Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 11:36 - 3 малко известни факта за G точката
Автор: mishadimi Категория: Тя и той   
Прочетен: 3663 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Г-точката не е нещо мистично и трудно за опознаване. Тя представлява нервно окончание разположено във вътрешността на женското влагалище - на горната му предната стена.

image

Един малко известен факт е, че тя е наричана женската простата като при оргазъм понякога се изхвърля специфична течност. Обратното наименование също се използва и мъжката простата понякога е наричана „мъжка Г-точка“ , поради възможност за анална стимулация водеща до уникални усещания и при силния пол. Много хора приемат наличието на Г-точката за мит, като игнорират съществуването и.

Това се дължи на факта, че д
остигането, възможността за стимулиране, както и сексуалното удоволствие от стимулиране на G-точката зависят от много фактори, сред които- анатомични особености на вагината, дълбочина на разположение на Г-точката, дължина и форма на пениса на партньора, сексуални умения на партньора, поза на сексуалния акт и др.

Това не винаги е възможно при стандартен секс, което би било пропуск, защото оргазмите у жените предизвикани от стимулиране на Г-точката са силни, дълги и често описвани от като "разтърсващи".  

Решение за щастие има и това са удобните и ефективни Г-точка вибратори. Като всички вибратори, те могат да бъдат използвани както по време на любовна игра с партньор, така и напълно самостоятелно. Най-важното е, че дават желания резултат.

Тези вибратори или дилдота са лесни за разпознаване заради извития им край оптимизиран за доставяне на пълна наслада. Тяхната форма комбинирана с моторизиран вибратор разположен директно на върха за максимална стимулация прави лесно намирането и стимулирането на Г-точката дори и при потребители, които до сега не са имали подобни преживявания.

Г-точка дилдотата са ценени заради шансът да предоставят множествен оргазъм. Колкото повече се използва един Г-точка вибратор, толкова по-големи са шансовете и за оргазъм с еякулация, който е неповторимо преживяване. Ефективността на Г-точка стимулацията, когато се използва вибратор може да се увеличи с допълнителна стимулация на други ерогенни зони на женското тяло, като клитора или вулвата като цяло.

Това може да става ръчно с клиторна стимулация или посредством вибратора, ако позволява стимулация на повече места.

Мъжките Г-точка вибратори се наричат още П-точка (от простата) вибратори. Те представляват устройства с крива форма и заоблена глава, които се поставят в аналния канал и стимулират простатната жлеза, която както споменахме по-горе е наричана още мъжката Г-точка. Това създава множество различни приятни усещания. Масажът на простатата е препоръчван от много специалисти и по здравословни причини.

Мъжката Г-точка се използва от векове в тантра секса. Някои ориенталски култури използват масажирането на простатата  като константна практика. Стимулирането на П-точката става все по-популярно не само заради плюсовете за здравето, но и за интензивно сексуално удоволствие.Мъжките Г-точка вибратори са със специална форма, за да се поместят по правилен начин в ректума.

Те създават вибрации по аналния канал и простатната жлеза като я "издояват" от голяма част от течността в нея. П-точка дилдотата по принцип са без вибрираща функция, но някои модели я притежават и създават допълнително сексуално удоволствие. 

По-добре всеки лично да опита да разбули мистерията на Г-точката и да закупи едно от горепосочените устройства. Цялата тази индивидуалност и мистика около нея, само допринасят за удоволствието от това приключение.



Тагове:   вибратори,   г-точка,


Гласувай:
1



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mishadimi
Категория: Тя и той
Прочетен: 12667
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031