Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2008 16:03 - Делегат се завръща у дома от конкрес на БКП.
Автор: avangardi Категория: Забавление   
Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.11.2008 16:29


image


Делегат се завръща у дома от конкрес на БКП. Сяда на масата и мълчи.
Жена му го пита:
- Да ти сложа ли да ядеш?
Мълчи, вдига ръка - гласува "за".
- Да ти сложа ли и салатка?
Пак мълчи, гласува "за".
- Ракийка да ти сипя?
Ръкопляска. 

Този виц сигурно г-н Бойко Борисов го е измислил. 
Бил член на БКП, защото нямало кой да му каже като бил на 20 години. 
Споделено в "Отзвук" с Диляна Грозданова.
image

НРБ, 80-те години. ДС. Телефонът звъни:
- Ало, ДС ли е?
- Да.
- Обажда се Бойко Борисов. Избяга ми папагалът.
- Ние сме ДС, а не зоопарк! За какво ни се обаждате?
- Искам да кажа, че не споделям политическите му възгледи!
image

ПАПАГАЛ КРЕЩИ, ЩОМ ЧУЕ ИМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ

„Бойко, Бойко, не говорете за Бойко", вика птицата в столично заведение

Атрактивен папагал, който започва да крещи, щом чуе името на Бойко Борисов, смайва клиентите на столична пица-рия. Заведението в кв. "Иван Вазов" дори е кръстено в чест на пернатото – "Папагала".

Развеселена компания преди Дни стана свидетел на случка, която разсмя до сълзи присъстващите. Оказа се, че темата за новия-стар кмет на София вълнува не само хората, но и птиците.

Папагалът кротко си подскачал в клетката, докато не чул името Бойко Борисов. Първият му крясък не смутил никого, но след минути пъстроперкото съвсем отчетливо започнал да произнася: "Бойко, Бойко, не говорете за Бойко". Причина за възмущението на птицата, която явно е формална членка на ГЕРБ, станал разказът на известен адвокат, приятел на кмета. Представителят на Темида обяснявал на купонджиите защо столичани обичат Бойко. Най-много папагалски крясъци отнесла историята за абитуриенския костюм на Генерала, с който той се явил на среща с Маджо, братята Маргини, Димата Руснака, Пашата и още куп герои от криминалния свят.

Според разказа някога Бойко далеч не тънел в разкош. Първата му съпругата се опитала да извади семейството от блатото, като завърти бизнес с внос на дрехи, втора употреба. Корабът, с който трябвало да пристигне стоката, бил задържан от момчетата на Маджо. Бесен, Борисов решил да се разправя по мъжки с калпазаните. За да си докара по-представителен и по-тежък вид, взел, та се на-киприл, но с единствения си костюм - от абитуриентския бал. Дрешката му била доста тесничка, но затичал право при, мафиотите, които тогава били седнали на здрава софра в столично заведение. Много се учудили на появата на Бойко от Каратето, защото дотогава го свързвали главно със спортните му прояви. Пашата станал да го посрещне и го поканил лично на масата. Борисов изплакал болката си и момчетата обещали да му върнат дрехите, втора употреба.

На втория разказ, посветен на изнасилено момиче от Банкя, чиято чест спасил отново Борисов, карайки изнасилвачите сами да си копаят гробове в покрайнините на София, при това при минусови температури, птицата млъкнала за около пет минути. Събудила се отново, щом чула как Бойко отказал агнето, което бащата на момичето му приготвил в знак на благодарност. И отново се разкрещяла: "Бойко, Бойко, не говорете за Бойко“. Смаяната компания решила да прекрати темата за Генерала, за да си спести забележките на папагала.

http://kliuki.net/forum/viewtopic.php?p=1552

Позната история - по времето на комунизма някакъв човек в Москва имал папагал, който постоянно псувал партията и съветската власт. На гости на нашия човек щял да дойде някакъв партиен функционер. За да не стане гаф той затворил папагала в хладилника. След като партиецът си тръгнал, той извадил папагала от хладилника и папагалът закрещял с всички сили:
- Слава на великия Съветски Съюз! Да живее КПСС и нейната ръководна роля в нашия живот, да живее гениалният Брежнев!
Човекът се шашнал:
- Чакай бе, какво ти става, защо говориш така?
- Два часа Сибир ми стигат… 

Дали и по-горния папагал не е бил в Сибир???


Тагове:   БКП,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8339154
Постинги: 1980
Коментари: 10405
Гласове: 95892
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930