Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2009 06:59 - БИЗНЕС хороскоп 2010 – втора част
Автор: avangardi Категория: Забавление   
Прочетен: 2511 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 21.12.2009 07:00


БИЗНЕС хороскоп 2010 – втора част

image
 

 

Какво предсказват звездите за вашите ФИНАНСИ през 2010 година.

 

  • Рак

image

Cancer horoscope - Cancer zodiac sign, from the Cathedral d"Amiens, France, photo by Vassil


2010 година може да ви завари неподготвени в професионален план. Редица непредвидени ситуации и проблеми ще ви съпътстват през цялата календарна година. Специфичното разположението на Юпитер в 6-ти дом и Сатурн в 3- ти дом. Ще ви даде сили и енергия да бъдете  активни през цялата година. Разположението на Юпитер не е благоприятно за необмислени инвестиции, но все пак може да  ви даде енергията да работите с държавни книжа. Благодарение на позицията на Сатурн ще имате идеална комуникация през цялата година с вашите колеги.

Като цяло финансовия ви ресурс ще се увеличи. Ще успеете да осъществите сделка, която ще ви донесе сериозни финансови приходи в бъдеще. През първата половина на 2010 година ще работите с определени партньори . Заедно с тях и вашия талант, ще направите чудеса. За съжаление през втората година, може да очаквате трудности точно от тези хора.

Новата година постоянно ще поставя Рака пред неочаквани ситуации и неприятни изненади. За това е необходимо да бъдете много внимателни, особено през втората половина.  Възможни са загуба на пари, разклащане на репутацията. Мерете думите си особено ако говорите с по- възрастни от вас. Все пак материално ще сте осигурени, възможно е да закупите нов имот или друга крупна придобивка.

  • Лъв

image

Leo horoscope - Leo zodiac sign, from the Cathedral d"Amiens, photo by Vassil


2010 година ще бъде изключително трудна във финансов характер за Лъвовете. Ще има периоди в които ще се чудят как да стабилизират постигнато до момента. Тези, които градят собствена кариера, ще срещат редица трудности и спънки. Вашите предложения ще бъдат приемат трудно от началството. Обещано повишение или увеличаване на заплатата също ще се забави и това може напълно да ви обезвери. Финансовото напрежение през 2010 година ще витае във въздуха.  Периода, които ви предстои ще ви помогне да осъзнаете големи пропуски във своето държание спрямо околните.

Драстична промяна на кариерата за някой от вас. Възможно да смените своята позиция, но в рамките на фирмата в която работите. Бизнесмените ще се опитат да се наложат на нови пазари, което ще е една трудно изпълнима задача. Трудностите като цяло са породени от позицията на  Юпитер. Не се доверявайте на никого. Винаги проверявайте това което сте намислили да вършите и най- важното е не губете вътрешната си хармония.

Напълно възможно е да започнете съдебни дела през 2010 година. Съдебните спорове и дела определено ще ви създадат допълнителни притеснения и пречки около работата. Тези, които учат ще завършат благополучно. Лъвове помислете за повишаване на своята квалификация. Звездите са предразположени благоприятно за тези, които се занимават със свободни професии.

  • Дева

image

Virgo horoscope - Virgo zodiac sign, from the Cathedral d"Amiens, photo by Vassil

2010 година е благоприятна за работа и пари. Ще имате възможности да разширите вашата дейност. Нови алтернативи и пазари за вас. Някой от вас ще сменят своята работа. Тези, които искат да започнат самостоятелен бизнес, 2010 година е най- благоприятния период. След тежката година която имахте, тази ще ви донесе премии, увеличаване на заплатата и много професионални успехи. Всичко това ще дойде по естествен път! Сега е момента просто да си почивате и да се наслаждавате на плодовете на вашия труд.

Единствения недостатък на предстоящата година е, че вашето силно желание за промяна и ново начало, може да навреди на кариерата ви. Трябва да обърнете внимание на определени факти, преди да започнете кардинална промяна. Важното е да не започвате нови проекти в периода май- юли. Бъдете внимателни на кого се доверявате, защото ваши колеги работят само за себе си.  Най- вероятно ще имате съдебно дело свързано със собствеността на земя. Шансовете да го спечелите са големи.

Опитайте се да се възползвате от шансовете, които ви се предлагат. Обществения ви живот няма да претърпи сериозно развитие. 2010 година е много благоприятна за тези, които учат или искат да продължат своето образование. Сатурн предопределя много позитиви за  настоящата година.



Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
5



1. mmmmmmmmm - На опашката
21.12.2009 11:50
от чакащи съм!Края на зодиака искам да прочета:)))
Весел и успешен ден!
цитирай
2. анонимен - Молба от Мистичния портал
01.01.2010 14:11
Молим, освен активен линк в заглавието на хороскопа да поставите и активен линк в края!


Желанието ни е да бъде видим източника на хороскопа!

WWW.MISTICHNO.COM
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8304802
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95671
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031