Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2023 19:44 - Прогноза за 2024 г. за всички зодии от Венета Матева
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 1246 Коментари: 2 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Астрологична прогноза за 2024 година според зодията.

Овен

image

Родените в първа декада Овни,

ще имат спокойна и хармонична година до 23-и май. След тази дата до края на годината можете да очаквате полезна информация, професионално развитие, започване на нови лични отношения, създаване на приятелства и разцвет на нови интереси и желание за ментално развитие. Лунното Затъмнение на 25-и март е възможно да сложи край на стари и настоящи отношения и връзки, които отдавна са приключили своето положително влияние в живота ви. Пуснете онова, което ви тежи и отворете врати за нови хора и бизнес възможности.

Родените във втора декада Овни, 

до края на юни имат време да развият своите планове в абсолютна хармония с целите си. Месец май заедно с топлото време ще ви донесе пъстри емоции, романтични преживявания и открити нови професионални хоризонти. Месец юли ви очаква с незабравими емоции, щури спомени и обич. Слънчевото Затъмнение и Новолуние на 8-и април ще ви даде възможност да полеете с божествена любов и благоденствие своите най-силни мечти в личен и професионален план. Използвайте това събитие за превличане на сериозен партньор и професионален успех.

Сайтът на астролог Венета Матева 

На родените в трета декада Овни,

годината ще отвори нови желания за развитие, които ще поставят своите основи точно сега. Не очаквайте големи обрати, сложни казуси и незабравими разочарования. Времето ви ще протича плавно, до известна степен подредено и очаквано на събития. Използвайте това да се подредите, организирате и изберете хората около вас и бъдещите си дейности. Последните 3 месеца на годината ще дадат развитие, на онова, което сте избрали.

Телец

image

 

Родените в първите 10 дни на зодията,

 

имат време до края на февруари да сбъднат много свои мечти, да реализират желания и да се радват на късмет и лекота. При тях ще се появи желание за категорична промяна в партньорствата. Това може да засегне както личния, така и професионалния план. Не бързайте да прекратявате отношения, ако не сте подготвени за тази раздяла. Годината ще е хубава за да решите каква работа ви прави щастливи и да трупате знания и квалификация за нея. В личните отношения бъдете честни, открити и се опитайте с последни сили да дадете шанс на връзката си. Ако това отдавна се случва, направете своята самостоятелна крачка напред във втората половина на годината.

Родените във втора декада Телци,

ще имат по-спокойна и хармонична година от миналата. До 15-и април, Юпитер ще ви носи лекота, късмет и напредък във всяка цел. До края на месец май можете да очаквате предложение за кариерно развитие, запознанства с интересни хора и добра платежоспособност. Юли и август ще са щедри на любов и положителни емоции. Във втората половина на годината заслужено ще се радвате на блага и добри резултати, които отдавна заслужавате.

За родените в трета декада Телци,

годината ще е най щедра, но и взискателна. Първите три месеца ще ви дадат възможност да довършите миналогодишни дела и задължения. Ако имате да оправяте стари документи и сделки то направете ги. Ще имате подкрепа от звездите за държавни и съдебни дела. Април очаквайте бърза развръзка на застояли бизнес и лични отношения. Сега ще стане ясно, онова което отдавна ви интересува. Май е готов да ви спаси и да ви помогне във всяка ситуация. Доверете му се и действайте. Годината ще ви вдъхновява за нови начинания и ще ви кара да бъдете готови за промени. Любовта ви чака зад ъгъла и иска вашето внимание. Оглеждайте се!

  Близнаци

image

Родените в първа декада Близнаци,

ще посрещнат годината с нови идеи, кардинални планове за промяна в професията и заниманията. И да, дошло е време да се огледате на работното си място и да потърсите нови хоризонти за реализация. Първите три месеца на годината довършете започнатото, потърсете развитие по стари теми и април наблюдавайте случващото се. Ретроградния Меркурий през месец април ще ви донесе полезна и навременна информация. Между 26-и май и 30-и юни, бъдете уверени в себе си и активни в преследване на целите си. Резултати ще видите след 21-ви юли. В края на годината очаквайте ревизия на личните отношения и известни конфликти с членовете на семейството си. Споделете онова, което ви тежи и съхранете любовта.

Родените във втора декада Близнаци, 

ще обичат и ще бъдат обичани. Годината без колебание ще ви предлагасвоите дарове в професионален план, с изискването да бъдете упорити, старателни, отговорни и критични към себе си. Ако не гледате лековато на предложените ви възможности за кариерно развитие, може да получите добро предложение и да бъдете успешни. Разкошен ще е юни за вас. Разчитайте на времето да развие творческите ви планове и да ви донесе нова любов или щастливо продължение на настоящата.

Най-спокойна ще е годината за родените в трета декада Близнаци.

При тях не се очертават значителни промени според зодията. Съветвам ви да видите информацията за асцендента си и да се запознаете с онова, което ви очаква. Новата година ще ви даде възможност да останете насаме с мислите си и да изберете своята посока. Радвайте се на добро здраве, лекота, хармония и спокойствие. Избирайте мислите си, ревизирайте плановете си, мислете какво ви радва и очаквайте да реализирате през 2025 година, онова което сега строите.

Рак

image

Родените в първите десет дни на знака

с лекота и попътен вятър ще продължат онова, което са започнали миналата година. Възможно е забавяне в проектите ви, което след 18-и януари ще бъде настигнато от успехи и лекота във всичко. До средата на месец март ви очакват отлични резултати и постигнати цели. Април ще ви носи подкрепа от околните, вдъхновяващи идеи и щастие. Септември и октомври можете да очаквате нови предложения и стартиране на прекрасни лични отношения. Внимателни във връзките трябва да бъдете между 28-и август и 15-и септември. Тогава са възможни разочарования и провалени срещи и разговори.

Родените във втора декада, 

до края на януари ще се опитват да съберат сили и да намерят нови пътища за развитие. Месецът ви дава време да проучите, анализирате и планирате задачите си. Февруари и март ще ви дарят с късмет и подкрепа в плановете. Заложете на тези месеци за стартиране на нови начинания и реализиране на проекти. Във втората половина на април, очаквайте от ретроградния Меркурий да подложи на изпитание плановете ви. Изчакайте и бъдете наблюдателни. Каквото трябва ще се обърка и ще ви освободи място за нови мисли и цели. Между 15-и септември и 15-и октомври, бъдете готови да приемете щастливи моменти, споделена обич и хубави новини.

За родените в трета декада,

годината ще е най-спокойна и не толкова ключова за промени и нови начинания. През януари е възможно да се чувствате объркани и изморени. Не бързайте, не изисквайте от себе си и си дайте време да се настроите за предстоящата година. Първата половина на февруари също ще изисква от вас почивка, както и да обърнете внимание на стари грижи и дела. Март ви очаква с усмивка и ще ви носи добро настроение и много усмивки. Края на март може да стартирате нови начинания, но се съобразявайте с ретроградния Меркурий през април. През четвъртия месец от годината на подписвайте важни договори. На добри резултати и постигнати цели може да се радвате в края на април. Щастие в личен план ще ви носи октомври.

Лъв

image

Родените в първа декада Лъвове, 

са изправени пред ключови за живота им промени. Съветвам ви да застанете открито пред желанията си, колкото и да изглеждат за обществото неловки и да изберете търсенето собственото ви щастие. Нека първата половина на година да използвате за довършване на започнати задължения от предходната година и плануване на новите ви цели. Времето след 26-и май ще ви подкрепи в планове и избори. Време е да направите анализ на личните си отношения, да проведете необходимите разговори, да бъдете честни и да сте готови да вземете своите мъдри и осъзнати решения. В бизнес план се огледайте за ново начинание. Онези, които отдавна не харесват работата си е благоприятно да потърсят нов професионален път или стартиране на свободна професия.

Родените във втора декада Лъвове, 

ще посрещнат годината затрупани от задачи и ангажименти, срокове и графици. Февруари и март ще ви носят променливо настроение и колебливи резултати от поставените цели. Април ще ви люшка между лекота, тревога и неяснота. Всичко ще се променя в последния момент и ще имате усещането, че не можете да контролирате събитията. Съветвам ви да не започвате нищо важно и ключово за живота ви до края на месец май. Върховете ще бъдат трудно постижими, колкото и бързо да се движат към вас. От месец юни ще ви се отварят нови възможности, лекота и късмет в живота. Избягвайте август и времето след 20-и ноември за нови начинания. Всички останали месеци са благоприятни да реализирате проекти и планове.

Родените в трета декада,

ще имат спокойни и хармонични януари и февруари. В началото на март трябва да се пазите от настинки и да избягвате рискови начинания. След 20-и март, може да очаквате предложения за нова работа и желание за промяна. Месец май ще ви затрупва с нови запознанства и ще ви носи възможности за постигане на търговски цели и резултати. През август очаквайте стара любов на хоризонта, незабравими спомени и щури преживявания. Тази година за вас е преходна между старо и ново. Имате за задача да прекратите ненужни отношения и занимания и да погледнете напред уверени в собствените си сили за покоряване на нови хоризонти.

Дева

image

Родените в първа декада Деви, 

имат ключова за важни решения първа половина на годината. Онова, което ви се случва и преживявате от март 2023 г., е време да бъде финализирано и приключено до края на февруари. Март и април са подходящи за почивка, събиране на мислите, възстановяване и плануване на нови цели. Края на май ще ви носи нови идеи и възможности, които е възможно да изискват повече усилия за реализация. Събирайте информация и бъдете от средата на юни за активни действия. Летните месеци ви очакват с коктейл на топъл плаж в добра компания и щастие. Втората половина на годината ще преминава за вас по-спокойно, организирано и подредено.

Родените във втора декада Деви, 

имат време до края на февруари да организират плановете си и да изберат нови пътища за развитие. Месец март ще ви постави пред избори и решения. Възможни са нови предложения за работа и кариерно развитие. Съветвам ви да бъдете уверени в себе си и смели в начинанията. Всяка затворена врата, носи потенциал за открехната нова и обратното. Бъдете будни, обичащи се и вярващи, че най-хубавото предстои. Месец май ще ви носи запознанства и потенциал за стартиране на нови лични отношения. Втората половина на годината, Юпитер ще подлага на изпитание партньорствата ви в личен и професионален план. Със сигурност ще трябва да отворите нова страница в живота си, но го правете разумно и съзнателно.

Родените в трета декада Деви, 

също стоят на прага на избори, решения и кардинални промени. Вие ще усетите вихрушката от новости във втората половина на годината. Готови сте да вярвате повече в себе си и да търсите смисъл. Планетата Уран е готова да ви помогне да излезете от зоната си на комфорт и да търсите щастието си. Поставете през новата година основите на онова, което сърцето ви желае и душата ви търси. Запишете се на курс, нова магистратура или направете нещо щуро и нетипично за вашата подредена същност. Излезте от коловоза и си дайте време за себе си. Развийте таланти и заменете задълженията с удоволствия.

Везни

image

Родените в първа декада Везни,

ги очаква предизвикателна на изкушения година. Между март и юни 2023 г., сте имали случки, идеи и намерения, които е възможно да са се изпирали с настъпващото лято. Февруари, обаче е готов да се погрижи за тях и да им обърне сериозно внимание. До средата на май, огледайте плановете си, фокусирайте вниманието си върху важното за вас и от средата на май бъдете готови за действие. Втората половина на годината ще ви дава щедро късмет, лекота и отворени врати където и да почукате. Бъдете смели и реализирайте плановете си. Използвайте Новолунието и Затъмнението на 2-ри октомври, като си пожелаете споделена любов и пари.

Родените във втора декада Везни, 

могат да се насладят на щастлива, спокойна и хармонична година. Периодът до средата на февруари не е подходящ за стартиране на нови планове. Дайте си това време за плануване и проучване. Резултати от започнатите дела очаквайте през март. От април, очаквайте конфликти, напрежение и неразбирателство. Избягвайте важни преговори и създавайте баланс, така както добре го умеете. Юпитер ще ви носи блага през втората половина на годината. Заложете на него за големите си цели и мечти.

За родените в трета декада,

годината ще бъде най-балансирана и спокойна. Не се очертава да взимате ключови решения и да правите големи промени. Използвайте втората половина на февруари и целия юни за важните си дела и ангажименти. Избягвайте януари за стартиране на планове. Февруари ще е гостоприемен за желания и може да ви донесе запознанства с интересни хора. Март бъдете активни и креативни. Април ще обръща нагоре с краката отношенията ви с околните. Бъдете наблюдателни и си правете изводите. До края на юни, очаквайте разочарования от приятели, които ще свалят благите си маски. 2025 г. ще отвори нова страница в живота ви, но 2024 г., е готова да затвори стари модели на отношения и бизнес проекти.

Скорпион

image

За родените в първа декада Скорпиони,

годината ще е ключова за важни избори и кардинални промени. В края на януари ще изпитате необходимостта от промяна и ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт. И това въобще няма да ви е трудно точно сега. Използвайте първите дни на новата година и подредете плановете си. После уверено и без колебание се отправете към своите мечти с високо вдигната глава и увереност. Да, ще трябва да се пречупите, да излезете от рутината и от кръга за възприятието за собствените си възможности, но това е необходимо за да продължите напред по-щастливи, смислени и удовлетворени от постиженията си. Между 9-и юни и 21-ви юли не планирайте важни разговори, започване на бизнес отношения и стартиране на нови дела.

Родените във втора декада,

ще се чувстват по-спокойни след месец април. Първите четири месеца ще ви носят доволно количество работа, грижи, ангажименти, разочарования, но и възможности. Април ще ви донесе вдъхновяващи идеи, случайни срещи с неслучайни хора, обаждания и предложения за сътрудничество. От май повече спокойствие и хармония ще дава възможност плановете на тези Скорпиончета да се подреждат бавно, но уверено. Очаквани се възможности за кариерно развитие, интригуващи запознанства, далечни пътувания и желание за личностно развитие. Годината е подходяща за учене и развитие на таланти.

За родените в трета декада,

първите 4 месеца на годината ще дадат възможност да довършат делата си и методично да подредят бъдещите си задачите по приоритет. Това ще е полезно и хубаво, защото от месец май ви очакват неочаквани обрати в личен и професионален план. Професията ви ще изиска адаптиране към нови условия и правила. Подгответе се за тях с повишаване на професионалната си квалификация с нов курс и придобиване на нови умения, които да ви правят ценен за професията ви кадър. Инвестирайте усилия в развиване на ваши дарби, които да превърнете в източник на доход. В личен план, споделяйте и бъдете търпеливи към околните. Възможно е да се наложи да сложите категоричен край на приятелства и партньорства. Време е да сложите точка на многоточието и да затворите скучната книга.

Стрелец

image

Родените в първа декада Стрелци, 

от миналата година са поставени пред избори, които им носят грижи и неудовлетворение.  До средата на март ви съветвам да подредите задачите си по приоритет и да се движите по създадения си график. Грижите възникнали в последните месеци ще се решат, изискващи вашето търпение и отдаденост. Април избягвайте важни решения и прибързани заключения. Между 26-и май и 15-и юли, ще изпитвате необходимостта от кардинални промени и решения. Не бързайте и не правете големи крачки. Ще ви липсва късмет и лекота и всичко, което предприемете ще се развива бавно. До септември, планувайте, проучвайте и бъдете предпазливи. В последните 4 месеца на годината можете да действате, поставяте цели и да ги постигате.

Родените във втора декада Стрелци

ги очаква пъстра и шарена на събития година. От вас годината ще изисква решения и промяна. Рутина и еднообразие, може да очаквате до средата на март. След това трябва да се подготвите за вихрушка от динамика и предизвикателства. Края на март и април ще нарушат спокойствието ви, като ви извадят от зоната на комфорт. Съветвам ви да затегнете коланите и да бъдете търпеливи за успех и реализация. 2024 г., ще отвори нова страница в живота ви и ще промени ежедневието ви. Това не винаги е лошо, но със сигурност е различно. Време е за смелост, кураж и увереност.

За родените в трета декада Стрелци,

годината ще е най-хармонична. Ще можете спокойно да довършите старите си дела, да се огледате за нови предизвикателства и да опънете стрелата си към целта. Януари ще ви завари в добро настроение и кондиция. Февруари очаквайте любов и запознанства. Април ще ви върне стари познати и приятели. Очаквайте тогава да ви потърси старо гадже, които да ви покани да се видите. Лятото ще ви предложи топлина в сърцето, горещи страсти и незабравими спомени. В професионален план очаквайте ведрина, добро самочувствие и напредък.

Козирог

image

Родените в първа декада Козирози,

преминали през бури в последните години сега им се дава да имат спокойна и хармонична година. От средата на януари ви очаква развитие на проекти, реализиране на срещи и ползотворни разговори. Съветвам ви да бъдете активни през първите два месеца на годината. Няма да имате проблем в нищо и всичко започнато ще се развива бързо. Март и април имат намерение да объркат плановете ви и да предизвикат умението ви за оцеляване. Избягвайте тези месеци за нови проекти и сделки. Изчакайте времето да мине и месец май продължете спокойно по пътя си. Втората половина ще ви дава щедро постигнати цели и сбъднати мечти. Любовта ще ви чака зад ъгъла и ще ви носи вдъхновение.

Родените във втора декада Козирози,

имат активна първа половина на годината и спокойна втора. Използвайте първите 5 месеца да довършите всичко започнато, както и да стартирате нови занимания. Ще бъдете смели, ще се чувствате уверени и късмета няма да ви липсва. Натиснете педала на газта и покорявайте върхове. Април не встъпвайте в договорни отношения и избягвайте конфликти. Май се оглеждайте за любов, а в бизнес план не налагайте мнението си. Във втората половина на годината ще може доволно да се насладите на постиженията си гарнирани от лично удовлетворение.

За родените в трета декада Козирози, 

предстои шарена на възможности и предизвикателства година. Края на януари и февруари ще носи успехи и напредък. Края на март и началото на април ще ви очакват провали и неразбирателство с околните. Избягвайте това време за активност. Избере го да ревизирате и анализирате случващото се. Вижте грешките си и изберете месец май за активни действия. Следващите 3 месеца ще ви дават възможности за развитие на проекти, таланти и планове. Септември, октомври и ноември се върнете към стари дела и ги сложете финални щрихи. Бъдете уверени в себе си и вярвайте, че най-хубавото предстои.

Водолей

image

Пред родените в първа декада Водолеи

стоят най-важните решения в живота им. Това не трябва да ви притеснява, защото промените ще се случват бавно и методично в продължение на следващите няколко години. Предстои ви да затворите стари програми на живот, свързани с навици, рутинни задължения, ежедневие, отношения и професионална ориентация. 2024 г. ще е начало за вашия нов път. От юни до края на годината може да очаквате приток на полезна информация, създаване на нови контакти и партньорства, раздвижване по въпроси и разплитане на казуси. В последните 10 дни на месец май очаквайте разочарования и информация за задкулисни игри от хора, които не очаквате. Оставете живота да ви води и избирайте добри мисли и светли намерения. Оставете всичко излишно и дерзайте напред.

На родените във втора декада Водолеи, 

предстои една по-лека и градивна година. През първите три месеца ще продължат грижите от предходната година. Започнатите дела ще се случват трудно, а съдействие от околните няма да има. Избягвайте и април за нови начинания, но от май можете да се впускате в каквото си пожелаете. На работа ще валят идеи и предложения за кариерно развитие и израстване. Застоят от предходните две години ще се заменя с напредък, късмет и реализация. В личен план, няма да липсват приключения, посрещнати изгреви и изпратени залези. Отворете сърцето си обич и очаквайте незабравими спомени и нови хоризонти в любовта.

Родените в трета декада Водолеи,

ще бъдат застигнати от щастие във втората половина на годината. Януари ще ви завари разсеяни и хаотични. Февруари и март ще поставят на изпитание плановете ви. В тези месеци трябва да внимавате в отношенията си на работното място и дома. Възможни са конфликтни ситуации, които да оронят престижа ви. Не започвайте нови проекти и не взимайте прибързани решения. Април ще накара картите на вашите опоненти да паднат и истините да излязат наяве. Останете наблюдатели през този месец и не започвайте нищо ново. От 26-и май ще усещате облекчение и известно спокойствие. Ще имате усещането, че нямате пречки, но въпреки това няма да виждате резултати. Така ще бъде през цялата година, защото Уран ще изисква от вас да се разделите с задължения и привързаности, които отдавна не ви носят щастие. Адаптирайте се към промените отвън, с позитивно мислене, лично развитие и надежда.

Риби

image

За родените в първа декада Риби,

годината ще бъде динамична и предизвикателна още в началото. Ще започнете годината с ясното желание да обърнете нова страница в живота си и това ще се случи още през януари и февруари. Бъдете дейни от първия работен ден, като продължите започнатото или стартирате нови проекти, занимания и отношения. Колкото и да ви се иска няма да можете повече да вървите по утъпкания път, защото е дошло време за израстване и нови начинания. Бъдете активни до средата на месец юни. Опитайте се да си осигурите подкрепа, ресурс и напредък във всичко, което искате. През юни, юли и август ще ви липсва късмет и попътен вятър в делата. Септември ще ви зарадва с нови възможности и успехи в любовта.

Родените във втора декада Риби,

ще имат спокойни януари и февруари.Съветвам ви в това време да структурирате плановете си и да направите своите съзнателни и мъдри избори.  Март, април и май ще трябва да обърнете нова страница в живота си и да потърсите нови форми на живот на собственото си щастие. В професионален план е вероятно повишение и израстване. Март и май са подходящи за стартиране на бизнес или свободна професия. В личен план ще изпитвате желание за сериозна връзка и отношения. Това ще доведе до бракосъчетание или раздяла. От средата на юли до края на годината ще ви липсва късмет. Изберете времето преди това за всичко важно в живота ви. Ако ви се налагат важни дела във втората половина на годината ги стартирайте през месец октомври.

За родените в трета декада Риби, 

годината ще бъде спокойна и хармонична. Не ви очакват важни решения и непредвидени обрати. Времето ви ще минава с обичайното спокойствие и рутинни занимания. Сега е хубаво да помислите за разнообразие в живота си. Това главно касае професионалните ви занимания, таланти и хобита. 2025 г. ще изиска от вас промяна и излизане от коловоза. Използвайте идващата година като време за подготовка към голям преход. Обогатете познанията си, повишете квалификацията си, развийте талантите си и обърнете внимание на онова, което ви радва. Сега не ви липсва подкрепа, енергия, спокойствие и мотивация. Откривайте, вдъхновявайте и бъдете вдъхновени. Не оставяйте важни дела за края на годината. Лятото очаквайте запознанство и стартиране на лични отношения.

https://www.jenatadnes.com/

 

 



 








Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. donchevav - Интересна - а може да се окаже и по...
26.12.2023 21:29
Интересна - а може да се окаже и полезна, информация. Благодаря, мила Или!
Весели празници!
цитирай
2. avangardi - Да бъде благословено семейството ти на светлия празник!
27.12.2023 07:53
donchevav написа:
Интересна - а може да се окаже и полезна, информация. Благодаря, мила Или!
Весели празници!

Нека Бог закриля теб и твоето семейството. Само щастие и късмет да има в дома ви.
Весели празници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8378853
Постинги: 1981
Коментари: 10406
Гласове: 95969
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930