Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2015 15:15 - Страхотен цирк по Нова телевизия заради проваления референдум! Ани и Виктор към депутати на ГЕРБ, РБ и БСП: Вие ни смятате за пълни олигофрени!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3725 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 29.07.2015 15:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Страхотен цирк се разигра по Нова телевизия заради вчерашните дебати в парламента.

 "Най-голямата политическа сила трябва да е отговорна, но в това управление отговорността е споделена. За проваленият референдум има персонална виновност всеки един депутат", каза народния представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

 Според Атанасова някои пултове не работели и затова те не гласували, водещите реагираха светкавично и се възмутиха – "Вие ни смятате за олигофрени вече", каза Виктор Николаев.
image

 "Не считам, че има договорка между моите колеги и останалите представители в парламента, за да бъде провален референдума", завърши Атанасова.

 "Няма никаква лъжа в нашето отношение. Въпросът, който искаха да приемем вчера, за мажоритарното гласуване, беше прекалено общ и ние затова не го подкрепихме", каза представителят на РБ Вили Лилков.

 "Ние не искаме някакъв общ въпрос, а конкретен и точен", допълни той. "Уплашихте се, че като малка партия ще изпаднете от борда", контрира Ани Цолова.

 "Всичко, срещу което се съпротивляваше ДПС вие вчера го подкрепихте", допълни тя. "Защо толкова ви е страх от думата на народа", попита Цолова социалистът Чавдар Георгиев.

 "Тези въпроси, които искаха да приемем можеха да манипулират вота. Президентът получи два шамара и една целувка. Има изкривяване на изборния процес. Имаме принципна позиция, че задължителното гласуване и електронното гласуване са в противовес на Конституцията", каза депутатът от БСП.

 Реформаторът подкрепи социалистът и припомни, че наистина са щели да бъдат нужни промени в Конституцията. Спорът в ефира на Нова ТВ продължи с взаимно обвинения между тримата парламентаристи за това кои все пак е виновен за проваления референдум.

 "Въпросите, които са подписали тези 570 000 души не са правилни", смята депутатът от БСП, с което вбеси Виктор Николаев и той го обвини в незачитане на народната воля. "Вие се изпокарахте, може би това беше идеята на ДПС", констатира Ани Цолова. Депутатите отрекоха това, а Десислава Атанасова каза, че депутатите се скараха с избирателите си и това е най-жалкото в цялата ситуация.
Горещо в ПИК и "Ретро"! Виктор Николаев с параноя и дебне по входовете - водещият се крие от гневни зрители на „Здравей, България” (папарашки снимки)




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618983
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031