЯТЕЛ 12.
Моля, да ми обясните ЗАЩО ЗАРАДИ ПИСКОВА МИ ОТНЕХТЕ НАРОЧНО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА КОМУНИКИРАМ С БЛОГЕРИТЕ С КОМЕНТАРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?
Пискова с предимство ли е в блога? И с какво???
Ето сваленият ми постинг с прочита и дата и час на написване.


--------------------------------------------------------------------------------

05.06 17:37 - ЧЕРВЕНИ РОЗИАвтор: lidislidis Категория: Изкуство
Прочетен: 67 Коментари: 11 Гласове: 6
Последна промяна: 05.06 22:28

Защо не свалихте приятел стояла повече часове или пък миааа?
ЗАЩО ВСЕ МЕН И ВСЕ РАСИЗЪМ????? И ТО ЗАРАДИ ПИСКОВА?





Прочетен: 72 Коментари: 12 Гласове: 2

Искаме ли това?????
от: priqtel12

"Страх ли ни е да променяме? Просто да се променяме. Да се нагаждаме така, както иска сърцето ни.Прочетен: 99 Коментари: 11 Гласове: 23




--------------------------------------------------------------------------------

05.06 17:37 - ЧЕРВЕНИ РОЗИАвтор: lidislidis Категория: Изкуство
Прочетен: 67 Коментари: 11 Гласове: 6
Последна промяна: 05.06 22:28


ЕТО ТУК БЕШЕ ПОСТИНГЪТ , НО БЕ СВАЛЕН



Споделено
от: miaa

С теб, събираме пространство,Прочетен: 41 Коментари: 9 Гласове: 15
Мигове от една изживяна приказка
от: angpiskova

Раят съществува . Тук, на земята. И не е далеч....Прочетен: 92 Коментари: 8 Гласове: 13

ИНТЕРЕСНО, ЧЕ С ИДВАНЕТО НА ГРУПАТА , БЛОГЪТ БЕ ПОДЛОЖЕН НА ТЕРОР. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЗА ИЗТРИТИТЕ БЛОГОВЕ И МОЯ В ТОВА ЧИСЛО ОТ 715 ПОСТИНГА, КОИТО СЪЩО НЕ МОГА ДА ВЪЗСТАНОВЯ! ЗАЩО? ЗА СЛАВАТА НА ТАЗИ ГРУПА , ЩЕ СИ ГО ОТНАСЯТ ОБИКНОВЕНИ БЛОГЪРИ?
цитирай
112. lidislidis - Извинявам се на автора на поста, че пуснах дълъг коментар
03.03.2012 21:49
Но то е доказателствен, както и много други материали, които имам и не се срамувам или страхувам да ги поместя, тъй като са истината за действията на групата. За мен изява , като тази и имайки впредвид демократичните изкривени виждани на журналистката са долни и само дават допълнителна характеристика на това що е и как тероризира хората. Да не говорим за постингите, които пишеше против блогери и искаше изтриването им за да си проправи път!!!
цитирай
113. rustam - Какви шамари, бе палячо?
03.03.2012 21:52
не виждаш ли, каква карикатура си с подпетените си маратонки, издънени гащи и увиснал мазен търбух?
Не ти трябва да се аргументираш,така е, защото нахалните глупаци като теб знаят само да лаят.
И на изложби ходиш не заради картините на художниците, а за да се напоркаш на аванта. После подскачаш като ти кажат, че си бил на мероприятие.
цитирай
114. essy - Извинявам се,
03.03.2012 21:58
че се намесвам, но не мога да се сдържа и да не кажа: " Ти усмихна денят ми ":)))

Така ме заинтригувахте с това "Бюро по труда", че допреди малко се рових... Да, и Алекс в момента е на трудовата борса :))

Честит празник!
цитирай
115. tera - Ами в момента помпането на прочитите си продължава!
03.03.2012 22:27
Има такава тенденция явно. Тебе до момента колко души днес са те прочели?
Щото мен са ме прочели 1085 до преди малко, а броят им расте лавинообразно.:)
ГолЕм интерес, големо нещо! :)))

Особено като се има предвид, че никът ми не започва с буквичките "I,K,L", каквито са днес в класацията за най-четени. :)



цитирай
116. saadi - Призив към модераторите :
04.03.2012 02:51
42. poligor - Доносите действат.
03.03 11:44
След посещение в блога ми единият медал ми е отнет и постингът ми свален от първа страница.
--------------------------------------------------------------
Върнете медала на човека , изверги !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alexalexalex
Категория: Тя и той
Прочетен: 2427303
Постинги: 520
Коментари: 8560
Гласове: 3924
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930