Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2014 10:41 - Мъжките странности след секс
Автор: latestfashion Категория: Тя и той   
Прочетен: 2094 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Онова, което той прави, след като сте приключили с палавите занимания, ще ти разкрие много за същността му. Подбрали сме ти три класически издайнически жеста.image

Гушка те. Много.
Супер, най-после един мъж да няма алергия към гушкането!...Поздравления, само внимавай дали този любвеобилен сладур не е залепен за теб от самото начало. Нищо чудно да се окаже прекалено обсебващ. Другият вариант е да е скъсал наскоро с гаджето и още да го преживява. Когато един мъж не е преодолял бившата си, той често бърза да намери интимност, за да запълни празнината.

Казва: „До скоро“. 
Ако той промърморва тази реплика на излизане, нищо чудно да е последното нещо, което ще чуеш от него. Това е страхлив начин да ти съобщи, че си е изкарал забавно, но не е хлътнал. Ако наистина проявява интерес, ще попита кога може да те види пак или ще подхвърли нещо мило от типа на: „Ще мисля за теб през целия ден.“.

Разпитва те.
В началото на еротичните ви срещи е трудно да прецениш дали той е грижовен или просто неуверен, ако живо се интересува прекарала ли си хубаво в леглото. Въпроси като „Така добре ли беше?“ показват, че иска да те направи щастлива. Но ако са последвани от „Сигурна ли си?“ или „А какво ще кажеш за онова последното?“, значи повече го вълнува собственото му его, отколкото ти.

45% от мъжете признават, че флиртуват с други жени, когато са излезли с приятели.
Уеб-анкета на Cosmo


Тайната, която няма да ти каже
„Дали преценява действията ми във Facebook?“


 Прочети повече на 
http://www.cosmopolitan.bg/sex/mujkite-strannosti-sled-seks.html






 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: latestfashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 188322
Постинги: 184
Коментари: 124
Гласове: 289
Спечели и ти от своя блог!
Архив