Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2009 06:51 - ПТИЧИ ЗОДИАК
Автор: avangardi Категория: Забавление   
Прочетен: 961 Коментари: 1 Гласове:
3



ПТИЧИ ЗОДИАК
 


image
  Много често, като се говори за даден човек, той се сравнява с някоя птица. Нали всеки от Вас е чувал сравнения от рода: “Тая, пък има мозък, колкото патка” или по-общото:”Тоя, пък какво се прави на важна птица”. Всичко това не е случайно и близко е до акъла да се опитаме да направим и птичи зодиак. След като внимателно го прочетете, Вие сами ще решите, към коя от дванадесетте му зодии принадлежите.


Зодия ПЕТЕЛ – имате привликателен вид и сте малко суетен. Обичате да бъдете обградени от прелестни същества от противоположния пол. От Вас би станало дори артист или модел, ако сте роден под щастлива звезда. Вие сте една от най-пъстроцветните зодии.


Зодия СОКОЛ- Вие сте ярка и властна личност и обичате да държите нещата под контрол. Ставате за шеф и ако развиете политическа кариера, може при добро стечение на обстоятелствата да достигнете до лидерски позиции. Цветовете Ви са от светлокафяво до кафяво.


Зодия КУКУМЯВКА- Вие сте нощна птица. Много сте любознателен и дори понякога прочитате и книга. Често сърфирате в Интернет и слушате новините с неприкрит интерес. От Вас става преподавател или лекар, или в краен случай изряден чиновник. Цветът Ви е сиво-бял.


Зодия ЛЯСТОВИЦА- много интересна зодия. Отличавате се с бърз летеж на мисълта и точна преценка на ситуацията. Лошото е, че често се стремите към цели, които определено са големи за вашата човка. Ако се занимавате с научна дейност, ще постигнете отлични резултати, но определено не ставате за политическа кариера. Цветът Ви е –официално-черно.


Зодия ОРЕЛ-Може би най-хубавата зодия. Вие драги, сте царска зодия и ако сте се подсигурили с не символични доходи, ще си живеете добре. И Вие драги, сте властна натура и обичате да сте обграден от ласкатели. Цветът Ви е царско жълто.


Зодия ВРАБЕЦ- Вие обикновено сте дребен служител или наемен работник. Много често вдигате врява за нищо и най-вече, като сте си пийнали повечко. Обичате латиносериали, защото в тях виждате реализирани мечтите си. Често се мъчите да промените живота си и да налапате и Вие голям кокал, но както винаги си лапате само мухи. Цветът Ви зависи от мухите, които лапате, но като че ли най-често е зелен.


Зодия ПАТКА- Вие сте импулсивна натура и не обичате да мислите, като вземате съдбоносни решения. Животът все Ви изиграва, но Вие винаги живеете с надежда, че нещата най-накрая ще се променят. От Вас може да излезе добър чиновник, щото така де, началниците ще мислят и Вие само ще изпълнявате. Цветът Ви трудно може да се определи, пък и какво значение има за Вас.


Зодия ЩЪРКЕЛ-обичате да правите изненадващи ходове. Обичате игрите и най-вече любовните. Понякога сюрпризирате другия пол, като му донасяте с човката си бебче. Иначе сте много интелигентни и с чувство за черен хумор. Не обичате, обаче, да се бъзикат с Вас и тогава често Ви изкарват от равновесие. Не ставате за политическа кариера, но от Вас би излязло добър предприемач. Цветът Ви е официално бяло с тук-там черно.


Зодия ГАРВАН-Живеете природосъобразен живот и обикновено достигате до дълбока старост. Голяма мъдрост прозира от думите и делата Ви, но това често дразни някой от представителите на другите зодии. От Вас става добър съдия или футболен рефер, те и без друго си ходят в черни одежди, като вашия зодиакален цвят.


Зодия МИСИРКА- малко хора ще си признаят, че са от тази зодия. Имате големи размери и доста малко акъл. Обикновено разчитате на случайността и габаритите си, и се надявате вятъра на промяната да не Ви отнесе. Да, но най-често точно, Вас, той първо отнася. За това се налага често да сменяте работата си. Трудно е да се каже за какво ставате. Вашият цвят е също черен, с малки изключения мръсно-бял.


Зодия КОЛИБРИ- Обикновено сте, с така да се каже стройни миньончета, т.е., с малки размери. За да се държите на ниво Ви се налага да изразходвате много енергия, т.е., да пърхате с крила до изнемога. Обикновено и Вие си похапвате от медеца, но в много малки количества, така да се каже, колкото да преживеете. Цветът Ви трудно може да се определи, щото Ви са малки размерите.


Зодия Птицечовка-Да, та Вие изобщо не сте птица. Имате човка, като птиците, но каквото и да кажете, все не Ви разбират те. Даже не Ви приемат за нормален индивид от техния птичи свят. Представители от тази зодия, често стават или пророци или гадатели, но и не е и изключено да попаднете в психиатрични заведения. Цветът Ви е сив, ама много сив.



Тагове:   хумор,


Гласувай:
3



1. inel379 - :)))
22.10.2009 10:49
Позабавлявах се като първия човек!
Много суета, пъчене, пърхане...Не липсват силата, скромността и надеждата!
Да се разделяме с недостатъците си с хумор...не е лошо!:)
Ведър и усмихнат ден от мен!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8306611
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95677
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031