Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2009 12:39 - Любовен хороскоп 2010 година
Автор: avangardi Категория: Забавление   
Прочетен: 5281 Коментари: 8 Гласове:
5



Любовта през 2010 година за всеки един представител на зодиака.

"Горско езеро"


На пълен екран




 

  • Овен


Любовта за Овена ще е фантастично преживяване през първите три месеца на годината.
Взаимоотношенията в интимен и приятелски план ще укрепнат. Въпреки тези розови тенденции в средата на годината, ще  настъпят недоразумения и проблеми в интимната връзка на всеки
Овен. За това трябва да контролират своите емоции и да бъдат по- търпеливи от всякога. Представителите на тази зодия се привлекателни и понякога си позволяват краткотрайни връзки извън дома, но след средата на този година не са препоръчителни.

  • Телец


За обвързаните и необвързани Телци 2010 година ще е година на ЛЮБОВТА. Нова интимна връзка ще се на влезне във вашия живот.  Необвързаните представители ще имат възможност да създадат семейство през тази календарна година. Трябва да внимават всички семейни Телци, ако не се поддаде на тази така примамлива авантюра семейния ви живот ще е изпълнен с хармония и благодат.

  • Близнаци


Средно силна година за представителите на Близнаци. Поддържате ли отношения със зодии Лъв и Овен, всичко ще върви добре. Възможно е задълбочаване на отношенията ви.
2010 година няма да ви донесе нови и неповторими преживявания, придържайте се към плана, които имате в противен случай ще имате проблеми.

  • Рак


Рака ще преживее една година на изпитанията. През тази година всичко което се случва ще се дължи на умението му на търпение и упоритост. Възможни са сериозни сътресения в интимния живот на всички Раци. Трябва да запазите спокойствие за да преодолеете така неблагоприятния период за вас в против случай ще прекъснете връзка, която сте градили с години.

  • Лъв


Страхотна година за всички Лъвове. През тази година ще бъдете обградени от своето семейство и приятели. Ще чувствате тяхната подкрепа през цялата година. Необвързаните представители на тази зодия ще имат възможност да скрепят дългогодишните си отношения с брак.

  • Дева


Относително спокойна година се очертава за Девата. Отношенията им с интимната половинка няма да се променят драстично. Въпреки това през последните три месеца на 2010 година ще имат доста сериозни предизвикателства в личния си живот. Деви запазете хладнокръвие!

  • Везни


Везни насладете се на тази така добра година в личен план. Тук е важното да вземете под внимание, че около средата на 2010 година ще имате доста непредвидени и изнервящи ситуации. Няма от какво да се притеснявате ще имате контрол над всичко, което се случва около вас.

  • Скорпион


Дори и
новата година да не започне благоприятно в интимен план при Скорпиона, това не бива да ги притеснява. До април ще почувстват значително подобрения в отношенията си с интимната половинка. До края на година няма да имат никакви притеснения, дори е възможно трайните връзки да сключват брак.

  • Стрелец


Чудни мигове очакват Стрелците, любовта ще бъде  верен техен спътник през цялата година. Нова романтична връзка. Възможности за стартирането на успешен брак. Вашите верни приятели ще ви подкрепят през цялата година.

  • Козирог


За съжаление  2010 година е монотонна година за Козирога. Още в началото на 2010 години ще възникнат редица проблеми около вашата интимна връзка. Това не бива да ви натъжава, защото след лошото време винаги идва хубаво. Последните шест месеца от годината ще се радвате на хармония и разбирателство.

  • Водолей


Любовта на Водолея през първите три месеца на 2010 година ще е им създава трудности и неприятности. Недоразумения при двойки, които са заедно от години. Бъдете търпеливи, работете за промяна- разчупете сивото ежедневие което вие е обгърнало. Вашата упоритост ще донесе много щастие и
хармония през последните черти месеца на годината.

  • Риби


Трудна година за Рибите. Ще преминете през няколко етапа на натоварване в интимен план. Търпението през 2010 година ще е много важно. Трябва да изчакате неблагоприятните периоди да отминат, за да задържите връзката която имате в момента в противен случай съществува опасност да я загубите.



Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
5



1. saia - ;)))
14.12.2009 12:50
radvam se che s lavchetata vsichko e oki ... dai boje
цитирай
2. zaw12929 - Поздравления за постинга
14.12.2009 16:11
Поздравления за постинга
цитирай
3. vihrushka - Дай боже! :-)))
14.12.2009 16:28
saia написа:
radvam se che s lavchetata vsichko e oki ... dai boje

цитирай
4. анонимен - Здравейте,
14.12.2009 22:34
Бихте ли посочили източника на хороскопа, щом сте го взаимствали.

Хороскопа е публикуван от:

www.mistichno.com

Адреса на хороскопа е : http://www.mistichno.com/статии/астрология/любовен-хороскоп-2010-година

Благодарим предварително!

Мистичния портал

цитирай
5. avangardi - Добро утро, Славенче:-)
15.12.2009 06:08
saia написа:
radvam se che s lavchetata vsichko e oki ... dai boje

Радвам се за лъвчетата:-)))
цитирай
6. avangardi - Просто се получи красиво съчетание на музика,
15.12.2009 06:10
zaw12929 написа:
Поздравления за постинга

природа и любов. Дано да ти е хапесала твоята зодия:-)))
цитирай
7. avangardi - Дай, Боже, Вихре!
15.12.2009 06:14
vihrushka написа:
saia написа:
radvam se che s lavchetata vsichko e oki ... dai boje


Нали е годината на големите котки и е редно за лъвовете годината да е добра:-)))
цитирай
8. avangardi - Здравей, анонимен:-)))
15.12.2009 06:21
анонимен написа:
Здравейте, Бихте ли посочили източника на хороскопа, щом сте го взаимствали.

Хороскопа е публикуван от:

www.mistichno.com

Адреса на хороскопа е : http://www.mistichno.com/статии/астрология/любовен-хороскоп-2010-година

Благодарим предварително!

Мистичния портал


Никога не оставям постингите без връзка с първоизточника, която се намира в заглавието в случая:-))) Кликни върху заглавието и ще се увериш! За да правим постинги сме длъжни да посочваме източника по правилата на блога, като използваме няколко начина:
1. Като моята - директна връзка
2. като твоята с посочване на линк или автор
Благодаря за подробностите, които никага не са в повече !:-)))
Бих добавила автора на хороскопа - Катя – Ясновидка в Астрология
Много ми харесват материалите в сайта Ви!
Желая на мистичния портал, неговите съставители, автори, администратори и участници, весели Великденски и Новогодишни празници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8307057
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95678
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031